Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Нощта на Eel :)
-
- разбира нещата
Нощта на Eel :)
Здравейте,
Вчера както бях споменал в някоя тема скъсах синджира и избегах на риба за няколко часа. Въпреки че беше облачно цял ден, времето не беше студено, не духаше ..абе бива определено. Прогнозата на синоптиците беше че няма да вали тук в Кингстън през вечерта та се бях нагласил да стоя до 5-6 часа сутринта Ама дали.....
Първо някой от новите неща с които се сдобих вчера .... тъй като тук в Англия намах нищо за риболов с „фидер”...

Ето това монтирах на върха когато се стъмни.... много съм доволен

Монтажа беше с тези + куките 10-ка, по-надолу съм го показал в бойна готовност

А ето това е манджата която щях да им забърквам

И най-накрая звездата на шоуто: счупеният ми спининг, който преправих на фидер с доста тиксо+ евтин връх на Дренан , тъй като новият пикер не ми е пристигнал още а много ми се ходеше на риба аххахахаха

Вече съм на път към реката и даже наближавам ..... ето малко снимки

Ами вървя си по пътя към заветното място и ме пресрещат ето тези.... Викам им ще може ли да мина, те не ми обръщат внимание викам хубаво минавам.... Бе я да ги снимам кви са убавци... те кви се оказаха.. Първо е тоя бабаит нещо взе да ми се дърви, и аз му викам яла яла какъв шут ще ти забия... Той обаче викна другите бандити и зеха нещо да се събират.. викам малее чай си бегам ...

По цялата река има ето такива местенца окосени за рибарите(а и не само) и се поддържат в перфектно състояние...

Тук още бандити са се насъбрали... аман

Най-накрая след 20 минути мъкнене достигнах мястото което си бях наумил. А именно изкуствено направено островче което разделя реката на 2 части

Стоварих се ... охх бях капнал направо. А това отсреща е някакъв Яхт-Клуб .....

Изглед наляво...

Разгънатата сергия... много и се кефа толкова много сефтета наведнъж само да пристигне и пикерчето

Готовата захранка + стръв

А ето и монтажа + на куката имаше 2-3 бели червея...

От монтажа съм супер доволен.. малко грубиянски ще кажат някой, но нямах нито едно уплитане

Сега накратко: Риболова започна към 10 часа вечерта, защото тъкмо разпънах и като излезнаха едни лапетий с яхти и настана яко цамбуркане ама големи сладури какво да ги правиш....
Имах 1 взимане, но не успях да реагирам.. и после затишие... В 12 часа вечерта реших да метна в дясно, въпреки че цяла вечер захранвах само пред мен... и веднага взе да пипа лекичко.. викам си супер
Да ама не.. като удари един дъжд целия мокър станах. Взех да събирам багажерите а върха играе лекичко ... Викам въдицата последна събрах всичко и бум върха се изви. Засичам, кратка борба и хоп ето това изчадие в мрежата Мнооого гнусна риба , слузеста, лепкава ..

Пуснах я обратно да си ходи след фотосесията и си тръгнах... мокър но НЕ валат На връщане пак срам.. всички хора излизат от баровете, аз с торбите такър такър .... Ама какво пък днес пак ще отида
Поздрави!
Вчера както бях споменал в някоя тема скъсах синджира и избегах на риба за няколко часа. Въпреки че беше облачно цял ден, времето не беше студено, не духаше ..абе бива определено. Прогнозата на синоптиците беше че няма да вали тук в Кингстън през вечерта та се бях нагласил да стоя до 5-6 часа сутринта Ама дали.....
Първо някой от новите неща с които се сдобих вчера .... тъй като тук в Англия намах нищо за риболов с „фидер”...

Ето това монтирах на върха когато се стъмни.... много съм доволен

Монтажа беше с тези + куките 10-ка, по-надолу съм го показал в бойна готовност

А ето това е манджата която щях да им забърквам

И най-накрая звездата на шоуто: счупеният ми спининг, който преправих на фидер с доста тиксо+ евтин връх на Дренан , тъй като новият пикер не ми е пристигнал още а много ми се ходеше на риба аххахахаха

Вече съм на път към реката и даже наближавам ..... ето малко снимки

Ами вървя си по пътя към заветното място и ме пресрещат ето тези.... Викам им ще може ли да мина, те не ми обръщат внимание викам хубаво минавам.... Бе я да ги снимам кви са убавци... те кви се оказаха.. Първо е тоя бабаит нещо взе да ми се дърви, и аз му викам яла яла какъв шут ще ти забия... Той обаче викна другите бандити и зеха нещо да се събират.. викам малее чай си бегам ...

По цялата река има ето такива местенца окосени за рибарите(а и не само) и се поддържат в перфектно състояние...

