споделете

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Krokibg написа:Ангел123,а пък по марица какви красиви и усамотени местенца има и са пълни с риба че не е за вярване.Само се иска човек да има време да обиколи навсякъде.И аз ще напиша в новата тема за чудните местенца,но малко по късно,като видя кой как се однася към темата и колко човека са склонни да споделят техните места със събратята си :lol: :lol: :lol:
АБЕ КРОКИ, ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ ПРАВИЛИ? :smt051
НАЛИ ТРЯБВА ОЩЕ НЯКОЙ, ДА ПОКАЖЕ ЗА ПРИМЕР...........изчакай, виж кой как, пък като решиш драсни някой ред.
Ти ми писа тези думи.......(Моя приятелски съвет е да се ръководиш от това което ти диктува съвестта ,а после да става каквото ще става.)
Сложи едно чудно местенце, което може да прежалиш и да видим.....
апък ако имаш желание кръстиго "чудно местенце 3" да ми се доиска да пусна и 4 и 5 и 6............. :partyman:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не си ме разбрал правилно,ще дам пълна информация,за мои местенца,но понеже очаквам пак нападения в гръб за това ще изчакам само малко,не ме разбираите погрешно.Само малко изчакайте !!! :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: изчакай, виж кой как, пък като решиш драсни някой ред..............

Разбирам и затова писах думите горе! :roll:
Обаче се сещам за историята, когато БЪЛГАРИЯ е била под робство, на всички им е тежало но са си трали 5 ВЕКА докато не са се явили хората които да вдигнат народа: Левски, Ботев и........още много истински Българи на които не им е било все тая..............за България.
Аз така ги разбирам нещата, винаги ще има друговерци, а ние трябва да изберем сми за себеси дали нашата война си струва..........
като нестава ще пробвам другаде все ще намерим хора, които чуват нашта идея!

:smt026 :smt028 :smt026 :smt028 :smt026 :smt028 :smt026 :smt028 :smt026 :smt028 :smt026 :smt028 :smt026 :smt028

Ама без да искам сменихме темата и се извинявам! :idea: :D :shock: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Анга 123, подкрепих те още от самото начало и съм готов със моите местенца,но си бращолевя по скайпа с приятели за много важни неща и от време на време само поглеждам как са нещата при вас.Имай ми доверие,ще се включа много активно,но малко по късно.Още от самото начало ми направи много добро впечатление и те разбирам че като си мълчат другите се чувстваш използуван,но не е така.Виждаш как 5кила се включи и още хора ще се включат спокойно,ще си разменим доста информация,защото и аз когато си харесам място с хубава природа дори и да няма много риба се връщат там отново и отново.Цитата дето го даде ,написан от мен е точно това което мисля,но с предното написано от мен,може би несъм го формулирал и написал правилно и ме разбра погрешно.Само изчакай,като съм готов ще се включа активно. :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”