Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Бай Милене - приеми дуел с мен!
Модератор: sapuna
Бай Милене - приеми дуел с мен!
Бай Милене,
Кръвно съм ти обиден, че любимите ми бибани ги наричаш бодиляци и си решил да ловиш по-благородна риба. Ами в морето, дето си ти - по-благородна риба от морската пъстърва няма. В балкана, дето съм аз - това е балканската пъстърва!
Обявявам ти дуел задочно - от 18 до 24 февруари, кой от нас двамата хване от неговата си благородна риба пръв - другият черпи до безпаметство! Аз ще гоня само балканска пъстърва - а за теб освен морска пъстърва се зачита и калкан над 45 сантиметра, лихнус над 300 грама и сулка над 40 санта!
Журито е ясно - съфорумците

Кръвно съм ти обиден, че любимите ми бибани ги наричаш бодиляци и си решил да ловиш по-благородна риба. Ами в морето, дето си ти - по-благородна риба от морската пъстърва няма. В балкана, дето съм аз - това е балканската пъстърва!
Обявявам ти дуел задочно - от 18 до 24 февруари, кой от нас двамата хване от неговата си благородна риба пръв - другият черпи до безпаметство! Аз ще гоня само балканска пъстърва - а за теб освен морска пъстърва се зачита и калкан над 45 сантиметра, лихнус над 300 грама и сулка над 40 санта!
Журито е ясно - съфорумците

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- barutchiata ©
- Администратор
Хахаха..приемам хвърлената ръкавица...
За секундант си избирам Локал...
А на теб кой ще ти зачита постиженията ...е "нали си верваме"...ама за всеки случай...
Доценте...това БАЙ...ми излезе през носа...май ми е раничко за БАЙ...
МОРСКАТА сулка влизали в класацията...за по-по-най риба...
Защото аз сулка си дърпам и по гьоловете...а и едни едри речни кефали надуших...
От неделята имам 2 бабушки на воблер и...10-20 костура на живо рибе...така че ти си на ХОД...

За секундант си избирам Локал...

А на теб кой ще ти зачита постиженията ...е "нали си верваме"...ама за всеки случай...

МОРСКАТА сулка влизали в класацията...за по-по-най риба...

От неделята имам 2 бабушки на воблер и...10-20 костура на живо рибе...така че ти си на ХОД...

Първо - честито, че си върна стария никнейм! Второ - именно морската сулка се зачита, щото и аз дърпам сладководни сулки. Трето - балканската пъстърва е разрешена само в почивни дни, така че ти имаш предимство спрямо мен. Четвърто - що не си спретнеш една командировчица до вашето управление в София, та на 22-ри февруари да се видим със съфорумците на традиционната среща "При кулата"?
Наслука!
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Здравей Доценте...като гледам кво става тука...май ти си от малкото свестни хора с които може да се води приличен разговор...
и препирня по някога...
За 22ри...в кръчмата..като хъшове ли ще се срещнем или като "Чичовци"...щото да знам как да идвам...с ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ...заредено с джепане..тип "мете улица" или като вехта войвода...с байрака и счифте пищови в силяха...хахаха...
Турили форума на тезгяха...и наддават като матрапази...
Не отговори на въпроса ми...кой ти е секунданта...
Малко ще ми е трудно да се "дуелилам" с тебе...ти си майстор на любителския риболов...
Пък аз почти през половината си живот съм учил и упражнявал професионалния...
Кво да се прави...понякога ме "засърбяват" ръцете и...ползвам по некой "професионален" такъм...до по миналата година имах разрешително... в рибарска лодка без такова не може...
последно и аз ходя само в събота и неделя....но ще мина на морски риболов...ето тръгна попчето....има и по некое калканче...а може и караьоз да се появи...
хем ще съм по далеч от топурдията тук...то това си стана хронично..дойде ли зимата и ранната пролет и се заформят някакви скандали тук...и докато разбера кой, кой е...и за какво става реч...
За това виж какво предлага Кроки от Пловдив...да вземем да се съберем и да спретнем едно РАНДЕВУ - състезание около Пловдив...ти си майстор по организацията и провеждането...захванеш ли се с нещо ...ще стане...а и си беспристрастен като Йосиф Хербс...

За 22ри...в кръчмата..като хъшове ли ще се срещнем или като "Чичовци"...щото да знам как да идвам...с ЧЕРЕШОВО ТОПЧЕ...заредено с джепане..тип "мете улица" или като вехта войвода...с байрака и счифте пищови в силяха...хахаха...

Турили форума на тезгяха...и наддават като матрапази...

Не отговори на въпроса ми...кой ти е секунданта...

Малко ще ми е трудно да се "дуелилам" с тебе...ти си майстор на любителския риболов...

Пък аз почти през половината си живот съм учил и упражнявал професионалния...

последно и аз ходя само в събота и неделя....но ще мина на морски риболов...ето тръгна попчето....има и по некое калканче...а може и караьоз да се появи...

За това виж какво предлага Кроки от Пловдив...да вземем да се съберем и да спретнем едно РАНДЕВУ - състезание около Пловдив...ти си майстор по организацията и провеждането...захванеш ли се с нещо ...ще стане...а и си беспристрастен като Йосиф Хербс...

Секундант ще ми бъде Кърцата, ама първо да го кандърдисам на срещата на 22-ри. За рандеву около Пловдив и аз съм ЗА, само Кроки да си потвърди официално поканата - предлагам времето да е първият уикенд след забраната, предполагам, че на неговия язовир няма да има проблем, а и без това ще върнем уловената риба!
Наслука!
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
с най-голямо удоволствие. имам само условие и на мен да ми давате да ловя докато секундантствам

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
batmilen написа:Хахаха..приемам хвърлената ръкавица...![]()
За секундант си избирам Локал...![]()
А на теб кой ще ти зачита постиженията ...е "нали си верваме"...ама за всеки случай...![]()
МОРСКАТА сулка влизали в класацията...за по-по-най риба...Защото аз сулка си дърпам и по гьоловете...а и едни едри речни кефали надуших...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм го написал...а за помошник на СЕКУНДАНТА...ще помоля РИБАРИНА...едно, че ми е комшия момчето...и второ да се понаучи от Майстор ЛОКИ...как се лови риба икак маломерката се пуща обратно...

- Local
- учете се от него
Оставете го намира тоя новоселциbatmilen написа:Може...ще се чуем по телефона...А в събота сме с Киро за костури на канала на Новоселци...![]()
Ще дебна да снимам Рибарина...как лови дребни маломерки...

Дерзайте по грудовска ако ви се ходи пеша повече... доста хващат костури там на дребни туистерчета...
Клавиатура риба не лови!!!