Тук още бандити са се насъбрали... аман

Най-накрая след 20 минути мъкнене достигнах мястото което си бях наумил. А именно изкуствено направено островче което разделя реката на 2 части

Стоварих се ... охх бях капнал направо. А това отсреща е някакъв Яхт-Клуб .....

Изглед наляво...

Разгънатата сергия... много и се кефа толкова много сефтета наведнъж само да пристигне и пикерчето

Готовата захранка + стръв

А ето и монтажа + на куката имаше 2-3 бели червея...

От монтажа съм супер доволен.. малко грубиянски ще кажат някой, но нямах нито едно уплитане

Сега накратко: Риболова започна към 10 часа вечерта, защото тъкмо разпънах и като излезнаха едни лапетий с яхти и настана яко цамбуркане ама големи сладури какво да ги правиш....
Имах 1 взимане, но не успях да реагирам.. и после затишие... В 12 часа вечерта реших да метна в дясно, въпреки че цяла вечер захранвах само пред мен... и веднага взе да пипа лекичко.. викам си супер
Да ама не.. като удари един дъжд целия мокър станах. Взех да събирам багажерите а върха играе лекичко ... Викам въдицата последна събрах всичко и бум върха се изви. Засичам, кратка борба и хоп ето това изчадие в мрежата Мнооого гнусна риба , слузеста, лепкава ..

Пуснах я обратно да си ходи след фотосесията и си тръгнах... мокър но НЕ валат На връщане пак срам.. всички хора излизат от баровете, аз с торбите такър такър .... Ама какво пък днес пак ще отида
Поздрави!

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Нощта на Eel :)
готино си изкарал , колега . Браво !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Гнусна ли!Една,от най-вкусните риби,които съм ял.По-дребните пържени,по-едрите пушени
Що не пробваш целенасочено за змиорки?Подвижно олово,под него повод 40/50см,голяма кука,дебели торни червеи и вечер.Няма начин да няма много там.

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Колега малко по надолу след моста на Нampton court park излизаха много хубави платики на фидер и ваглер . В петък си тръгвам за Пловдив за два месеца .Септември съм на линия .Ако искаш може да споделим риболови на Темза .Ходя предимно по реката и по морето .Чао и на слука . 

-
- разбира нещата
С монтажа с който съм в момента + има една тайна: Nash Fish Frenzy Halibut-Neon squidgee Pellet. Има адски силен аромат на риба и змиорките полудяват направо, но аз не бях отишъл за тях...chanio написа:Гнусна ли!Една,от най-вкусните риби,които съм ял.По-дребните пържени,по-едрите пушениЩо не пробваш целенасочено за змиорки?Подвижно олово,под него повод 40/50см,голяма кука,дебели торни червеи и вечер.Няма начин да няма много там.

С удоволствие колега... аз съм тук до 27 Септември, но от 1-15 ще съм много зает и след това може да се срещнемhristoogi написа:Колега малко по надолу след моста на Нampton court park излизаха много хубави платики на фидер и ваглер . В петък си тръгвам за Пловдив за два месеца .Септември съм на линия .Ако искаш може да споделим риболови на Темза .Ходя предимно по реката и по морето .Чао и на слука .

- StoychevV
- разбира нещата
Супер репортаж и добро сефтосване

Ко ти пука е барове , марове ? Важното е че си изкарал добре . Поздрави
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Страхотен репортаж...
...изкефи ме...!

Бравос баце. другия път повече. В таз Темза кви риби има други?

Незнанието не е извинение.
-
- разбира нещата
Имало някакви огромни шарани
много колегиги дебнат с ракетни установки
палатки, легла и т.н.... Аз вчера видях една братушка -Руснак как на 10 метра от мене на силикон изкара Бяла Риба около 1.5кг... Показа ми на апарата му огромни щуки и бели от същата река...
Друг колега Англичанин ми показа големи бели мрени и платики .... Имало и редки сомове... Общо взето всякакви риби, но само на нощен риболов, защото през деня е панаир от лодки и хора и не става...
Аз до сега съм се разписал скромно: 1 костур + 2 змиорки
Ще трябва може би за другата седмица да преосмисля стръвта и метода, защото в момента тази част от темза гъмжи от Бели и Щуки и мирна риба не излиза никаква, но си чакам пикера....

Друг колега Англичанин ми показа големи бели мрени и платики .... Имало и редки сомове... Общо взето всякакви риби, но само на нощен риболов, защото през деня е панаир от лодки и хора и не става...

Аз до сега съм се разписал скромно: 1 костур + 2 змиорки

Много готин репортаж ! п.п. другия път ще ги разбиеш !

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Само така и никой не ми отговори дали тези змиорки хапят или са отровни?
Предполагам че са си само гнусни ама пак да попитам 

-
- научил се да хвърля
Браво колега добре си се справил. Ще видиш с пикере е още по голям кеф да вадиш риби. Поздрави и успех.