Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ивайловград
Ивайловград
Отидохме на Ивайловград от четвъртък до днес към обед.Бяхме на ръкава от към митничарското село,мисля че Дъбовец се казваше
.За пръв път ходя на язовира и сотанах доволен
.Като цяло,бяхме без лодка и хванахме 3-4 прилични каракуди ( над 400 гр.),излезнаха добри червеноперки,2-3 костура и няколко рака даже
.Като цяло информацията е обнадеждяваща доколкото чух на тролинг бялата беше полудла в петък,имам информация и за няколко хванати сома
Снимки по-късно че сега се прибирам.
До нас имаше едни градски(от Пловдив),които бяха за 4 дни и бяха извадили прилично количество шарани и големи каракуди(над 1 кг) ...

До нас имаше едни градски(от Пловдив),които бяха за 4 дни и бяха извадили прилично количество шарани и големи каракуди(над 1 кг) ...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Ивайловград
Браво колега. И аз си мечтая за там ама отпуската далеко.
А сомовете на тролинг ли са вадени?
А сомовете на тролинг ли са вадени?
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Да.Доколкото знам една група от София е извадила за 2 дни 10-на сомчета между 2 и 5 кг и един към 25-30 кг
.Иначе вчера единия колега,който беше във вилата в кяото бяхме отседнали и ние каза,че му е ударил много голям сом,развил му е цялата макаара и си е заминал..

Инфо от кварталната група,сега се прибраха от откриването-гола вода,жега,нивото играе,риба не донесоха-отписват го 

Риболовци.
Нивото наистина пада много.Може би с по 60 см на ден,но за 2-та дена там се изсипаха хубави дъждове,при които рибата буквално полудяваше....
Колега какво стана със снимките?
Живо се интересувам.
Живо се интересувам.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
bqh na qzovira na 30,1,2 pod selo senoklas na raspavane za 3 dni nito edin udar i kolegite okolo nas bqha kapo na pluvka imahme nqkolko udara 3 karakudi okolo 350 grama i 7-8 kostura pak tolko golemi