Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Годеч - софийско
А ето този язовир ме интересува.Направо се бях отчаял,че никой няма да го знае.Виж дали можеш да намериш някакво инфо колега.VAll написа:Има високо в планината 1 водоем в него има риба поне така съм чувал но до там се стига след около 1 час пешатова е причината да не е много посещаван

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
На мойто място ли меташе , аз бях захранил много с царевица но за 24 часа , нищо по-сериозно не удари , ти си имал късмет .
Пиши на лично за скайпа
Пиши на лично за скайпа

Писах ти лично за скайпаMiTaKa™ написа:На мойто място ли меташе , аз бях захранил много с царевица но за 24 часа , нищо по-сериозно не удари , ти си имал късмет .
Пиши на лично за скайпа

- gloupan
- разбира нещата
И на мен ми каза същото човека който събира таксата.Иначе от към риби,шаранета и сомчета,амур скоро не е ваден.Инфото за рибите не е от "таксаджията".Naiden71 написа:Да.15лв.-24 часа...ако не бъркам.TRAP написа:Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов

П.С.Това е засега ,минавам често от там и ако някой иска прясно инфо може да отскоча и да разпитам .

TRS70MLF2
- TRAP
- ще става разбирач
15лв на пръчка или на човек
И таксата вдигнаха и риби няма и този водоем е зачеркнат явно.

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
10 лв на пръчка е.TRAP написа:15лв на пръчка или на човекИ таксата вдигнаха и риби няма и този водоем е зачеркнат явно.
Търся информация за яз.Искър и яз.Лобош
Здравейте колеги,тъй като не съм ходил никога на лобош ме интересуват 2 места които съм набелязал дали стават за къмпинг и риболов(предимно на леко).Едното място е това :
, второто е това
. Ако някой реши да сподели по-добри места и стръв за там ще съм много благодарен.
За да не пускам друга тема се интересувам и от искър, харесал съм място за плувка на платика, но вие кажете дали става и ако не е добре кажете за някое горе-доло читаво в близост на което през седмицата може да позамия плувката
(мястото е това
) Мерси предварително и след 2та излета, които смятам да направя ще дам инфо как е минало
!Всякакво инфо за 2та водоема (въпреки че съм чел темите), ще ми е полезно
! Наслука на всички!

За да не пускам друга тема се интересувам и от искър, харесал съм място за плувка на платика, но вие кажете дали става и ако не е добре кажете за някое горе-доло читаво в близост на което през седмицата може да позамия плувката

-
- научил се да хвърля
на 777 може ли да се връща рибата
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Два излета на яз.Огняново, откъм Раковица, по десетина каракуди, някое линче или клен, предпочитат житото, рибата е капризна, пипаше внимателно на най-олекотения такъм, но ми скъса няколко пъти 0.12 на Оунър.
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Търся информация за яз.Искър и яз.Лобош
За местата на Лобош:
1-вото колеги писаха че имало проходим път до там и било хубаво,н било голяма навалица....
2-то-Ако е това което се сещам т-става за палатка но за риболов е голям плиткаж.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=36115
1-вото колеги писаха че имало проходим път до там и било хубаво,н било голяма навалица....
2-то-Ако е това което се сещам т-става за палатка но за риболов е голям плиткаж.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=36115

Re: Търся информация за яз.Искър и яз.Лобош
много ти благодар за информацията колега 

колеги , някой ходил ли е на Върба скоро ?
-
- разбира нещата
Събота бяхме на годеч старите рибарници.Хванахме 1 шаранче около 600-700грама,5-6 каракуди,някоя бабушка и един костур.Слабо и то много,сичко на плувка,на дъно нищо.Един колега му скъса нещо голямо.Иначе през целия ден шляпаха някакви чудовища на 10-20 метра от нас,дори единия път помислих,че колегата е паднал във водата.
Сичката риба я пуснахме.

-
- вече хвърля и на тежко
колеги,кажете къде в момента излизат много раци,благодаря.
- BV
- вече хвърля и на тежко
Огняновомирославмладенов написа:колеги,кажете къде в момента излизат много раци,благодаря.