яз.Искър 05.07-08.07 Филмовата без снимки...

Модератори: bobopeli, sapuna

pivolei
новобранец
новобранец

яз.Искър 05.07-08.07 Филмовата без снимки...

Мнение от pivolei »

Привет колеги.Пристигнах на язовира в понеделник на обяд.Свободно място имаше малко преди Филмовата.За стръв ползвах(бял,торен и щипок).Риболовствах на дъно(пружина и рибка) и директен телескоп.Излизаха платички и каракуди на дъно.На директният дребен костур и платички.Размерът на платиките беше,колкото длан,каракудите бяха по едри,като имаше няколко около килото.За мое съжаление на(щипока)се хвана само един костур.Но най- интересното се случи днес,малко преди да си тръгна........колега от тези които са с караваните точно преди Филмовата,влачеше за хищник и му удари риба,след като изгаси двигателя на лодката и започна да я вади,Рибата го доведе точно пред моите въдици,след няколко минутна борба успя да извади Сом между 10-15 килограма,по моя преценка.Рибата се беше хванала на воблер.Не зная модела,но цветът му беше на предната част бял задната червен или обратното.Толкова от мен дано да съм полезен на някого.Поздрави и Наслука на всички...............
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: яз.Искър 05.07-08.07 Филмовата без снимки...

Мнение от qno_zloo »

...незнам ама на това място му има нещо, преди две седмици един 40кг, на следващия ден 25кг и няколко по 4-5кг сега пак 15 евно месноста е такава , дашна.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Там се върти сом,но рядко дава-тоя човек,с зеления мерцедес комби все си е там като мина-построил е комунизма явно,но не дава по принцип-гледах ги лодките въртят като луди в керван но не връзва всеки ден-късмет и познаване на дупки,време за влачене и куп щуротии-щом от брега е тегаво-бях 2 вечери с 3 въдици на уклей премятани през 30 минути на нова стръв-не ми го хвали. :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

... И аз седя на багера с 10 дънарки с уклеи, щипок, малки костури, каракуди, на слива само не съм пробвал и не и не. Преди години имаше много риба.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

qno_zloo написа:... И аз седя на багера с 10 дънарки..... :arrow: ....... . Преди години имаше много риба.
...... :idea:

Схващаш ли ми мисълта......... :wink: ..............
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....ако имаш нещо против ми кажи, не се срамувай.
...ако е заради 10-те пръчки не тъжи, просто не написах "ние" а АЗ седя, но не съм сам- 3-4ма като се събереме , колко правиме в такъми.
Около мен се акохолици и бързо падат под масата , та трябва аз дам бая на въдиците по цели нощи.
di_dimi
новобранец
новобранец

Мнение от di_dimi »

qno_zloo написа:... И аз седя на багера с 10 дънарки с уклеи, щипок, малки костури, каракуди, на слива само не съм пробвал и не и не. Преди години имаше много риба.
Напълно съм съгласен, колега. В резултат на вандалското мрежарене, сега от брега може да хванеш само костурчета с лилаво под устата.....
А преди години като хвърляхме за хищници и се хванеше костур се назландисвахме........
Трагичното е че така е с всичките видове.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

pivolei написа:... успя да извади Сом между 10-15 килограма,по моя преценка....
Добър окомер колега pivolei, 12.230кг.
На платено не одим !
pivolei
новобранец
новобранец

Мнение от pivolei »

Хахаххаах това ти ли си бил колега..............Надявам се,че не се сърдиш за разказаното от мен.....?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”