Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За групите
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Re: За групите
Не нападам никой,и не съм искал да обидим никой ,ама това е истината според мене,по струма одат страшно ного хора ,обаче у темата за струма пишат ного малко хора ,и на мене че ми е убаво да разберем как е реката по бл град ,ама почти никой не пише ,има хора който одат често ама не пишат ,ама четът ,това се вика човещина ,ама секи я разбира по различен начин ,а за местата ...от мене трудна работа ,никой не съм питал за место и не искам и мене да ме питат ,това па е другата страна на човещината,и не е важно да се каже каде е точно местото ,а важно да се види цвето и големината на реката и дали е активна рибата
Точно така бат Венци съгласен съм с теб този път че всеки казва това което иска /каде е ходил и кво е хванал/има такива които казват без да крият има които само загатват има и такива които си траят.Но мислиш ли че човек които не иска да ти каже в форума или на лично каде е ходил и кво е хванал ще ти го каже точно в тази група да речем "Срумската група" ????според мен пак нема да ти каже или ше те метне нещо та да идеш в дън горите тилилейски каде и река може да няма ,така че файдата от групите!?!?!?!?= 0 Ама като са казали че ше се делим и ше се разделат ....ама най ми е интересна Софийската група с двама члена/пожелавам им поне 200 да станат/кво толкоз тайно имат да си казват ?!?!?!?което немогат да направят на лични?
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе...ТЕ си се изпогрупираха вече,НИЕ-сьщо...общо взето форума стана една разкулачена разноГРУПИРОВКА
много ценни хора,като михалич напр или ..бе айде да не казвам никове изчезнаха или вече им е скучно(включая и мене си) ама много неща изписахме,много неща споделихме и ако имате желание просто потьрсете с тьрсачката.-информация колко си искаш;).даже аз понякога се вьзползвам,главно в КУЛИНАРНАТА тема

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
А се получат групи,а съм станал "Групефюрер",начи! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и то -ОБЕР групен..INCUBUS написа:А се получат групи,а съм станал "Групефюрер",начи!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- tiktak
- ще става разбирач
К'во ви става бе хора. Ходете за риба, к'во се занимавате с глупости. Да беше посред зима, разбирам...
-
- и господ не е толокова добър
Защо нападате хората.Вижте колко страници е темета за риболов около Бургас.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=6&t=12465
Най редовно споделят инфо и за сладководния и за морския.Пускат доста излети.Помагат с каквото могат.Най редовно са на националните срещи.Дайте това на форума което дават те и тогава критикувайте.По добре ли е да се прави друг форум, бургаски и всичките тези хора да се отделят,както други го направиха.
Форума си е хубав, със и без групи.Със мен и без мен форума няма да изчезне, като и със всеки друг.
За мене е важно приятелството с хора от цяла България, групите нищо няма да променят в отношението ми към колегите които уважавам.

Най редовно споделят инфо и за сладководния и за морския.Пускат доста излети.Помагат с каквото могат.Най редовно са на националните срещи.Дайте това на форума което дават те и тогава критикувайте.По добре ли е да се прави друг форум, бургаски и всичките тези хора да се отделят,както други го направиха.
Форума си е хубав, със и без групи.Със мен и без мен форума няма да изчезне, като и със всеки друг.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Тя и Русенската не е за испусканеsnegk написа:Защо нападате хората.Вижте колко страници е темета за риболов около Бургас.
Форума си е хубав, със и без групи.Със мен и без мен форума няма да изчезне, като и със всеки друг.За мене е важно приятелството с хора от цяла България, групите нищо няма да променят в отношението ми към колегите които уважавам.
![]()

- danev69
- сериозен играч
Брей,колко много се изписало в тая тема...ако и в другите теми беше така....еххх мечти. Аз лично не виждам смисъла на тая тема. Всеки е прочел правилата на форума и се е съгласил с тях,щом се е регистрирал. Мойта група се казва NARIBA.COM ,който иска да пише в нея,който не иска да не пише.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- научил се да хвърля
Немога да разбера как си правите групите като виждам само бургаската и там другата 

-
- разбира нещата
Не на групите!Нали е демокрация....пуснете анкетата да гласуваме 

- barutchiata ©
- Администратор
chanio написа:Не на групите!Нали е демокрация....пуснете анкетата да гласуваме
Батка много грешно разбиране на думата ДЕМОКРАЦИЯ.
Демокрация е когато група хора искат да се обособят в гупа, и им се даде това право.
Тоталитаризъм е когато група хора искат да се обособят в група, и други хора кажат не може защото ние не искаме да има групи.
-
- разбира нещата
Не си прав Баруте...те не са единствената група хора в този форум!Всеки има право на мнение(желание) на едни се зачита на други не.Все пак всички сме членове на един и същи форум.Когато има някъв спор(въпрос за решаване) се прави референдум-всеобщо допитване!!!
Както и да е ...явно е решено,пишете си,мишкувайте си.Инфо от мен само в групата "против групите"
Както и да е ...явно е решено,пишете си,мишкувайте си.Инфо от мен само в групата "против групите"

- barutchiata ©
- Администратор
chanio написа:......Инфо от мен само в групата "против групите"
Ти си решаваш.Всеки има право на избор.