Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Назад в темата имаше въпроси за Мандрата, та да отговоря
Нивото на водата пада, водораслите започват да се изчистват. Парашутисти и мрежари? - естествено. Иначе на по-голям бой (близо до дъното) излизат прилични каракуди, стандартните за там. в горните слоеве има перки, уклей и доста бяла риба (по десетина сантиметра). Това е на Трите моста, между Маринка и Димчево.
Сега и аз да питам
Някой може ли да каже нещо за яз. Ахелой?

Сега и аз да питам

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- sarfa
- научил се да хвърля
Някои скоро да е ходил на "Грудовския"за шаран? Малко инфо занего,ще ви бъда много благодарен.

Ако не се лъжа допреди 2 седмици, се хващали множество шаранчета в порядъка на 0.500гр.
sarfa написа:Някои скоро да е ходил на "Грудовския"за шаран? Малко инфо занего,ще ви бъда много благодарен.![]()
![]()
Моята информация съвпада на 100 % с тая на Румци, а със сигурност е от друг източник!rumci написа:Ако не се лъжа допреди 2 седмици, се хващали множество шаранчета в порядъка на 0.500гр.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
А за яз. Ахелой нещо 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- YordanDanev
- сериозен играч
Бомби и мрежиf1team написа:А за яз. Ахелой нещо

Кефалчетата как са като размери? Струва ли си ходенето?YordanDanev написа:Бомби и мрежиf1team написа:А за яз. Ахелой нещоАко намериш място дето през ноща не са гърмели се ловят кефалчета.
Само да допълня,че на Мандрата на фидер излизат като че ли малко по-добри като размер каракудиf1team написа:Назад в темата имаше въпроси за Мандрата, та да отговоряНивото на водата пада, водораслите започват да се изчистват. Парашутисти и мрежари? - естествено. Иначе на по-голям бой (близо до дъното) излизат прилични каракуди, стандартните за там. в горните слоеве има перки, уклей и доста бяла риба (по десетина сантиметра). Това е на Трите моста, между Маринка и Димчево.

Адаш, такива излизат и на плувка, на 5-6 м от брега, 1,20-1,40 м дълбочина(малко над дъното). Лошото е, че на плувка излизат и по-дребни 

Да си призная честно аз и не упорствах с директния - похвърлях тридеситина минути и разпънах фидерчетоf1team написа:Адаш, такива излизат и на плувка, на 5-6 м от брега, 1,20-1,40 м дълбочина(малко над дъното). Лошото е, че на плувка излизат и по-дребни

- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Под шлюзите на Мандрата на плувка излиза таранка до около 300 грама, но почивните дни там е като митинг и ако не отидеш рано, трудно се намират места. Даже и когато вали и гърми, рибата кълве добре. Приятелката ми изтърва таранка към 700гр., която се откачи до брега
. Такъв екземпляр скоро тук не бях виждал.
На Помпена станция също излизат таранки на плувка, но са сравнително дребни. Ходят и много хора в началото на стената, до бившите риболовни, но как върви там незнам.

На Помпена станция също излизат таранки на плувка, но са сравнително дребни. Ходят и много хора в началото на стената, до бившите риболовни, но как върви там незнам.
-
- научил се да хвърля
Айтос посока Бургас ..има табели за на дясно КАМЕНО и БЪЛГАРОВО и се вижда от пътя един язовир , платен ли е ?
мерси предварително.
мерси предварително.

- каридата
- учете се от него
На разклона за българово има два язовира и двата са арендовани,долния е платен но според мен не си струва да се ходи там.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

там има язовир и от ляво на пътя и от дясно(точно след отбивката). Този в ляво е частен и не дават да се лови, другия, доколкото знам, е свободен но няма риба.ProfiLER написа:Айтос посока Бургас ..има табели за на дясно КАМЕНО и БЪЛГАРОВО и се вижда от пътя един язовир , платен ли е ?
мерси предварително.