Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от ceno cenov »

Още тази седмица мисля, че ще има места. Стига с това чакане, че мина годината. Обаче каква кал ще е. :D
Аватар
raev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от raev »

kutinchev написа:Shankulov - на мен не ми го обеснявай това какво прави амура без аванс.
Там където ловя не може да работиш с аванс, навсякъде са паднали дървета. Миналата година имам 1 изваден, 1 докаран до кепа (скъсвайки 0.80) и 2 изтървани (късане на плетено влакно и изправена кука)...

Raev-нямам нищо предвид само благородно завиждам за аванса :) Наслука и по-големи тази година :)
П.С. http://www.youtube.com/watch?v=pTQQahibbF0
Наистина е удоволствие да използваш аванс на тази риба. Имам идея, която би вдигнала шансовете ти при положение, че ползваш такива влакна (пиши на лс).
Относно клипа, има добри моменти при работата с въдицата ;) но проблема в случая не ти беше рибата :!: а човека с "манчока" :D
На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

Не разрешавай да хващат влакното с ръка НИКОГА :D
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

Еии ,колега ,к`во правиш тези въжета 0,80 :shock: .Това не става за риболов.За амур и шаран мах. 0.40.Аз от 5 год.използвам само това влакно от 5 лв.и нямам грижи с "буксирите" :lol: Това от клипа да не е на Лесковец?
Изображение.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

ceno cenov написа:Още тази седмица мисля, че ще има места. Стига с това чакане, че мина годината. Обаче каква кал ще е. :D
С това рязко спадане (1,20 м. при Видин вчера) и очакваното +50 тия дни.....с това нагоре-надолу, докато не спадне и не задържи известно време стабилно ниво - няма да има риболов. :evil:
Ходи ми се за риба, та ми се плаче :mrgreen: - но като гледам к'ва мътилка е водата, се въздържам. :|
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Калчо - след като имах късания ня DAMYL - 0.60, изобщо не искам да си помислям за корда 0.40... Мястото мисля, че е ясно ДУНАВ- около Русе.

П.С.Ако не си разбрал пак ще повторя, че аванса там е мисия невъзможна. Един единствен път се осмелих да опитам с аванс,и за 10 секунди видях как кордата се омота около близките дървета и дотам беше всичко...
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

GODzillata написа:
ceno cenov написа:Още тази седмица мисля, че ще има места. Стига с това чакане, че мина годината. Обаче каква кал ще е. :D
С това рязко спадане (1,20 м. при Видин вчера) и очакваното +50 тия дни.....с това нагоре-надолу, докато не спадне и не задържи известно време стабилно ниво - няма да има риболов. :evil:
Ходи ми се за риба, та ми се плаче :mrgreen: - но като гледам к'ва мътилка е водата, се въздържам. :|
И аз се отказвам :? И тази седмица пропускам после две на море и то кво стана ще откривам дунавския риболов Август месец :evil: Шибана година!!! Чак така не ми се беше случвало.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Споко, края на август и цял септември ще им скъсаме шортите. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
MAFKATA
новобранец
новобранец

Мнение от MAFKATA »

Колеги ето ви снимков материал на реката от вчера при Колзлодуй на лимана :)
Изображение
Изображение
Изображение

Направих и едно клипче, но вятъра беше много силен :)

http://www.youtube.com/watch?v=YqSew-jGHuc
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

Kutinchev те остров Батин не го ли забраниха за риболов? И аз съм ходил там големи животни има само че сега май е резерват
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

tenesista_ написа:Kutinchev те остров Батин не го ли забраниха за риболов? И аз съм ходил там големи животни има само че сега май е резерват
Отдавна е резерват островът и цялата област Калимока . :D
Въпреки че е резерват, си остава любимо място за лов на президента Първанов, а и на Христо Стоичков. :drinkers:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

То на калимока винаги е имало от ония с винтерите с мрежите и прочее :evil: и къв реезерват е това :finga:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

meha33 написа:То на калимока винаги е имало от ония с винтерите с мрежите и прочее :evil: и къв реезерват е това :finga:
Да се надяваме че новият шеф на ИАРА-Русе ще е по кадърен от оня боклук Миндев :evil:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Lightning
новобранец
новобранец

Мнение от Lightning »

ауууууу като гледах тоя клип сегааа....голяма беля си отворих.... :evil: така ми се доходиии...ейсега паля и заминавам :D :D :D :D
Изображение
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Сега ще почакаме още седмица поне да поизпръхне, защото е голяма кал... :wink: А, на местата, където Дунава се беше разлял е пълно с малки шаранчета и не само (зарибителен материал), които се тарашат яко. Това е голяма разсипия на риба... :evil: Тази риба е обречена, тя не може да се върне в реката вече :twisted: , освен ако нивото не се покачи пак ;) Тази риба трябва да се излови и да се пусне във реката...ама........ Това е положението :?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”