Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Можело значи ...
Модератор: bobopeli
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Можело значи ...
http://news.plovdiv24.bg/174467.html
Всички знаем най-бързият начин за справяне с бракониерството , а именно МАСИРАНИ ПРОВЕРКИ за произход на рибата и СОЛЕНИ ГЛОБИ... Сега има - няма 10 кила костур са таксувани 1500 кинта ...
Като няма къде да я пласират този "БИЗНЕС" ще замре ...
Дали ще го доживеем това обаче .... поне старта е даден

Всички знаем най-бързият начин за справяне с бракониерството , а именно МАСИРАНИ ПРОВЕРКИ за произход на рибата и СОЛЕНИ ГЛОБИ... Сега има - няма 10 кила костур са таксувани 1500 кинта ...
Като няма къде да я пласират този "БИЗНЕС" ще замре ...
Дали ще го доживеем това обаче .... поне старта е даден

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- научил се да хвърля
Re: Можело значи ...
БРАААААВООООООООООООООООООО !
е тва чаках ! Най сетне се сетиха за Баташкия ! Ейвала !

е тва чаках ! Най сетне се сетиха за Баташкия ! Ейвала !

Вече ми се струва нереално, като чета ,че има някакъв признак на закони и ред.... чак немога да повярвам.
Дано това да не е еднократна проверка , а да се провеждат такива проверки постоянно !
Успех и наслука колеги !
Дано това да не е еднократна проверка , а да се провеждат такива проверки постоянно !
Успех и наслука колеги !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е айде де!Сетиха се!Такива проверки трябва да тръгнат по цялата страна.А да видим къде ще я пласират тогава ??? 

-
- сериозен играч
Аз мисля, че това е начина да се спре нелегалния промишлен риболов. Ако няма къде да си пласират рибата и ако няма, кой да им я купи просто се обезмисля цялото бракониерство. А така и тези които я купуват ще имат страх от налагане на съответните санкции и ще спрат да купуват.

Ако някои знае телефон към който да подаваме сигнали за такива случаи - продажба на червеноперка, каракуда, костур със съмнителен произход, моля нека го побликува тук..
аз имам на столичен инспекторат -02 987 5555, но незнам дали се занимават с подобни случай.. ако някои знае - да сподели.
аз имам на столичен инспекторат -02 987 5555, но незнам дали се занимават с подобни случай.. ако някои знае - да сподели.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Има и друг начин да пласират рибата, със сигурност знам че идват на място и я взимат цехове за производство на котешки храни. Виждал съм го с очите си на Дунав , предполагам е практика и на язовирите. Не е лошо да проверяват и тях. 

1500 е смешна глоба! 15000 като цифра кефи. Плюс закриване на обекта, фирмата и даване възможност на други да развиват там бизнес. Отсичаш му главата и тва е!! Как я мислят те тая работа?
Гледайте малко турски сериали. Ще научите много неща. Няма прошка! 80 000 000 са, но са котенца.
Гледайте малко турски сериали. Ще научите много неща. Няма прошка! 80 000 000 са, но са котенца.
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Това е супер.Нека си вършат работата момчетата.Преди няколко дена ходихме с Дончо от Асеновград на Студен кладенец.Толкова красив язовир,и толкова обезрибен.Направо не е за вярване.Огромен язовир с перфектни дълбочини,а рибата я няма.Гадните бракониери са си свършили "добре" работата.Дано започнат по-често с проверките и дано зарибяват ,защото от самосебе си тези изтарашени язовири няма да се зарибят.Ще им трябват десетилетия за да има риба и то ако изобщо не се пускат мрежи.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
-
- научил се да хвърля
Най-накрая се сетиха да го проверят тоя Батак, дано малко се стреснат нарушителите. 

На Батак трябва постоянно да се правят проверки за бракониери и в заведенията да се проверява каква риба се продава и чак тогава може би ще се постигне нещо за тоя язовир,прекалено много са идиотите там,които съсипват язовира
-
- фен клуб-скобар
Да не пускам нова тема.
Вчера на яз. Искър привечер минаха с една синя лодка и събраха доста тапи и две -три мрежи.Оня ден пак са минали .
Дойдоха откъм Бункера и обиколиха целия залив под Будното око.
Говорих с бракониерите и казаха ,че за два дена са изгорели с мрежи за 100лв.
Ама пак не се отказват гадовете.
Общо взето не вадят промишлени количества риба с мрежите.
Вадят за тях си, влизат вътрешно и пак хвърлят ,не мога да ги разбера.
Вчера на яз. Искър привечер минаха с една синя лодка и събраха доста тапи и две -три мрежи.Оня ден пак са минали .
Това са олигофрени,казал съм го преди много време,с 10000 лв. дано са вътре един денsaksi написа:Да не пускам нова тема.

Тъй тъй 
Аз пък оня ден минах през Струма - бента на с. Шишкофци да помандам мухицата половин час и изведнъж бялата нива на ИАРА минаваща на проверка ми напълни душата... Минаха, провериха ме и по живо по здраво... Не са ме проверявали от дете...
Контрол трябвааа!!!

Аз пък оня ден минах през Струма - бента на с. Шишкофци да помандам мухицата половин час и изведнъж бялата нива на ИАРА минаваща на проверка ми напълни душата... Минаха, провериха ме и по живо по здраво... Не са ме проверявали от дете...
Контрол трябвааа!!!