Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Вярно,на бялата лагуна водата е по-бистра,ама
само по това се различава от другите райони за сега.
Щом бай Тодор от няколко дена не идва,значи и при тях няма нещо морско.
само по това се различава от другите райони за сега.
Щом бай Тодор от няколко дена не идва,значи и при тях няма нещо морско.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
днес бях на бялата лагуна и никой не ме изгони.за пръв път чувам че гонят от там,но и няма да се учудя!иначе много слабо,няколко часа хвърляне като за световно,една дънна и резултата-нула.малко преди да си тръгна направих една плувчица и си хванах десетина бройки(около 30 см).п.с. тия лимонки ми е.. маматаfozi написа:Днес бях на болата на море с децата.Имаше мъж и жена на буната които си тренираха мускулатурата на ръцете.От 8.00-до 14.00 имаха само една празна кофа!Две бомбарди и две на дъно.Ходи ми се на бялата лагуна но въпроса е къде?От всякъде пазачи и охрана те гонят.Колегите от Балчик нека да помогнат!
-
str.hadjiev
- научил се да хвърля

Има доста добри резултати на Панорама(от външния край). Само дето рибата задължително трябва да се рилийзва
щото като гледам какво плува
За буните на Кранево също чувам добри неща , ама нека напише някой ,който е ходил
За буните на Кранево също чувам добри неща , ама нека напише някой ,който е ходил
То там не се ли плаща за паркинга ?str.hadjiev написа:Има доста добри резултати на Панорама(от външния край). Само дето рибата задължително трябва да се рилийзващото като гледам какво плува
![]()
Аз последно преди месец ходих искаха ми пари и се отказах.
Re: Платерини от плажа ?
Искренно ти го пожелавам.Да усетиш какав кеф е след час дремане , че и повече да ти драпне прачката от раката или от стойката . С най -добри пожелания и поздрави от Смокиня. 
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Само да не те усетят,че ти си каръка.amatev1 написа:....Абе колко дена подред все като ходя нищо не хващат. Днес отново, нищо, никой. Ще видя, ако имам свободно време, може отново да се пробвам, пък току виж ми излзязъл късмета
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Jack Daniels
- разбира нещата

абе като няма риби, иди по-нататък да се топнеш поне в лугата, казват че било полезно
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Е, като отидеш в 5.00 часа няма кой да ти иска такса.KOllety написа:То там не се ли плаща за паркинга ?str.hadjiev написа:Има доста добри резултати на Панорама(от външния край). Само дето рибата задължително трябва да се рилийзващото като гледам какво плува
![]()
Аз последно преди месец ходих искаха ми пари и се отказах.
Еми в такъв случай трябва да се пробва и там как е положението.
-
amatev1
- вече хвърля и на тежко

Днес от моста за 3 часа 10 попчета, 2 лапини, 1 куче. И на това съм доволен, предвид вида на морето. Снимки няма. 
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
То в каварна имате един известен Кмет и една разпродадена община е ....fozi написа:Днес бях на болата на море с децата.Имаше мъж и жена на буната които си тренираха мускулатурата на ръцете.От 8.00-до 14.00 имаха само една празна кофа!Две бомбарди и две на дъно.Ходи ми се на бялата лагуна но въпроса е къде?От всякъде пазачи и охрана те гонят.Колегите от Балчик нека да помогнат!
- даката
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
-Такаси е то по бг.МОРЕТО ,като" обривите",които почват от краката .srr.рибар написа:То в каварна имате един известен Кмет и една разпродадена община е ....fozi написа:Днес бях на болата на море с децата.Имаше мъж и жена на буната които си тренираха мускулатурата на ръцете.От 8.00-до 14.00 имаха само една празна кофа!Две бомбарди и две на дъно.Ходи ми се на бялата лагуна но въпроса е къде?От всякъде пазачи и охрана те гонят.Колегите от Балчик нека да помогнат!с парата напред и рокендрола не умира
Първите бариери се появиха мисля в Албена .
Някой ако се сети да кръсти някой данък "данъкбариера"
риба къща няма-риба време няма
Днес до обяд не чукна нищо на зеленка.Според мен бе разбрала ,че аз съм метнал въдиците и заради това рибата се бе оттеглила в открито море.Както казват надеждата умирала последна.Утре с нови сили пак ще я диря!

- sarfa
- научил се да хвърля

Днес реших отново да отида на"Дюни"за риба
.Разпънах пръчките и зачаках,часът беше 7.30чс.
Не се минаха и 0.30мин.и върха затрепери,засякох и първа рибка,и така
до към 10ч. бяха 7риби средна хубост,след това хубаво къпане и в къщи.

Днес на Кранево от 5.30ч. до 10.30ч. на бомбарда хванахме само вятър.Най много даваше на плаваща