Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

спортен-Руен
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: спортен-Руен
Някой има ли наблюдение относно популацията и размера на костура
Предварително благодаря!!!

Предварително благодаря!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- разбира нещата
Падре,аз за костур отидох... с една кофа симеони.Хванах набързо 3,ама размера им беше незадоволителен..до 100гр!Така че има костур ама предимно дребен.Сигурно има и по-едри,ама може ли човек ги отсее.
- stelco
- ще става разбирач
Дано да ме извени колегата ,който е пуснал темата но реших да пиша тук за риболова ни на Руенското езеро ,защото мястото е същото и да не пускам тема с подобно заглавие.Риболва започна около15.30 и приключихме към 19.30,бяхме аз и синът ми ,който е на 8 г.Аз лових на дъно на монтаж с инлайн-хранилка "флат метод" а синът ми на фидер с хранилка, която не е фиксирана,и на двамата поводите ни бяха 0,16 а кукичкита N 12.За стръв използвахме косервирана царевица ,за хранилката на фидера използувахме захранка на трапер за шаран и малко консервирана царевица,а за инлайн-хранилка "флат метод" пелети за шаран. Риболова който направихме също като на колегата беше ''спортен''.Шаранчетата бяха от 600-700 гр. до към 1.2-1,3кг.Интересното бе ,че на монтаж с инлайн-хранилка "флат метод" рибте ,които се закачиха бяха близо два пъти повече от тези на фидера но синът ми нямаше нито едно откачане ,е само едно на 2 м. от брега ,а при мен нещата бяха 50:50 .Не броих точно колко риби хвахме но риболова си беше наистина ''спортен''.От големите шарани не хванахме но пък емоционално останахме доволни след три поредни нули на други спортни водоеми.Снимки няма да слагам защото темата е на колегата.Всички риби пуснахме да растат за да станат ''големи шарани".Денят беше сряда 07.07.2010
Последно промяна от stelco на Чет Юли 08, 2010 5:11 pm, променено общо 4 пъти.
- danev69
- сериозен играч
Поздрави за излета и най вече за пуснатите риби. В цял свят се толелира принципа;хвани-пусни;,ама в България е модерно ;хвани-спържи;. Другият път дано се закачи и по-голям.
На слука

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- stelco
- ще става разбирач
Мерси,щом искаме да ловим трябва и да пускаме ,достатъчно е по едно фото да си щракнем за спомен пък риба в магазина каквато щеш има за хапване.