Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За групите
Модератор: dantho.mihov
За групите
Като гледам форумът ще се дели на областни(градски) групи, хубаво няма лошо, само искам да знам КАК се влиза в тези тъй наречени отворени групи , защото накрая ще остана от нечленуващите в някоя група и няма да мога да чета нищо
!
Питам по- конкретно за софийската група

Питам по- конкретно за софийската група
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Re: За групите
всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
На мен все още ми е някво странно с тези групи,ама ми се струва една добра алтернатива да се споделя и помога по свободно.Да се дава информация на доверени хора и така нататък,цялата работа е че доста колеги спестяват доста информация и опит в общия форум,а примерно в малка група от свестни потребители,ще я споделят без да се претесняват.Или обратното,ще могат спокойно да попитат нещо лично.Предполагам това е идеята,пък какво ще се получи от всичко това,ще се разбере по натам.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Значи тази която е именувана "софийска" няма да се казва така, а това и е работното заглавие понеже повечето членове са от София за момента, даже повечето от тях не знаят че са и членове все още, сиреч в нея ще влизат хора от всякъде, просто в момента се уточняват правила,име, прием и т.н.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

аз за нея имам едно предложение-само познати и приятели, няма значение от къде са, нещо като членовете от първия вариянт-повечето са редовни посетители на софийските срещи
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз не можах да ги намеря тези групи и това е. 

Съгласен съм с това, само питам как може да се кандидатства за присъединяване в групаPaublo_Eskobar написа:На мен все още ми е някво странно с тези групи,ама ми се струва една добра алтернатива да се споделя и помога по свободно.Да се дава информация на доверени хора и така нататък,цялата работа е че доста колеги спестяват доста информация и опит в общия форум,а примерно в малка група от свестни потребители,ще я споделят без да се претесняват.Или обратното,ще могат спокойно да попитат нещо лично.Предполагам това е идеята,пък какво ще се получи от всичко това,ще се разбере по натам.

Спининг Клуб " АБИЧИ "
И аз го намерих 
Темата може да се заключи или изтрие, както преценят модераторите

Темата може да се заключи или изтрие, както преценят модераторите
Последно промяна от nikozia на Нед Юни 27, 2010 1:45 pm, променено общо 2 пъти.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А сори момчета,намерих я,ама и аз незнам как се кандидатства.

- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте колеги.Ще взема да основа една група и аз.В нея ще си пишем Нако,Цако,Атанас и аз.Защото ние четиримата сме доверени хора и ще си обменяме информация помежду си.А колкото до личните въпроси си пишем на лични и не се притесняваме.Това с групите ми намирисва на нещо ама де да знам,може и да съм хремав.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да ама с тези групи ,не се ли обесмисля форума? Всички стари хиени ще си направят групички и ние новобранките, какво да си пишем. Нали форума е за това да споделяме и да се учим.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ми според мен да се закрие форума тои си губи смисала а ако някои има 4ак толкова ли4но да си говорят има скаип за тази цел мое мнение
ами споделяте и подавате заявление за членство в някоя група, пък като му дойде времето-ще ви приемат
-
- кандидат преподавател
Кво значи стари хиени ? Ти колега , като гледам си регистриран преди мен , а активността ти е доста малка. Мисля че един колега не трябва да се гледа кога е регистриран , а какво е допринесъл , и съответно отношението към него е друго. Тва че някой е във форума от по- отдавна , правили го по- добър рибар ?Andrey_76 написа:Да ама с тези групи ,не се ли обесмисля форума? Всички стари хиени ще си направят групички и ние новобранките, какво да си пишем. Нали форума е за това да споделяме и да се учим.
Всеки да си се групира както иска. Това е собствен избор. Друг е въпроса , ако те уважават и ценят хората от дадена група , едва ли ще имаш проблем , да разбереш каквото те интересува . Така че , всеки да си преценява как ще си постели , и на какво ще легне

Върл Shimano фен!