около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: около Бургас ????

Мнение от ProfiLER »

този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи :roll:
Изображение
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

ProfiLER написа:този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи :roll:
И според мен не си заслужава да се ходи там. А тоя от ляво по-големия не е разрешен за риболов. Иначе арендатора и на двата е един и същ.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

Koleff написа:
ProfiLER написа:този за който питам е, ако се връщаш от Айтос към Бургас и ти се пада от дясно..няма риба значи :roll:
И според мен не си заслужава да се ходи там. А тоя от ляво по-големия не е разрешен за риболов. Иначе арендатора и на двата е един и същ.
ясно, мерси..а този платения в с.Пирне как да го открия ? влиза ли се в селото ?
Изображение
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Влизаш в селото, стигаш центъра където е "мегдана" :lol: ... исках да кажа кметството и площада, завиваш надясно и караш докато стигнеш до една църква... от там завиваш надясно и караш докато излезеш от селото, продължаваш по пътя, който е каменист (и да вали няма да закъсаш) минаваш около 400-500 метра едно леко възвишение и след възвишението се вижда язовира на 200-300 метра.
Успех!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Няколко страници назад пише, че на Поройския излизат каракуди по 500-700 грама. Навсякъде ли ги има или на определени места? В края на язовира, от към стената, хващат ли се такива рибоци?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
snegk

Мнение от snegk »

Само мъници :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Къде да ги търсим тия каракуди и как се стига до там? Утре мислим да ходим на Порой обаче тоя язовир ми е мн непознат и ми трябва малко инфо :)
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
snegk

Мнение от snegk »

f1team написа:Къде да ги търсим тия каракуди и как се стига до там? Утре мислим да ходим на Порой обаче тоя язовир ми е мн непознат и ми трябва малко инфо :)
Ако искаш на стената, минаваш през Каблешково и караш за Варна към дюленския проход, пътя минава покрай язовира.Ако искаш, по-навътре, след разклона за Порой, караш пак за Варна и горе на баира завиваш на ляво, десет метра черен път и после е асфалт.Караш по асфалта и ще те закара на язовира. :wink:
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Благодаря :drinkers: Щом към стената са дребни ще хванем другия маршрут.
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

Ето какво е положението на Луда камчия :shock:
Изображение

Изображение

Изображение

Снимките са от вчера и днес сутринта
Аватар
Красьо
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Красьо »

Като се тръгне oт Сл.Бряг за Каблешково (през Тънково), близо до разклона за Тънково, вдясно има табела "Спортен риболов - шаран, щука, сом...".Някой знае ли как е положението на това язовирче?
snegk

Мнение от snegk »

Красьо написа:Като се тръгне oт Сл.Бряг за Каблешково (през Тънково), близо до разклона за Тънково, вдясно има табела "Спортен риболов - шаран, щука, сом...".Някой знае ли как е положението на това язовирче?
След завоя е отбивката за локвата.Много малък с много риба, пък и скъпа :lol: :lol: Иначе има шаран, сом, пъстърва, щука, сигурно и други, които не знам :D
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Горе долу.
Има големи риби , които са МНОГО .Плащат се на високи цени и не може да се пуска.Там е за "баровци "
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Аве колеги да попитам някой скоро дърпал ли е от някъде мряна че от години не съм хващал такъв звяр едно време по факийска имаше но нещо изчезна а пък ми се лови , и имали още такава риба в Бургаският регион :D Предварително ви балгодаря за отговорите :D :D :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Pe6o_Tikvata написа::D Аве колеги да попитам някой скоро дърпал ли е от някъде мряна че от години не съм хващал такъв звяр едно време по факийска имаше но нещо изчезна а пък ми се лови , и имали още такава риба в Бургаският регион :D Предварително ви балгодаря за отговорите :D :D :D
Тая година направихме няколко излета на Факийска с приятели, обаче мряне не сме хванащали. За сега само едри каракуди, червеноперки, кустурчета, попчета, и бяла риба (десетина сантиматра), и кефали се виждат да плуват обаче до сега не сме хванали нито един. Чух че са извадили бракониерски мрежи с няколко едри щуки в тях, но не знам дали е истина.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”