Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
Re: Сезон 2010
Темата нещо ръждяса , някой няма ли да се похвали с нещо заслужено закачено на кукана
. И някой има ли информация за резултатите от поредният кръг на републиканското първенство по подводен риболов ?

- Jack Daniels
- разбира нещата
абе то има за кукана, ама все едно и също - тревопасни добитъци, явно и при другите е така щом никой не се хвали с нещо по-така 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Ми тва да е. При нас въдичарите и тревопасните се изгубиха и то от доста времеJack Daniels написа:абе то има за кукана, ама все едно и също - тревопасни добитъци

1.Пламен Арабаджиев
2.Валентин Люцканов
3.Антон Арабаджиев
Най-голяма риба-торук ~1200гр.-на Вальо
Отлично време и организация , хубави награди!
2.Валентин Люцканов
3.Антон Арабаджиев
Най-голяма риба-торук ~1200гр.-на Вальо
Отлично време и организация , хубави награди!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За Наско У, колега ето ти нещо от днес. Не качваме снимки защото все едно и също, а и тези дни нещо е слабо.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Слабо , слабо ама има с какво да оцапаш тигана а аз какво да кажа
.

ама по честия резултат е туй :

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес беше труден ден, рибата на 4-6 метра и на всичко отгоре плува на повръхноста
не мога да кажа, че нямаше риба, но тегава работа а и 13- ти си каза думата. Нацелих три килограмови платерини, двете ми се изнизаха докато ги сложа на кукана а другата се скъса от стрелата
за два часа само дребното си взех а другите раците ги яли

Браво!
Страхотен плавник
!
Страхотен плавник

Най накрая и аз да се похваля с улов. Сутринта около 08.00 бях на буната на НОЙ. Влязох към 08.30 тъй като трябваше да разснаряжа колана, гумения констатирах че се е скъсал на половината. Добре че погледнах. Застанах на буната и след малко платерините взеха да текат. Преди това обаче стрелях по една илария за прострелка на харпуна. Право в окото. След това ударих 7 платерини , три от които се скъсаха. Едната съм я ударил в корема и и падна хаивера. Не можах да я открия. По закона на Мърфи , както добре вървеше, се появи един колега от другия сайт , с руски акцент. И разбира се застана пред мен на пътя на рибата която идва срещу мен. На два пъти ходих до него, и със заобикалки му казвам , че рибата изчезна и явно се плаши от него и ме заобикаля. Той обаче или не се светкаше за какво му говоря или се правеше че не разбира. Постоях още половин час, от яд гръмнах още една илария и си тръгнах. Краен резултат 4 платерини и две иларии. Абе както казва Бат Венци- другио пат па.
Пашата обича смелите.
-
- научил се да хвърля
Златко и ти си една добра душа дето като тебе няма втори,що говориш със заобиколки бре-човека не те е разбрал най вероятно,отиваш веднъж му казваш и ако не взема от дума-го разжалваш.То на Сергей и на още някой състезателчета пъпа им е хвърлен на тази буна. Иначе поздрави за улова !
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Мерси приятел, в интерес на истината и той удари 2 кефала и една платерина докато бях там. Между другото отрязах към 5 метра от въженцето на Патоса и махнах амортисиорчето, че ми правеше проблеми. Сега харпуна си стреля супер. Купих си и жилетка, днес я сефтосах, супер удобно е с нея. Сутринта водата беше много бистра, видимоста към 8-10 метра, около 10 часа се замъти ама пак се виждаше около 4 метра. Много се изкефих днес. Не знам защо, ама днес апнеята я усетих по дълга, мисля че е заради наличието на риба и може би моето по голямо спокоиствие заради това под водата. Сергей каза че ударил рибите на дъното. Слизах и аз там, мисля че е около 7-8 метра, ама можех да стоя там не повече от 40 секунди. С кутия и половина цигари на ден толкоз. 

Пашата обича смелите.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво за улова Златко
другия път си отстоявай позицията, че иначе все някой ще застава пред теб. 

Ето малко рибка от преди час.terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.19633190]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.19633193]
[/URL] Браво и на Златко за улова.