Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовира до Исперих
Язовира до Исперих
Да се похваля и аз с моя излет.
Язовира,който се намира близо до Исперих са го пуснали за риболов и аз веднага се ориентирах да съм от първите,които ще го посетят и останах много доволен. Явно са го зарибили,защото двама човека за един ден успяхме да хванем около 35-40 шарана и това повечето на плувка. Не са много едри рибите,но кефа си е голям. Като имаше и един шаран 4 килограма. Другите бяха около 7-800гр. до 1.500кг.Такива риби на плувка си е кеф да ги вадиш. Разбира се повечето риби ги пуснахме да порастнат за на есен и кефа да е пълен. Дано да успеят да го опазят този язовир ,защото тук по нашия край май няма къде да отиде човек да си направи кефа. Ето и снимки,като се извинявам за лошото качество, но все е нещо

Язовира,който се намира близо до Исперих са го пуснали за риболов и аз веднага се ориентирах да съм от първите,които ще го посетят и останах много доволен. Явно са го зарибили,защото двама човека за един ден успяхме да хванем около 35-40 шарана и това повечето на плувка. Не са много едри рибите,но кефа си е голям. Като имаше и един шаран 4 килограма. Другите бяха около 7-800гр. до 1.500кг.Такива риби на плувка си е кеф да ги вадиш. Разбира се повечето риби ги пуснахме да порастнат за на есен и кефа да е пълен. Дано да успеят да го опазят този язовир ,защото тук по нашия край май няма къде да отиде човек да си направи кефа. Ето и снимки,като се извинявам за лошото качество, но все е нещо

-
- сериозен играч
-
- и господ не е толокова добър
Re: Язовира до Исперих
Направили сте си кефа. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Супер

-
- новобранец
Браво колега перфектен излет
Може ли да кажеш каде точно се намира язовира и колко се плаща 

бравооооо 

dorostol_18 написа:Браво колега перфектен излет![]()
Може ли да кажеш каде точно се намира язовира и колко се плаща
Язовира се намира под гарата на града. Който и да питаш ще те упъти.
Плаща се 10лв за 3 въдици като маломерната задължително се връща. Другата риба не се плаща и риболова е разрешен само през деня.
Ако мислиш да ходиш ми драсни едно Л.С. ще ти обясня по=подробно
-
- научил се да хвърля
Голяма борба е паднало ! Бравос
Толкова шарани на плувка си е голям кеф !!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Да,това е язовира ,само че сега водата е до третия завой. Доста се е напълнил тази зима.Beherit написа:Колега това ли е язовирчето ?
-
- вече хвърля и на тежко
Супер шарковци