Препоръка една

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Препоръка една

Мнение от AAAAAA »

Айде да препоръчам на тия които останахме да се държим като разумни хора,че сеира е на свършване нещо и героите са уморени. :D

Дано това не прерастне в поредния скандал,че аз силици още имам,но предпочитам да ги вложа в разказ за риболов в Мексико да речем. :wink:
Не дърпай ...... за ......
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ми айде де дай да го видим тоя риболов бе бате! Омръзна ни зимата да ходим за морунажи скобари или бабушки. Дай да видим нещо красиво и няк'ви големи марлини... :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Скобарите и бабушките нямат нищо общо.Кой квото набарал Локале,кефа е един. :D

Ще поизчакам малко да се поyспокоят страстите преди да почна да пиша ако въобще това се случи.Сега средно на 3 изречения по скандалче става. :lol: :lol: :lol:

Мога да пробвам с ХОДИХ,ХВАНАХ,ВЪРНАХ СЕ,но ще ме контрират с ЛЪЖЕШ БЕЕЕЕ,ЛЪЖЕШ.Да видим дали препоръката да се държим нормално ще хване декиш,че едно време от такава една препоръка в същия този подфорум се заформи ебати мелето. :P :shock: :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Очаквам с огромен интерес репортажа ти, запознат съм с някой от тях от другия риболовен сайт :wink:
Направо страхотни неща си преживял
Надявам се и снимки да прикрепиш
А що се отнася за скапаните скандали,направо съм учуден че вземаш участие,но явно имаш причина.
Поздрави и попътен вятър
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ми таман си викам ЦЯЛА ГОДИНА МИНА И СИГУРНО СКУЧАЯТ па и си мислех,че нещата са се променили и............същия бардак със старите курви.Ше си трая още,че много ми скачат,все едни такива обидени,все на някои нещо не му е в крачола. :roll: :roll: :roll:

Интерес да имах от всичко това нямаше да ме е яд,но на,пак сам пропуснал моя %%%%%%%%%%%% или поне никoй не споменава нищо. :lol: :lol: :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Сигурно ти е интересно,явно не си се прибирал скоро,та си забравил бай Ганьо как се тупа в гърдите

Толкова са ми смешни с тез беемвета и мецедеси че чак са ми жалки
Не в европа ами където и да влезем все ще си останем Българи
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е убу де,аз имам 2,трети купувам и ако да са стари пак са с мерници.Това май не ми дава право да обиждам всеки трети или да парадирам с няква тенекия.

Сега какво стана - може да си направят клуб на анонимните милионери ритнати от форума.Аз съм им виновен май,на 10 човека аз им бъркам в очите.

Още има,още ще си отидат,но няма как,ще се отсеят.Ако ли не..............ще си мия колекцийката с кеф и пак ще ми четат подписа. :wink:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

AAAAAA написа:Е убу де,аз имам 2,трети купувам и ако да са стари пак са с мерници.Това май не ми дава право да обиждам всеки трети или да парадирам с няква тенекия.

Сега какво стана - може да си направят клуб на анонимните милионери ритнати от форума.Аз съм им виновен май,на 10 човека аз им бъркам в очите.

Още има,още ще си отидат,но няма как,ще се отсеят.Ако ли не..............ще си мия колекцийката с кеф и пак ще ми четат подписа. :wink:
Колега,гледам в другия форум само за днес имаш ,около 30-на мнения само за днес.Почти всички са много смислени и полезни.
А тук,като гледам ,от два-три дена само решаваш спорове,кой крив-кой прав,заяждаш се с Кроки :roll: .Ама не си прав,да знаиш :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Та той от момента в който се е върнал,не е спирал.И това че някой е изгонен не се дължи на неговите красноречиви писаници,а на скандала между Отеца и Барутчията.Интересното е че сега е доволен и предоволен.Това не е заяждане,понеже обещах да спра.Изгонени,изгонени,аз несъм съдия и няма да давам оценки,но че явно има доволни и недоволни от всичко това неможе да има спор.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Крокииииии,не го приемай като заяждане,но вchера бях виновен,днес вече не съм.
Пиша каквото преценявам както преценявам и където преценявам,че е добре.Там писал,а тук не - ми някои крив ли ми е на мен???Или нещо не ми харесва???Някой да иска да чуе,че докато не се спрат тия тъпотии това няма да е нормален форум???АЗ ли да го кажа????Колко пъти?

