Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Различен въпрос...
Модератор: dantho.mihov
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Различен въпрос...
Здравйте колеги...понеже в този раздел се пускат доста теми с различен привкус от риболовния...та и аз реших сега да поискам съвет от хора,които са по в час...с моя ''проблем''.
Та решил съм да купувам съдомиялна машина,и съм се спрял на един модел на HOTPOINT/ARISTON...за 540 лева...това е таванът ми,(все пак средствата са ограничени) ...
http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-ma ... enija.html - цената тук е леко завишена
...ще съм благодарен ,на всеки който може да ми даде отзиви за тази машина,и евентуално струва ли си покупката...защото в този ценови клас до тези пари,не забелязах нещо различно!
...И още нещо което ме интересува...каква е разликата,между уредите на HOTPOINT-ARISTON и само ARISTON...защото доколкото знам има някаква разлика...!
Благодаря на отзовалите се...!

Та решил съм да купувам съдомиялна машина,и съм се спрял на един модел на HOTPOINT/ARISTON...за 540 лева...това е таванът ми,(все пак средствата са ограничени) ...
http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-ma ... enija.html - цената тук е леко завишена
...ще съм благодарен ,на всеки който може да ми даде отзиви за тази машина,и евентуално струва ли си покупката...защото в този ценови клас до тези пари,не забелязах нещо различно!
...И още нещо което ме интересува...каква е разликата,между уредите на HOTPOINT-ARISTON и само ARISTON...защото доколкото знам има някаква разлика...!
Благодаря на отзовалите се...!

Последно промяна от tamihal на Пет Юли 02, 2010 10:49 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: Различен въпрос...
Ако имаш идея да сменяш кухнята вземи си за вграждане .Ако не според мен силите са изравнени като качество но плащаш за марката успех
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Различен въпрос...
Благодаря на колегите,включително и тези,които на лични ме насочиха,към много добри форуми и
си събрах необходимата информация...!
Темата може да се заключи!!!!!!!!!!!!!
си събрах необходимата информация...!
Темата може да се заключи!!!!!!!!!!!!!