Къде за риба в Каварна

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Къде за риба в Каварна

Мнение от Ludia Shekspir »

Колеги ,даите някакво инфо за риболов в Каварна, морски или сладководен ,но по възможност близко до града че съм без кола.
milen84
новобранец
новобранец

Re: Къде за риба в Каварна

Мнение от milen84 »

може да се лови от плажа илария,или от буните да се търси кая
KAVARNA FISHING CLUB
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Колега Милен мажеш ли описа как се лови илариа, монтажи куки ,стръв.В галериата ти има монтаж с тапички .Това ли е.Благодаря. :D
milen84
новобранец
новобранец

Мнение от milen84 »

Това е монтажа да,в риб.магазини се продават
KAVARNA FISHING CLUB
ahtoh4o0o
новобранец
новобранец

Мнение от ahtoh4o0o »

Според мен илария не кълве в момента или просто аз не мога да я уцеля :)
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

Здр-те Каварналии .. и аз съм от Каварна,често посещавам нашия бряг... долу горе сам зпознат с положението :) :P
!!!НАСЛУКА!!!
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Здравеи Рибка ,ми кажи нещо повече за рибките. Места,стръв,маршрут.Сладко водни риби къде ловите,абе квото ти доиде. :D
ribkata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribkata »

За сладководни ходя на Дуранкулак и Езерец (но сега те са забранени) а иначе по морето в Каварна единствено ходя на Чиракманската буна...там според мен е най-удачно за сякакаф вид риболов , специално за илария-кефал , става на плажа както и на средната буна (на дъно) . А аколо Каварна ... най често ходя на Тюленово "Паметника","Морския клуб","Буната до фара", предимно за зарган илария ... За сафрид не говоря,защото го практикувам в повечето от лодка рядко по буните за сафрид , но на Чиракмаската когато се появи местните рибари си ловят ... Тюленово също е известен със сафрида си но сега и там няма май :) Тва е :wink:
!!!НАСЛУКА!!!
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Благодаря на всички отзовали се.
Linderman
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Linderman »

ribkata написа:За сладководни ходя на Дуранкулак и Езерец (но сега те са забранени) а иначе по морето в Каварна единствено ходя на Чиракманската буна...там според мен е най-удачно за сякакаф вид риболов , специално за илария-кефал , става на плажа както и на средната буна (на дъно) . А аколо Каварна ... най често ходя на Тюленово "Паметника","Морския клуб","Буната до фара", предимно за зарган илария ... За сафрид не говоря,защото го практикувам в повечето от лодка рядко по буните за сафрид , но на Чиракмаската когато се появи местните рибари си ловят ... Тюленово също е известен със сафрида си но сега и там няма май :) Тва е :wink:
на 3-ти юли бяхме на Морския клуб , вечерта след 18 часа вечерта се закачаха по 2-3 на чепарето. Хвърляхме от брега. Излязоха и няколко дракона, от които единия показа характера си върху пръста на колегата :wink: Сутринта на 4-ти и целия ден - нищо.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”