Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един прекрасен излет
Един прекрасен излет
Здравейте,
С приятели направихме един излет на яз. Ярловци. Това се случи седмицата точно преди да бъде разрешен риболова.
Тук е мястото да благодаря на всички колеги от форума за споделената информация относто този водоем. Беше много полезна!
Оказа се страхотен слънчев ден и се получи много приятен риболов пълен с емоции.
Ние пристигнахме малко късничко и ловихме реално само половината ден. Но въпреки това преживяването беше страхотно.
На кратко, ловихме на плувка със стръв червеи (бели и торни). Излизаха каракудки, слънчевки и много красиви червеноперки. Ето една по йедричка

Този край на България има хубава природа:

Снимки на рибоците:

Една част от рибите бяха пуснати обратно във водоема. По-едричките ги взеха приятелите ми.
Наслука!!!
С приятели направихме един излет на яз. Ярловци. Това се случи седмицата точно преди да бъде разрешен риболова.
Тук е мястото да благодаря на всички колеги от форума за споделената информация относто този водоем. Беше много полезна!
Оказа се страхотен слънчев ден и се получи много приятен риболов пълен с емоции.
Ние пристигнахме малко късничко и ловихме реално само половината ден. Но въпреки това преживяването беше страхотно.
На кратко, ловихме на плувка със стръв червеи (бели и торни). Излизаха каракудки, слънчевки и много красиви червеноперки. Ето една по йедричка

Този край на България има хубава природа:
Снимки на рибоците:
Една част от рибите бяха пуснати обратно във водоема. По-едричките ги взеха приятелите ми.
Наслука!!!
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Един прекрасен излет
Определено е бил прекрасен излет.Браво

-
- разбира нещата
Супер рибоци 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
StoychevV написа:Определено е бил прекрасен излет.Браво![]()
![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Отлично си изкарал ... а може ли да те попитам колко е таксата на този язовир и дали собственика отново мрежи язовира

-
- вече хвърля и на тежко
Браво

Таксата е 7 лв. на пръчка. Рибата не се плаща и може да си я вземеш ако искаш.Block3r написа:Отлично си изкарал ... а може ли да те попитам колко е таксата на този язовир и дали собственика отново мрежи язовира![]()
За мрежите не знам ... Най-вероятно да

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добър излет,колега 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, страхотен излет.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
...и много красиви червеноперки. Ето една по йедричка.....

Мозъчните гънки не се виждат,но липсата им личи!
- indalo
- фен клуб-скобар
Бах тая перка, много йедра. Евала за излетчето. Аттоя дето си мрежари язовирите сега е на Диканя и яко го мрежари. Понекога пуска мрежи на коридори. Нема кой да му го......
Да йеба и .... 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Браво !