Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

ahvoinev написа:Асене точнотам бях на базата на единия кавак има и две пуснати шамандури,хранено е може да се пробваш
Ами от дясно на гребната бях до една малка върбичка само там можах да вляза с колата :rolleyes: дъжд да си е,е мамата сутринта.
Само че не носих дънарките само колегата ги носеше, аз само на фидерчето и на болото разчитах. :P
Сутрината даде добре риба от 6 до 10 часа едра каракуда и около 30 шаранчета две бяха около килото и едно на фидерчето излезна 1,800 другите маломерки по 300-500 грама обратно да растат.Но в 10 като каза клъц до 2 часа нито удар нито нищо каде отиде тая риба не знам ни захранка ни дявол и трябваше, да не е имало земетресение знам ли такова нещо небеше ми се случвало.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

chestarfield написа:
ahvoinev написа:Асене точнотам бях на базата на единия кавак има и две пуснати шамандури,хранено е може да се пробваш
Ами от дясно на гребната бях до една малка върбичка само там можах да вляза с колата :rolleyes: дъжд да си е,е мамата сутринта.
Само че не носих дънарките само колегата ги носеше, аз само на фидерчето и на болото разчитах. :P
Сутрината даде добре риба от 6 до 10 часа едра каракуда и около 30 шаранчета две бяха около килото и едно на фидерчето излезна 1,800 другите маломерки по 300-500 грама обратно да растат.Но в 10 като каза клъц до 2 часа нито удар нито нищо каде отиде тая риба не знам ни захранка ни дявол и трябваше, да не е имало земетресение знам ли такова нещо небеше ми се случвало.
Колегата на дънно какво искара :?:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

3-4 шаранчета и 5-6 гелета, но нормално беше сложил големи куки :lol: за големи риби :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

В 5 ч.е имало едно земетресение за старт на кълването,а към 10ч. е имало второ за финал на кълването :D Първото е било с епицентър Овчи кладенец до яз.Овчарица,второто в Гоце Делчевско :!
Последно промяна от pacho109 на Съб Юли 10, 2010 8:12 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Асене поздравления за риболова!Искам да попитам на кое се вика гребната база на Брягово!?
....
Аз пък днес следобед отскочих до Избегли,нали го препоръча един колега по напред във форума!Отидох към 13,20 часа и лових до към 18 часа!Хванах безброй дребни каракудки и една по-едра,но определено писва,няма никакъв елемент на изненада!Имаше и страшно много рибари ,всички бяха с подобен риболов!Това е!
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

След горичката и след залива има асфалтиран път до самия язовир , там има една порутена голяма зграда, това едно време е било гребна база, когато е лошо времето а ти се ходи за риба това е една от алтернативите за риболов. :wink: без да те дърпа трактор :D
А за земетресението така и очаквах че е станало, понеже нямаше логика като от нож да спре да кълве без пречина, а и толупите изчезнаха яко дим. :evil:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Абе чувам от сам от там че излизала риба на Конуш :wink: но каква и колко не се знае.С билет ли е как е.
Някой да си признае бържи ходил ли е хванал ли е, или само слухове са това :mrgreen:
Моля ви не ми губете един риболовен ден :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ехо щекарската група ходихте на Брягово нищо не казвате,хванахте ли не ли. :wink:
Цял ден за вас си мислех :mrgreen:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

chestarfield написа:Абе чувам от сам от там че излизала риба на Конуш :wink: но каква и колко не се знае.С билет ли е как е.
Някой да си признае бържи ходил ли е хванал ли е, или само слухове са това :mrgreen:
По въпроса ти за Конуш Асене да взема отношение!Днес ходих на Брягово,че дойде едно момче,което каза,че на Конуш е свободно за риболов с рибарски билет!Излизало каракуда доволно,но само дребна,като на Избигли.Тук таме обаждали и малко по-едри каракуди и шаранчета,но били рядкост!Здраво са играли мрежите,когато са си отивали старите арендатори!По-горе споменатото инфо не съм го проверявал за достоверност,но момчето,което ми го каза е ходил в събота!
Що се отнася за Брягово днес риболова беше малко шантав! :D Цял ден костури на рибе,до обяд почти нищо на плувка,че на обед като почнаха караконджолите,нямат спиране!На дъно почти нищо,само една по-едричка каракуда!
Това е от мен!Дано съм бил полезен!Ако някой посети Конуш моля да сподели!!! :D
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

chestarfield написа:Ехо щекарската група ходихте на Брягово нищо не казвате,хванахте ли не ли. :wink:
Цял ден за вас си мислех :mrgreen:
То аз за други щекари освен теб и Петьо не съм чувал, ама :roll:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

dobrin_dinev написа:
chestarfield написа:Абе чувам от сам от там че излизала риба на Конуш :wink: но каква и колко не се знае.С билет ли е как е.
По въпроса ти за Конуш Асене да взема отношение!Днес ходих на Брягово,че дойде едно момче,което каза,че на Конуш е свободно за риболов с рибарски билет!Излизало каракуда доволно,но само дребна,като на Избигли.Тук таме обаждали и малко по-едри каракуди и шаранчета,но били рядкост!Здраво са играли мрежите,когато са си отивали старите арендатори!По-горе споменатото инфо не съм го проверявал за достоверност,но момчето,което ми го каза е ходил в събота!
Що се отнася за Брягово днес риболова беше малко шантав! :D Цял ден костури на рибе,до обяд почти нищо на плувка,че на обед като почнаха караконджолите,нямат спиране!На дъно почти нищо,само една по-едричка каракуда!
Това е от мен!Дано съм бил полезен!Ако някой посети Конуш моля да сподели!!! :D
Колега смятам други ден да съм на Брягово,къде е възможно да се отиде и втори въпрос-на дънно хранихте ли и на каква стръв мятахте :?: :o
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

За мен това е мястото за успешен излет :

Изображение

Има малък нос, който предлага и дълбока, и по-плитка част в диагонални посоки .
Захранването за дънните естествено е плюс .
И два големи минуса- при високата вода и евентуален дъжд мястото е почти недостъпно за автомобил / носене на багажа на ръка около 200-300 м. е неизбежно, но си струва / !
Вторият минус е да се заеме мястото- почти винаги е заето от рано !
Успех и опазвайте зарибителя ........ :!:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Ние ходим в горичката на сянка!Излиза хубав костур на рибе!Риболова е разнообразен,но почти не излизат големи екземпляри! :D Успех и да пишеш!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Колеги ,това място го знам ,вдясно е дълбоко ,а в ляво е плитко .Все там съм ходил или малко по вляво под каваците.Въпроса ми беше в сегашните условия -не знам дали при вас вали тези дни и дали може да се влезе там.Преди седмица бях в залива срещу гребната база ,но изкарах само едно мерно и 15-20 малки .Поздрави на Стаимашката чета и здраве на Честъра :!:
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Бат Бойко стига си изказвал секретните места :lol:
За мен също това е най дашното и переспективно място, за риболов,ядене,пиене и сичко свързано за риболова и палатковото удоволствие. :drinkers: :idea: :lol:
На горичката недостатъка е че като падни язовира става много дълбоко и лагера е далече от водата.
Балгодаря на колегата за пожеланията да му се връща сичко с здраве и късмет в риболова.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”