Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Tubertini sirio ???
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Tubertini sirio ???
Колега взимай си сириото и не се плаши,ако имаш някой лев отгоре има и по добри.За парите си е ок макаричката.А това за аванса,може би просто на колегата не му е паснала,какво толкова не може да се настрои тоя аванс не се сещам.Ако става въпрос за монофил 0,12 може и да е така.Мятам с нея воблерчета повече от 2 год. и нямам грижи.Поздрави и наслука.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
Абе аванса си е прекрасен. Имам две такива макари размери 3000 и 4000 вече втора година и нямам забележки.
Най-едрото, на което съм я пробвал са шаранчета около 1,200кг. на мач - без проблем.
Най-едрото, на което съм я пробвал са шаранчета около 1,200кг. на мач - без проблем.
-
- ще става разбирач
Re:
Колега, би ли споделил какви забележки имаш към макаратаdiletant написа:Имам я същата ... само че е друг цвят , пише че е RYOBI и е по скъпа
Не бих си я купил отново!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
На некой да му направи впечатление че "възкресява" тема от преди две години и полвина и част от писалите по нея може и да не вземат отношение по питанията ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Колегата, към който ми е въпроса светва онлайн - така че аэ съм чистПавел Иванов написа:На некой да му направи впечатление че "възкресява" тема от преди две години и полвина и част от писалите по нея може и да не вземат отношение по питанията ?!?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пък я имам в размер 4000 и не виждам какво точно не му е харесала на колегата.Преди около 2 седмици я бях пуснал за продажба.Добре че намерих необходимите ми финанси по друг начин и първата ми работа бе да я махна от магазина и да си я запазя.Изключително здрава макара със супер прецизен аванс.Това е мнението ми.
п.п.И какво ще рече:
Както и да е.То темата верно е дърта,ама...
Cheers!
п.п.И какво ще рече:
А не е ли ?diletant написа:...пише че е RYOBI ...
Както и да е.То темата верно е дърта,ама...

Cheers!

При навиването на влакно /веднага след купуването и/ го скупчи в единия край на шпулата и трябваше многократно да изпилявам пластмасовата шайбичка върху която ляга шпулата.Изпиляване-навиване на влакно, изпиляване- навиване на влакно и така докато нещата си дойдат горе-долу на мястото. Следващият проблем беше неколкократното вкарване на влакно /ползвам само "Фендрийл" на "Колмик"/ между шпулата и врътката на аванса. След като свалих с пилата ръба на врътката, нещата и там се оправиха.Ползвам въпросната макара от около 4 години и общо взето други оплаквания не съм имал , но в периода когато я купих трудно отделях пари за такъми и факта че съм дал 110лева за макара и трябва да си я довършвам сам не ми хареса.Колега, би ли споделил какви забележки имаш към макарата
-
- ще става разбирач
Мерси за изчерпателния отговор!diletant написа:При навиването на влакно /веднага след купуването и/ го скупчи в единия край на шпулата и трябваше многократно да изпилявам пластмасовата шайбичка върху която ляга шпулата.Изпиляване-навиване на влакно, изпиляване- навиване на влакно и така докато нещата си дойдат горе-долу на мястото. Следващият проблем беше неколкократното вкарване на влакно /ползвам само "Фендрийл" на "Колмик"/ между шпулата и врътката на аванса. След като свалих с пилата ръба на врътката, нещата и там се оправиха.Ползвам въпросната макара от около 4 години и общо взето други оплаквания не съм имал , но в периода когато я купих трудно отделях пари за такъми и факта че съм дал 110лева за макара и трябва да си я довършвам сам не ми хареса.Колега, би ли споделил какви забележки имаш към макарата
Поздрави!

Добре де,защо се хвърляте на подобия на Риоби,а не си купите Риоби,хубави макари са.

- Павел Иванов
Ми те "подобията" също са си Риоби та ... Откак Риоби спреха производството на риболовни принадлежности и продадаха марката , технологията и цялостното производство на макари в сегашните риболовни заводи Риоби се произвеждат качествените макари на много фирми "произвеждащи" риболовно оборудване . Та в смисъл и "подобията" са си Риоби като изключиме съответният надпис 

Павел Иванов
Павел Иванов
Никой неможе да ме убеди,че подобията на Риоби са си същински Риобита,има си разлика.Колкото до завода такова нещо не съм чул,но щом казваш може да е вярно.Павел Иванов написа:Ми те "подобията" също са си Риоби та ... Откак Риоби спреха производството на риболовни принадлежности и продадаха марката , технологията и цялостното производство на макари в сегашните риболовни заводи Риоби се произвеждат качествените макари на много фирми "произвеждащи" риболовно оборудване . Та в смисъл и "подобията" са си Риоби като изключиме съответният надпис

- Павел Иванов
Не се притеснявай относно това че не си чул . То това стана една година преди да се родиш та сметам си имаш извинение
Инак прав си че има разлики . Примерно съпоставяме моделите Риоби Заубер и СПРО RedArc Tuff Body W/S .
Първото е кафяво , второто е със специалният червен цвят благодарение на Сейко . То и специалната промяна при захващачката на дръжката е от Сейко де ....
Както ни е известно Риоби съвестно си плащат патента за айр бала на Дайва и ето че и в двата модела ( и Риобито и СПРОто ) има пръст и Дайва .
За да има пръст и СПРО освен че са си турнали името слагат едно жлебче в шпулата и тъй .
Оттам натам - конструкция , материали , части , държане като макара , място на производство е 1 : 1 без да имам и най-малкото желание да те убеждавам , просто констатирам факти .
пп - е , СПРОто е малко по-скъпо ама тва щото е конструирано от СПРО / Дайва / Сейко

Първото е кафяво , второто е със специалният червен цвят благодарение на Сейко . То и специалната промяна при захващачката на дръжката е от Сейко де ....
Както ни е известно Риоби съвестно си плащат патента за айр бала на Дайва и ето че и в двата модела ( и Риобито и СПРОто ) има пръст и Дайва .
За да има пръст и СПРО освен че са си турнали името слагат едно жлебче в шпулата и тъй .
Оттам натам - конструкция , материали , части , държане като макара , място на производство е 1 : 1 без да имам и най-малкото желание да те убеждавам , просто констатирам факти .
пп - е , СПРОто е малко по-скъпо ама тва щото е конструирано от СПРО / Дайва / Сейко

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
За мен Павел Иванов лъже
Нема откъде да знае тия подробности!Освем,ако не е от агентурния апарат!
Баси, как го излових тоя момък
Не мога да разбера fn1p, що ти трябва да си компетентен по повечето въпроси

Баси, как го излових тоя момък

Не мога да разбера fn1p, що ти трябва да си компетентен по повечето въпроси

Не,че ми трябва да съм компетентен,просто съм сигурен,че Риоби Заубер ще издържи повече време от СПРО Рет Арк,по-просто казано Риобито е по здраво от Спрото