Даскалово - Къде е това????

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Sharan4o
новобранец
новобранец

Даскалово - Къде е това????

Мнение от Sharan4o »

От известно време насам се запалих по риболова на лин.4ета и много стари статии.На няколко места попадам 4е някаде до Даскалово имало Лин.Някои може ли да ми кайе по-то4но каде се намират тези водоем4ета и дали е ходил,ако е какво е положението.Много Ви благодаря
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Шаранчо вземи си намери на клавиатурата къде ти е Ч-то и Ш-то.И не пиши повече със 6-ци и 4-ки. :!:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Пътя Асеновград-Кърджали. Трябва да хванеш него след като минеш през Асеновград хващаш за с. Тополово и минаваш през с.Червен , с.Долнослав, с. Тополово с. Паничково ( преди Паничково може да спреш на ханче Студената водица да се покпрепиш :D :wink: ) и после газ съм с. Комунига... минава се покрай селото а не се влиза в него... след това караш още около 10-тина километра и в дясно ще видиш табелите за с. Даскалото , а и от пътя се виждат язворичетата , те са 2... на по големия има лин , червеноперка и шаран.
Язовира се намира преди разклона за Кърджали , където този път се съединява с Хасковския. Да не се объркаш! Успех!
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

само да вметна че 99% от линчетата са около 10-15 см. стават ,ако си решил да зарибяваш другаде, но за целенасочен риболов на лин си е губене на време. кълват като уклеики, едно след друго. аз лично съм ходил 3 пъти и по голям от посочените размери не съм виждал. за сметка на това всеки път по около 100-150 линчета сменят местоживеенето. ако си спомням правилно в 12 язовирчета около кърджали вече има лин. :D :D :D. само веднъж съм видял по-едра риба там. едни момчета изкараха шаранче около 800гр.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

колега успешно ли е зарибяването.от известно време и мен ме е хванала линска краста, тук около пловдив лина е кът да не кажа че никакъв го няма и имам желание да зарибя с лин, макар че не знам откъде да наловя дребосъци пък и не знам дали във всеки водоем ще се развъди.ако има колеги от пловдив, които имат желание и предложения къде и как да развъдим тази прекрасна риба, моля да пишат
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

честно да кажа , не съм ходил да ги пробвам :cry: :cry: :cry: зарибявам ги ей така , за идеята , да има. пък и водоемчетата дето съм ги напускал са малки и тотално обезрибени от местните и ако видят рибар там , това ще е сигнал че има риба и айде с грибовете :evil: :evil: :evil: :evil: . направих я тая грешка веднъж с един гьол, дето пуснахме щука , и то уловена на платен (по 6 лв. килото) и се чу къде сме ги пуснали и после идва един и ме пита "колко пуснахте" и аз му викам "10" и оня "а, значи има смисъл да пускам пак мрежите, досега съм извадил седем"
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: що не му изби 10 зьба,че да му останат седем :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

това ми напомня на следната случка-на миналата нова година се чудих през деня кво да правя и отидохме на едно платено,тука близо до софия,около сливница.фьрлихме за щука,като сьбственика постоянно се кьлнеше,че бил пуснал,че много била,че страшни е изгладнела и пр и накрая каза е кво искате па вие-пуснах 27 щуки по ГЕРГЬОВДЕН :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”