Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Риболова около Русе
Може и да не му е мястото тук ама днес много работа и не остана време за тема.
Митак Честит Рожден Ден .Да си жив и здрав прав и корав.Много здраве щастие пари и време за риболов.Много трофеи и да почерпиш

Митак Честит Рожден Ден .Да си жив и здрав прав и корав.Много здраве щастие пари и време за риболов.Много трофеи и да почерпиш

Последно промяна от ivo75 на Чет Юли 01, 2010 8:50 am, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Относно поста на колегата "fonk..." а и за всички колеги във тоя форум: 0887212444-ИАРА-Миндев (това е директора) а стационарният им е 082 836589. Звънете по всяко време при забелязана нередност без да се замисляте.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миндев вече не е началник ...
Последните ми излети:

Рибите до 3 кг всичките са пуснати обратно за догодинаkasabinho написа:Браво колега. Нали по принцип ги пускаш малките амурчетата. Интересно ми е повече големи амури ли хвана или големи шарковци. Колко кг ти беше най-голямата риба. Да ми дойдат бърклитата и ще направя един риболов и аз там. Сигурен бях, че не са я изтърмъчили цялата риба. Още не съм го сефтосал Текето след забраната - деба и това даскало и работа.ribarq92 написа:Браво,браво колега... Радвам се че се запознахме на Текето,издебна ме най накраяmmirchev71 написа:Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа![]()
утре ше пробвам да кача някоя снимка.То там шаровците май неса за директен![]()
![]()
П.С Днеска се прибирам от един 6 дневен риболов на Текето 8 класни риби и 35-40 амурчета до 3 кг

Класни риби ама изядени ами догодина си нагласи болдо за облеса защото шарани ще има ама на МАГАЗИНАribarq92 написа:Браво,браво колега... Радвам се че се запознахме на Текето,издебна ме най накраяmmirchev71 написа:Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа![]()
![]()
П.С Днеска се прибирам от един 6 дневен риболов на Текето 8 класни риби и 35-40 амурчета до 3 кг

Колега не всеки пуска рибата. Може аз и ти да я пускаме, но хората са различни. Все пак си има разходи и хората продават рибата. Един стойностен риболов за 5-6 дена отива към 200-250 лв, ако пък храниш с хубави топчета отиде. Евала, че момчето поне е пуснал амурчетата, ако искаше да ги продава щеше да вземе над 400лв. Малко са хората, които връщат 3 кг-ви риби.svetlens написа:Класни риби ама изядени ами догодина си нагласи болдо за облеса защото шарани ще има ама на МАГАЗИНАribarq92 написа:Браво,браво колега... Радвам се че се запознахме на Текето,издебна ме най накраяmmirchev71 написа:Здравейте, никой не се хвали с риболов ,че реших аз да се похваля,ходих на чифлика вчера ,хванах 30 тина малки шаровци между 200 и 600 грама имам 3 късания на дирекния и един изваден 2 кг.Днес се заканих да им го върна, минах през магазина и си купих по здраво влакно 0.22 6кг. само да ви кажа че 6 пъти ми скъса че даже гонихме дирекния с лодката и като го настигнах пак скъса.Много се ядосах и си направих линия от 0.35, и си викам ей сега ви накъсах шушоните да ама не като заби одържаж го около 30 секунди и ми откъсна накрайника на телескопа![]()
![]()

Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация. 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днес на Текето 2 рибки 1 каракуда и 1 платика
Скромно

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- научил се да хвърля
Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s
Ходих преди няколко дни но рибките са от0.50 до 0.200гр. а и чух че арендатора е вдигнал таксата на 10лв.niko4546 написа:Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация.
Рибите са перфектни за зарибяване на Текето

-
- научил се да хвърля
Мне 5 лева си е!svetlens написа:Ходих преди няколко дни но рибките са от0.50 до 0.200гр. а и чух че арендатора е вдигнал таксата на 10лв.niko4546 написа:Ако някой е ходил на гьола в с.Звънарци скоро, нека да пусне малко информация.
Рибите са перфектни за зарибяване на Текето

Колега някой не извади ли голям шаран, нямаше ли късания?fonk123 написа:Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s

-
- научил се да хвърля
Аз имах 2 късания на дъннно! Първия беше към 9:50 и беше многоо мощен даже аз се учудих след тия малките да се обади(тоя аредатора каза, че скоро едно момче идвало и са ходили да търсят въдицата и там скъсало, аз му викам знам, знам, чета)... На бял и царевица беше! След това към обяд пак яката, чак въдицата ми са размърда(таман ядях) и като заби надолу... Борих са 5 мин някъде и след това пак дръпна ама много силно и системата ми остана само с 1 кука, че и гоялмата тежест отиде ;s... Беше на бял и торен! Иначе, колегите които бяха незнам да са късали! След малко очаквайте снимки в галерията ;dkasabinho написа:Колега някой не извади ли голям шаран, нямаше ли късания?fonk123 написа:Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s
Колеги не знам как ви късат. Те са шарани до 6 кг. Или ловите с непроверени влакна или много стягате аванса. Между другото има и 3-4 амура пуснати но те са 3-4 кг-ви, доколкото знам от шефа.fonk123 написа:Аз имах 2 късания на дъннно! Първия беше към 9:50 и беше многоо мощен даже аз се учудих след тия малките да се обади(тоя аредатора каза, че скоро едно момче идвало и са ходили да търсят въдицата и там скъсало, аз му викам знам, знам, чета)... На бял и царевица беше! След това към обяд пак яката, чак въдицата ми са размърда(таман ядях) и като заби надолу... Борих са 5 мин някъде и след това пак дръпна ама много силно и системата ми остана само с 1 кука, че и гоялмата тежест отиде ;s... Беше на бял и торен! Иначе, колегите които бяха незнам да са късали! След малко очаквайте снимки в галерията ;dkasabinho написа:Колега някой не извади ли голям шаран, нямаше ли късания?fonk123 написа:Днес на Чифлика- 1 шаро към 600 гр., 2-3(1гол) шаро под 400 гр. , 3-4 таранки малко над 300 гр. и другото малки таранки и пръскачи към 100 гр.! Всички бяха пуснати да порастнат, че другия път да изивкат по-големите ;D... Бях разочарован от Буфалото, което не се появи тоя път ;s