Страх ме е да драскам смислени неща,едно време да,ма парен каshа духа.Е верно е,че ако някои залитне и изкаже МНЕНИЕ,че монното е по яко от плетеняка на един и сащ диаметър мога да поспоря,но да си седна на гъза и да щракам с часове за да се подиграе някои НЯМА ДА СТАНЕ или поне за сега.
Такъв ми е и ника,там сам ПЕНН,а тук само АААААА.Имаше форум с мен,ще го има и без мен.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ПРАВ СИ АМА МНОГО СИ ПРАВ,БЕЗКРАЙНО СИ ПРАВ,ТОВА ЛИ ИСКАШ ДА ЧУЕШ,Е ЗА СЕГА НИЩО НЯМА ДА КАЗВАМ,НО АКО НЕ СПРЕШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВСЕВИШНИЯ ЩЕ СИ Е ЗА ТВОЯ СМЕТКА.НЕ МИСЛИШ ЛИ ПОНЕ ДА СИ СЛОЖИШ ЕДНА СНИМКА,ДА ВИДЯ ЕДНА ИНТЕЛИГЕНТНА ФИЗИОНОМИЯ ?????????? САМО ТОГАВА ЩЕ ИМАШ ПРАВОТО ДА СЕ ПРАВИШ НА СЪДНИК И КРАСНОРЕЧИЕТО СИ Е КРАСНОРЕЧИЕ,НО ВЪТРЕ В ТЕБЕ КАКВО СЕ КРИЕ ТОВА Е ВАЖНОТО,ДУШАТА НА ЧОВЕКА,ОТ МНОГОТО ПИСАНЕ,90% ОТ ХОРАТА НЕМОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ТОЧНО КОЙ КАКЪВ Е,ЗАТОВА ГОВОРЯТ ОЧИТЕ И ИЗРАЖЕНИЕТО НА ЛИЦЕТО.СЛОЖИХ СИ И СНИМКАТА ЗА ДА СИ СПОКОЕН ЧЕ НЕ МИ Е НУЖЕН НА МЕНЕ ЛЕКАР,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТИ СЕ КРИЕШ И ЯВНО ИМА КАКВО.УСПЕХ СЕГА СИ НОМЕР ЕДНО ЗА НЯКОИ ТВОИ ПРИЯТЕЛИ,НО ЗА МЕН ..............................00

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Адреса да си напиша искаш ли да ти е по-лесно? :lol:

Тролиииии,нула ли сам или под нея няма смисъл да ми казваш,от теб най-малко идеи искам. :wink:
Последно промяна от AAAAAA на Вто Фев 20, 2007 8:45 pm, променено общо 1 път.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Кроки не се разправяй ? Пе му одръщай внимание а си пиши за риболов . Не виждаш ли че целта му е само интрига . Пиши си само за риболов ( може и за алкохолни оргии :wink: ) и не се занимавай с простотии. Нема да го накараш да спре.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жоре прав си,но е толкова самонадеян и самодоволен че ме вбесява.....абе я да пътува на....и не ми трябва адресати,явно си ме объркал с пощаджията...
Последно промяна от krokibg на Вто Фев 20, 2007 8:40 pm, променено общо 1 път.

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

На кое да спра бе пич,темата виждаш ли за какво е???Аз ли ти бъркам на теб или не си разбрал за какво е пусната темата???Интриги за какво???Кой те пердаши по пръстите да пишеш тук по темата???Или каквото не ти харесва трябва да е закон а???

Поздрави и не се нерви - точно за това иде реч. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”