Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Зов за помощ
Модератор: dantho.mihov
Зов за помощ

Скъпи приятели от naRiba.com,
Моята племенница, 19-годишната Милена от Бургас се нуждае от спешно от лечение в Израел. До преди една година по нищо не се отличава от връстниците си, но след това за пръв път тя и семейството й чуват диагнозата Сарком на Юинг. Следват три операции, последната е проведена в Израел. Туморът се намира в лява орбита и все още не е изчистен напълно, защото има опасност да загуби зрението си. Такава локализация е много рядка за това заболяване. До месец трябва да започне спешно лечение, което лекарите настояват да се проведе в Израел.
Милена спешно се нуждае от средства, които да спасят живота й. Сумата обаче е непосилна за нейното семейство - около 100 000 долара.
Моля Ви, за съдействие за набирането на средства, за да осъществи това младо момиче мечтите си. Знам, че е криза, знам че на всички ни е тежко, но също така знам че във форума има много добри хора, готови да помогнат. Всеки лев ще е от полза, а времето ни притиска адски много.
Благодаря Ви предварително от нейно име и от името на нейните родители.

Банковите сметки, по които можете да преведете средства:
Милена Пламенова Денева, ПроКредит Банк
BGN : BG53PRCB92301028836924
USD : BG33PRCB92301128836912
EUR : BG41PRCB92301428836913

Номера за SMS-и вече е открит.sapuna написа:В Карпа пускаме СМС-и в подпомагане на Радосвета!Защо не пуснете номер и за Миленка - много повече хора ще се отзоват!!!
Изпратете дарителски SMS с текст
DMS MILENA на номер 17 777
(за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel).
За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
http://www.dmsbg.com/projects_details_a ... 63&start=0
Благодаря още веднъж на всички!

Последно промяна от Koleff на Пон Юли 26, 2010 1:38 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- krokibg
- учете се от него
Re: Зов за помощ
Давайте да помогнем на момичето,в началото на живота си е,да и дадем възможност да доживее дълбока старост и да се нарадва на младините си.Знам че сте пичове,много пъти сме отделяли от залъка си и за по-незначителни неща като риболова например.Щастлив съм че Ви познавам и чакам с нетърпение да се видим и да се напием като хората,далече от жените и децата( без тези които идват и са на върха на купона заедно с нас),от работа,колеги и шефове

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Абсолютно съм съгласен с кроки!Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Давайте да помогнем на момичето,в началото на живота си е,да и дадем възможност да доживее дълбока старост и да се нарадва на младините си.Знам че сте пичове,много пъти сме отделяли от залъка си и за по-незначителни неща като риболова например.Щастлив съм че Ви познавам и чакам с нетърпение да се видим и да се напием като хората,далече от жените и децата( без тези които идват и са на върха на купона заедно с нас),от работа,колеги и шефове![]()
![]()
Дано повече хора откликнат на това благородно дело и да помогнат в набирането на средствата.
Аз ще се включа в тази кауза!
Аз ще се включа в тази кауза!
Вече се включих,скромно но ...
Дай Боже лечението да е успешно и усмивката да не слиза никога от това красиво лице! Стискам палци
Дай Боже лечението да е успешно и усмивката да не слиза никога от това красиво лице! Стискам палци

- Живко Василев
- разбира нещата
Утре ще се включа , надявам се повече колеги да го направят 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Съдбата понякога ни поставя в доста груба игра!
Заедно се надявам да я спечелим обаче!
Заедно се надявам да я спечелим обаче!
- danev69
- сериозен играч
Аз ще се включа. Колеги направих една груба сметка Общо членове 46117 .Ако всеки отдели по няколко долара за тази благородна кауза,едно красиво момиче ще продължи да живее нормално,а всеки който е помогнал винаги може да се гордее с постъпката си.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес съм на работа, утре заминавамна Жребчево, до Неделя, но щом се върна задължително се включвам с колкото мога. Както е написал Сапуна, дано заедно успеем да спечелим играта със съдбата. Сумата е непосилна за форума, но с колкото и да помогнем все ще е нещо.
Сметката ти е много грешна колега,тук няма повече от 500-600 човека!!!danev69 написа:. Колеги направих една груба сметка Общо членове 46117 .
Точно затова се опитваме да задействаме всички възможни институции, роднини, приятели, познати ... Трябва да успеем ...nasco2 написа: Сумата е непосилна за форума, но с колкото и да помогнем все ще е нещо.
До момента от роднини и познати са събрани около 5 000 долара за първоначалните изследвания. В начлото на идната седмица Милена и майка и заминават за Израел за изследвания.
Още веднъж благодаря на всички отзовали се и на тези които тепърва ще се отзовът

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- danev69
- сериозен играч
Здрасти,колега. Мисля,че е по-важно,колко хора ще помогнат. Аз лично ще помогна с колкото мога.Nedeltcho Delev написа:
Сметката ти е много грешна колега,тук няма повече от 500-600 човека!!!
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му