Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Искър ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Искър ?
Благодаря , че лодката ми е базирана до филмовата къща и се чудех сряда четвъртък дали да не се разходя с нея
или да се пробвам от брега 

Колеги, някой да е ходил скоро към устието и Шипоческия залив?
Раздвижила ли се е рибата там?
Раздвижила ли се е рибата там?
Колега платиките раздвижили ли са се ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Още малко и ще има щурм на язовира
трябва да стана в 02:00 часа за да си фана место 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
Отивам на излет на яз. Искър
Здравейте , в вторник отивам на яз Искър и ми се би искало да хвана прилични костури.
Бихте ли ми казали на какво да ги ловя(стръв,дъно,плувка) и въобще кой каквато информация има да ми помогне с каквото може
PS: Благодаря предварително

Бихте ли ми казали на какво да ги ловя(стръв,дъно,плувка) и въобще кой каквато информация има да ми помогне с каквото може
PS: Благодаря предварително

Едри каракуди и още по-големи платики на дигите. На червей торен или бял. Най-добре е с хранилка пружинка. Рибата е в тревата на плиткото. Но само на дъно за съжаление. Ударихме и бела риба и сомче но много рано сутрин и привечер.
Така е рибата е в-плиткото всичката на кофти места къде нема удобства-но с лодка ходиш къде си искаш справкаSt-ribar написа:Едри каракуди и още по-големи платики на дигите. На червей торен или бял. Най-добре е с хранилка пружинка. Рибата е в тревата на плиткото. Но само на дъно за съжаление. Ударихме и бела риба и сомче но много рано сутрин и привечер.

Риболовци.
яз.Искър
Търся актуална информация за риболовни резултати от яз.Искър.
Re: яз.Искър
При филмовата къща много слабо днес,колегите от другата страна при камъните хващаха по някоя риба.Общо взето слабо.
-
- научил се да хвърля
Re: яз.Искър
ако захраниш добре очакваи платика
Значи ние направихме лагер след Сухото дере ( след дигата само направо , започва един път от чукан камък и само по него до едни върби във водата )
На фидер : каракуда , платика , уклей ;
На изкуствени примамки ( по - точно на силиконче ) привечер с лодка покрай брега ( на 30 м.) костури и тук таме сулки ( ПУСКАЙТЕ ГИ )
Вечер 3 въдици бяхме опънали ( на 300 м. ) на каракудка и имаше 2 удъра ( сомче 3 кг , а другото не можа да се хване )
Това от мен ; дано съм помогнал
На фидер : каракуда , платика , уклей ;
На изкуствени примамки ( по - точно на силиконче ) привечер с лодка покрай брега ( на 30 м.) костури и тук таме сулки ( ПУСКАЙТЕ ГИ )
Вечер 3 въдици бяхме опънали ( на 300 м. ) на каракудка и имаше 2 удъра ( сомче 3 кг , а другото не можа да се хване )
Това от мен ; дано съм помогнал

Кльонка си свърши работатаlusienn написа:Така е рибата е в-плиткото всичката на кофти места къде нема удобства-но с лодка ходиш къде си искаш справкаSt-ribar написа:Едри каракуди и още по-големи платики на дигите. На червей торен или бял. Най-добре е с хранилка пружинка. Рибата е в тревата на плиткото. Но само на дъно за съжаление. Ударихме и бела риба и сомче но много рано сутрин и привечер.случайно, иначе хора няма криза голяма инфо от събота римския мост към осем привечер
от 20 г на това място в събота вечер да няма нито един човек

- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Яз.Искър-Щъркелово гнездо
Риболов има макари тегав има го.Кълве предимно около дървото,но лудницата е нечовешка.Излизат предимно уклей с добър размер и по някоя бонус каракуда-уклеят иска захранка и стрелба на червейчета. Поздрави Сашо
SENSAS TEAM-the best fishing team
Re: Яз.Искър-Щъркелово гнездо
Какво стана с КОСТУРИТЕ ???(преди години се говореше че ще останат само те в язовира но маи нещо им намери цаката)