Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Толупи от Драгоево
-
- вече хвърля и на тежко
Толупи от Драгоево
Да се похваля и аз с моите толупи на тапа. Бях за два дена на язовира времето отвратително но въпреки това имах и слука.Ето и някоя снимка:

Re: Толупи от Драгоево
Ееее браво добре сте хванали !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- разбира нещата
Браво за рибоците, искам да питам толостолоб-а дърпа ли яко защото изглежда доста мощна машина ??/ не съм хващал, а не съм и търсел до сега та за това просто информативно 

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Eгати грозилата
евала за риболова 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Да си позволя аз да отговоря вместо колегата,ако няма нищо против?Та по върпоса... толупа е мнооого яко живтно... докараш го до брега,завърти се и 50 метра аванс отидат(и то не много голям примерно около 5 кила,виж за тия 10+ със сигурност доста повече влакно ще ти трябва).Лично на мен тръпката ми харесва много повече отколкото при която и да е друга риба.Много борбена риба е... и само яки прътове трябват,забива ги директно в земята и ако са тънки... хрус и пръта е на 2.Станимир Христов написа:Браво за рибоците, искам да питам толостолоб-а дърпа ли яко защото изглежда доста мощна машина ??/ не съм хващал, а не съм и търсел до сега та за това просто информативно
-
- вече хвърля и на тежко
Удоволствието е голямо . Яко дърпа 

добре добре
-
- ще става разбирач
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво колега, чудни рибки.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
колега сподели ако обичаш условията на язовира?а иначе браво готини толупи 

-
- разбира нещата
като гледам снимаката,мисля че става въпрос за с.Драгоево -шуменскона 25кмот ШУМЕН посока В.Преслав.Такса 10лв 3 въдици и риба на корем
.има шаран ,каракуда ,сулка ,уклей,кефал, толстолоб (излизат много маломерни шаранчета -100 гр и сулчета 1 педя някои неги пускат че си били платили
)Пътя до там е каменист и никакъв проблем и при пороен дъжд-голямо предимство за това лято.Има един малък недостатък че на отсрешния бряг - боровата гора-с кола неможе да се отиде -няма път,вървисе около 200 м

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."