Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболова около Русе

Мнение от ivo75 »

Може и да не му е мястото тук ама днес много работа и не остана време за тема.

Митак Честит Рожден Ден .Да си жив и здрав прав и корав.Много здраве щастие пари и време за риболов.Много трофеи и да почерпиш :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Последно промяна от ivo75 на Чет Юли 01, 2010 8:50 am, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
MNG
новобранец
новобранец

Мнение от MNG »

Относно поста на колегата "fonk..." а и за всички колеги във тоя форум: 0887212444-ИАРА-Миндев (това е директора) а стационарният им е 082 836589. Звънете по всяко време при забелязана нередност без да се замисляте.
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Миндев вече не е началник ...
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Последните ми излети: :D :D :D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

kasabinho написа:
ribarq92 написа:
mmirchev71 написа:Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа :(
утре ше пробвам да кача някоя снимка.То там шаровците май неса за директен :idea:
Браво,браво колега... Радвам се че се запознахме на Текето,издебна ме най накрая :D :wink:

П.С Днеска се прибирам от един 6 дневен риболов на Текето 8 класни риби и 35-40 амурчета до 3 кг 8)
Браво колега. Нали по принцип ги пускаш малките амурчетата. Интересно ми е повече големи амури ли хвана или големи шарковци. Колко кг ти беше най-голямата риба. Да ми дойдат бърклитата и ще направя един риболов и аз там. Сигурен бях, че не са я изтърмъчили цялата риба. Още не съм го сефтосал Текето след забраната - деба и това даскало и работа.
Рибите до 3 кг всичките са пуснати обратно за догодина :!: А най големия ми амур беше 7кг а най големия шаран 6кг.... Иначе другите риби бяха по 5,5.500кг :wink:.... Ще има и снимки само да се прибере моя приятел от Стара Загора (днеска или утре) :wink:
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

ribarq92 написа:
mmirchev71 написа:Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа :(
утре ше пробвам да кача някоя снимка.То там шаровците май неса за директен :idea:
Браво,браво колега... Радвам се че се запознахме на Текето,издебна ме най накрая :D :wink:

П.С Днеска се прибирам от един 6 дневен риболов на Текето 8 класни риби и 35-40 амурчета до 3 кг 8)
Класни риби ама изядени ами догодина си нагласи болдо за облеса защото шарани ще има ама на МАГАЗИНА :evil:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

svetlens написа:
ribarq92 написа:

Класни риби ама изядени ами догодина си нагласи болдо за облеса защото шарани ще има ама на МАГАЗИНА :evil:
Колега не всеки пуска рибата. Може аз и ти да я пускаме, но хората са различни. Все пак си има разходи и хората продават рибата. Един стойностен риболов за 5-6 дена отива към 200-250 лв, ако пък храниш с хубави топчета отиде. Евала, че момчето поне е пуснал амурчетата, ако искаше да ги продава щеше да вземе над 400лв. Малко са хората, които връщат 3 кг-ви риби.
Изображение
niko4546
новобранец
новобранец

Мнение от niko4546 »

Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация. :?
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Днес на Текето 2 рибки 1 каракуда и 1 платика :) Скромно
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s
Една река, един град- ДУНАВ ОТ РУСЕ
Изображение
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

niko4546 написа:Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация. :?
Ходих преди няколко дни но рибките са от0.50 до 0.200гр. а и чух че арендатора е вдигнал таксата на 10лв.
Рибите са перфектни за зарибяване на Текето :D
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

svetlens написа:
niko4546 написа:Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация. :?
Ходих преди няколко дни но рибките са от0.50 до 0.200гр. а и чух че арендатора е вдигнал таксата на 10лв.
Рибите са перфектни за зарибяване на Текето :D
Мне 5 лева си е! :) Иначе няма защо да те лъжа, колега! Захранвахме яко, а и 2 пъти късах :X... Вече няма водорасли, което май си правя извод, че буфалото затова го няма... Към 13:30 дойдоха работници от автомивка Дени ли Дани ли зарабвих до към 15:30 хванаха 5 таранки и 2 шарковци от към 500 грама... Имаше и по-малки, които хванаха! Бяха се настанили на миналото ми място от предишния излет :). Забелязах, че мятаха 8 метров телескоп и някаква хубава захранка! Като цяло имаше около 7-8 човека! Вече има и шатра с пластмасова маса! Ние бяхме точно на нея :d, но незнам защо не сполучи излета толкова много...
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

fonk123 написа:Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s
Колега някой не извади ли голям шаран, нямаше ли късания?
Изображение
fonk123
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fonk123 »

kasabinho написа:
fonk123 написа:Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s
Аз имах 2 късания на дъннно! Първия беше към 9:50 и беше многоо мощен даже аз се учудих след тия малките да се обади(тоя аредатора каза, че скоро едно момче идвало и са ходили да търсят въдицата и там скъсало, аз му викам знам, знам, чета)... На бял и царевица беше! След това към обяд пак яката, чак въдицата ми са размърда(таман ядях) и като заби надолу... Борих са 5 мин някъде и след това пак дръпна ама много силно и системата ми остана само с 1 кука, че и гоялмата тежест отиде ;s... Беше на бял и торен! Иначе, колегите които бяха незнам да са късали! След малко очаквайте снимки в галерията ;d
Изображение
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

fonk123 написа:
kasabinho написа:
Аз имах 2 късания на дъннно! Първия беше към 9:50 и беше многоо мощен даже аз се учудих след тия малките да се обади(тоя аредатора каза, че скоро едно момче идвало и са ходили да търсят въдицата и там скъсало, аз му викам знам, знам, чета)... На бял и царевица беше! След това към обяд пак яката, чак въдицата ми са размърда(таман ядях) и като заби надолу... Борих са 5 мин някъде и след това пак дръпна ама много силно и системата ми остана само с 1 кука, че и гоялмата тежест отиде ;s... Беше на бял и торен! Иначе, колегите които бяха незнам да са късали! След малко очаквайте снимки в галерията ;d
Колеги не знам как ви късат. Те са шарани до 6 кг. Или ловите с непроверени влакна или много стягате аванса. Между другото има и 3-4 амура пуснати но те са 3-4 кг-ви, доколкото знам от шефа.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”