Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямата риба, която сте хващали?
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Моята най голяма риба е щука 2,100кг. на устието на река Вит при село Сомовит на жива рибка уклей хваната на самото място.
Последно промяна от ivan.b.75 на Пет Фев 23, 2007 2:12 pm, променено общо 2 пъти.
Шаран - 6 кила в САЩ
Бяла риба - 2.2 кг, силиконка, Жребчево
Щука -2кг, на RAPALA POP-UP - много яко, на Ръжена
Костур - 1кг на блесна - също много яко, на Малко Шарково
като сканирам снимките тякой ден ще ги кача, а пак по въпроса за надлъгването ми е все тая кой лъже и кой не, то тука не дават награди !!! тъй че то всеки си знае за себе си
Бяла риба - 2.2 кг, силиконка, Жребчево
Щука -2кг, на RAPALA POP-UP - много яко, на Ръжена

Костур - 1кг на блесна - също много яко, на Малко Шарково

като сканирам снимките тякой ден ще ги кача, а пак по въпроса за надлъгването ми е все тая кой лъже и кой не, то тука не дават награди !!! тъй че то всеки си знае за себе си

-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ех,как ме превари-тькмо щях да спомена няколко истински русалки по 48кг,на младини
иначе на мен са ми по категории-напр-уклей над 30см,бяла мряна 5 и нещо,шаран-на 7,5,маришка мряна-30см,платика-1,800 и един ВИДЯН ,но ИЗПУСНАТ костур-над 2кг
още се озьртам обаче за русалки 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Диканаров
- кандидат преподавател
най-голямата риба, която сте хващали.
На въдица нямам впечатляващи резултати. Сам съм хванал :-шаран - 3.5кг на качамак Старосел;-бяла риба -3.5кг на уклей. Сопот;-сом-под 7кг на щипок старата гребна база в Пловдив;-костур 1.5кг на малка слънчевка на Пясъчник. С колегата Милко Николаев имам уловени:- шаран 12кг. и бяла риба 12кг. И двете риби хванахме на Искър в един излет преди 30г. Това с което мога да се похваля са харпунирани морски риби. Вадил съм ги сам. Най-голямата ми е скат мерен бе изчистен и нарязан на порции. Чистото месо бе 44кг. Свидетели бяха над 20 семейства на колеги с които го изядохме. Имам харпунирани Меру-15кг;-мурена -3.5 кг.;-котка -7кг.;октопод-5кг. пясъчна акула -9кг.; и т.н. Ако искате разгледайте галерията ми. Имам и една костенурка с дължина на корубата 0.8м. Имам стреляна ,но изпусната със стрелата заедно пясъчна акула над 2м и огромен скат за, които съм писал преди . Все си мисля, че все нещо ми е останало да ми се случи и продължавам напред. На слука на всички! 

- krokibg
- учете се от него
Това е тръпката приятелю Диканаров
колкото и големи риба да е хванал човек,все си мисли че най-голямата тепърва му предстой да я хване.То затова и все още ходим за риба,малко сме като алпинистите,все по високо и по-високо искат да се качат.А мойте най-големи риби бяха тези дето са ми късали,ще ги опиша,като ги хвана другия път.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!