Знае ли се нещо за Микрото???

Модератор: sapuna

rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

Днес смятам да тръгна към Пясъка в 12.00,довечера ще напиша какво е станало,но не смятам да настоявам много на микрото.Нито една пролет досега не съм успял да открия едрия костур,лятото и есента знам каде стои,но това като му доиде времето.Около кулата се е групирал само дребен и тук таме среден костур,но само от лодка,дори някои колеги слагат по няколко мормишки с тежко олово наи отдолу и така вадят по 2-3 костура наведнъж,но са все дребни.От брега също може да се хваща около съораженията,но размера значително издребнява.Това е засега,дано съм помогнал и наслука!
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

[quote="rokoradkoff"]Днес смятам да тръгна към Пясъка в 12.00,довечера ще напиша какво е станало,но не смятам да настоявам много на микрото.Нито една пролет досега не съм успял да открия едрия костур,лятото и есента знам каде стои,но това като му доиде времето.Около кулата се е групирал само дребен и тук таме среден костур,но само от лодка,дори някои колеги слагат по няколко мормишки с тежко олово наи отдолу и така вадят по 2-3 костура наведнъж,но са все дребни.От брега също може да се хваща около съораженията,но размера значително издребнява.Това е засега,дано съм помогнал и наслука![/quot

Как беше риболова?
Сподели нещо?!
Който го може го може,останалите гледат!
rokoradkoff
новобранец
новобранец

Мнение от rokoradkoff »

Има промяна в статута на Микрото,вече го стопанисва ЛРД "Сокол",така че се изисква членска карта,не ми остана време за риболов там.На Пясъка пак лових бабушки около съоръжението вляво от кулата,определено на жито взима по добре отколкото друга стръв.Риболова е доста динамичен след захранване.Имаше 3 лодки пред стената ,колеги споделиха че имали няколко добри бели риби.След обед имаше няква акция на ИАРА,а днес във вестника пише че извадили към 500м мрежи.Имаше колеги които ловяха костур от брега ,но с неприлично малки размери.Това е от мен.Наслука
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

Благодарим за информацията

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Който го може го може,останалите гледат!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”