Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери по р. Марица
Модератор: bobopeli
Бракониери по р. Марица
Петък вечер, след като се прибирах от работа, забелязах, един как влизаше с т.нар бракониерски уред - даул.
За съжаление в момента нямах на разположение телефон и по пътя имаше катаджий спрях да ги помоля да се обадят на иара апък те ми казаха какво съм се размранкал човека си ловял риба просто и започнаха да се заяждат с мене дай докоменти ... тази оправия я няма в българия
За съжаление в момента нямах на разположение телефон и по пътя имаше катаджий спрях да ги помоля да се обадят на иара апък те ми казаха какво съм се размранкал човека си ловял риба просто и започнаха да се заяждат с мене дай докоменти ... тази оправия я няма в българия

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Re: Бракониери по р. Марица
Само да вметна, че ти имаш право да поискаш легитимацията на човека от органите на реда (полицая) и да подадеш жалба в районното!
Щом сигнализираш за престъпление те са длъжни да извършат съответната проверка!
Неграмотността на Българина се изразява най-явно в това, че не познаваме закона, правата и задълженията ни като граждани!
Щом сигнализираш за престъпление те са длъжни да извършат съответната проверка!
Неграмотността на Българина се изразява най-явно в това, че не познаваме закона, правата и задълженията ни като граждани!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- tiktak
- ще става разбирач
От къде си колега и къде точно ги видя?
-
- научил се да хвърля
Българина си е роб и ако не се вземем в ръце нищо хубаво не ни чака. Всеки чики може да си лови без билет със свякакви способи и му дреми на оная работа, а тия дето си плащаме като последните глупаци постоянно се съобразяваме със свякакви закони и т.н.Мисля че тия дето събират паричките от билетите и от покупките ни да се хванат в ръце и тогава може и да пораснат рибите в БЪЛГАРИЯ.
слизах от скобелева майка и на моста беше оня най нахално си разпаше на плитчината откам страната към пловдивtiktak написа:От къде си колега и къде точно ги видя?
дори и да се знаят законите българина е подкупен дори съм виждал как съдя пуска на свобода човек който уби момиче с кола която се движила 100 - 150 км пред 15 свидетеля ... тайно в мене се надявам в бъдеще нещата да се оправят в тази скапана даржава но за сега съм си изградил мнение ...AL KAPONE написа:
та така започнахме за бракониери да говорим един колега показа клип заснет как двама пускат мрежа в пясачник апък иара ги охраняват

-
- научил се да хвърля
tiktak не е важно къде ги е видял и кога, а че на никой не му дреме.
-
- научил се да хвърля
А откъде е колегата съвсем няма значение.
-
- новобранец
Безхаберието на органите на властта край няма.