Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Колегата Alcora бе така любезен да се отзове и съм му много благодарен за това.
Най вече ме интересуваше дълбочината на която са взели рибите.
Поздрави.
Най вече ме интересуваше дълбочината на която са взели рибите.
Поздрави.
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- новобранец
Здравейте, Как се стига до тази част на топлото.Много малко опит имам с риболова на Овчарица и ще помоля за малко помощ?
За всички ли, които могат да платят таксата тези места са разрешени
Ще съм благодарен на всеки, който сподели малко информация.Доста четох в темата, но така и не мога да разбера как да стигна до тази част на езерото
Може ли да се влиза от към Бял кладенец?
За всички ли, които могат да платят таксата тези места са разрешени

-
- ще става разбирач
Колега на теб поне ти е близо и може да си го провериш сам на място.Iblis написа:Здравейте, Как се стига до тази част на топлото.Много малко опит имам с риболова на Овчарица и ще помоля за малко помощ?
За всички ли, които могат да платят таксата тези места са разрешениЩе съм благодарен на всеки, който сподели малко информация.Доста четох в темата, но така и не мога да разбера как да стигна до тази част на езерото
![]()
Може ли да се влиза от към Бял кладенец?
Всеки може да лови на топлото а подходите са 2. Единия е от Бял кладенец другия след Радецки в ляво.
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
След Радецки вляво или по-точно казано - преди да стигнеш новия завод има едни големи далекопроводи които минават над пътя. Преди тях е отбивката, ще видиш черния път. За Бял Кладенец някой друг да ти обясни, че аз може да те объркам.Младенов_78 написа:Единия е от Бял кладенец другия след Радецки в ляво.
Поздрави

Незнанието не е извинение.
35 кг на 1 скиндер
И какво е инфото за водоема с тая снимка
Митев
И какво е инфото за водоема с тая снимка

Митев
Здравейтее колеги, мрс за дотукашното инфо, но инт се каде точно е този 1 скендер ?
И утре мисля да ида кам топлото на стената, имали някво инфо колеги ?
И утре мисля да ида кам топлото на стената, имали някво инфо колеги ?
-
- разбира нещата
Като отидеш на топл на стен ще те опътят.Стига да има кой да е вкара обаче.Ако нямаш връз няма робол 

ми на стената имах предвид, там до пазачитте
безтуй само там сам ходил.

-
- новобранец
Сори за спама ама темата нещо замря.Никой ли няма инфо?
Моето е малко старо (от миналата седмица) но... за три дни два шарана по около 3 кг, малко канален сом по 05 до 1 кг и няколко доста сериозни удара съпроводени с късане (незнайно защо едната корда не издържа на напъна...
) или откачане на рибата
По принцип обача наблюденията ми бяха, че е мудно навсякъде. Не чух някой от колегите да е имал сериозна слука (тук изключвам напълно всякакви там скендери, студено, малко топло и т.н. Наблюденията са ми само за топлия ръкав). Ще се радвам темата да продължи да се движи в правилната посока. Дано и някой от опитните колеги да вземе да разкаже нещо повече за дълбочините и стръвта ( гледах едни натръшкани амури от колегата "alcora"...) ... пък аз ще почерпя
Поздрави на всички

Поздрави на всички
Действителноста е вечното наказание за всички, които се стремят към съвършенство!
колеги и аз мисля да ходя от петък ако може прясно инфо-на каква дълбочина е добре да се лови в момента за първи път ще ходя на този язовир-благодаря предварително
Добре питаш колега, като гледам никой няма да ти помогне, секи си пази информацията за себе си .to6o_03 написа:колеги и аз мисля да ходя от петък ако може прясно инфо-на каква дълбочина е добре да се лови в момента за първи път ще ходя на този язовир-благодаря предварително

благодаря много на plamen_b за изчерпателната информация пожелавам му много риби а като се видим ще почерпя
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, в момента на ТЕЦ-а е пълна скръб, случайни удари на дребни шаранчета и сомчета!
п.п. Чува се, че рибата нещо я "тормозят" стопаните, има няколко случая вече рибари да засичат една от лодките към 3ч.-4ч. сутринта в топлия ръкав
До колкото знам в момента там няма мрежи, какво ли правят

п.п. Чува се, че рибата нещо я "тормозят" стопаните, има няколко случая вече рибари да засичат една от лодките към 3ч.-4ч. сутринта в топлия ръкав

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- ще става разбирач
Вярно е теца беше много чист и охраната следеше много за чистотата.Само не знам кога ще оправят пътищата малко че след тази буря скоро такса няма да могат да вземат.