Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

За ресайза и авторесайза на Форума?!?
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
За ресайза и авторесайза на Форума?!?
Колеги, собственици и администратори на Форума,
Ако има възможност, моля оправете ресайза на снимките във форума да са поне с резолюция 640х480 мп.( това горе-долу е шрочината на текстовата част) и да има отделно функция "авторесайз"- при кликване върху снимката, да излиза максималната и резолюция( в отделен прозорец, или както го направите)
Няма кой да си играе да си ги прави сам тези хави, че другите да ги виждали хубаво- този въпрос или трябва да се реши централно и за целия Форум, или тъй ще си седи закелифещен и с куци снимки...
Поздрави и Успех!
Ако има възможност, моля оправете ресайза на снимките във форума да са поне с резолюция 640х480 мп.( това горе-долу е шрочината на текстовата част) и да има отделно функция "авторесайз"- при кликване върху снимката, да излиза максималната и резолюция( в отделен прозорец, или както го направите)

Няма кой да си играе да си ги прави сам тези хави, че другите да ги виждали хубаво- този въпрос или трябва да се реши централно и за целия Форум, или тъй ще си седи закелифещен и с куци снимки...

Поздрави и Успех!
-
- разбира нещата
Re: За ресайза и авторесайза на Форума?!?
The Bigger the Better

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- Бисо
- сериозен играч
Damn right.That is, it is......Станимир Христов написа:The Bigger the Better![]()
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Was is das?
-Auto resize!
На мен ми е по интересно,кога ще можем да си качваме снимки в галерията?
-Auto resize!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Бисо
- сериозен играч
Цеко,па то може бе,скоро качвах некви.....Paublo_Eskobar написа:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ми при мен няма,линкче (бутонче) "качи снимки"!Бисо написа:
Цеко,па то може бе,скоро качвах некви.....

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- учете се от него
Бе, кво го ударихте на английски и немски
Зема да пропиша и на руски, ма ше се трупа материал за ..
....
Въпросът е следния- нека да има "ресайз" на снимките, но той да е в максималните формати които Форума позволява тахнически- сиреч, такъв че снимките да не разширяват полето на Форума -това за хоризонталните снимки е стандарта 800 х 600 пиксела, а за вертикалните е 1024 х 768 пиксела. Ако това, с нещо технически натоварва Форума, то поне стандарта може да е 640 х 448 и това горе-долу все пак е добре.
От там, нататък- Форума трябва да има и "авторесайз"- като се кликне на която и да е снимка- тя трябва автоматично да се увеличи до нормалния си размер; всички други рибарски форуми са така и не е добре да се пускат снимки с голями резолюции, които след това да не могат да бъдат уголемени и разгледани с едно кликване по снимката
За това става въпрос в тази тема!

Въпросът е следния- нека да има "ресайз" на снимките, но той да е в максималните формати които Форума позволява тахнически- сиреч, такъв че снимките да не разширяват полето на Форума -това за хоризонталните снимки е стандарта 800 х 600 пиксела, а за вертикалните е 1024 х 768 пиксела. Ако това, с нещо технически натоварва Форума, то поне стандарта може да е 640 х 448 и това горе-долу все пак е добре.
От там, нататък- Форума трябва да има и "авторесайз"- като се кликне на която и да е снимка- тя трябва автоматично да се увеличи до нормалния си размер; всички други рибарски форуми са така и не е добре да се пускат снимки с голями резолюции, които след това да не могат да бъдат уголемени и разгледани с едно кликване по снимката

За това става въпрос в тази тема!

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз знам,какво точно ти трябва и няма да е зле да го има.Обаче на мен това не ми е проблемно,винаги преди да качвам снимки си ги смалявам в една папчица,направена за тая работа.Трупам си ги там смалени,а ония със пълния размер остават на мястото си.Общо взето ресайза не ми пречи,защото сам си ги ресайзвам,а доколкото дали ще видя някоя снимка по голяма-не са ми нужни чак пък толкова детайли.На мен компчето ми е слабичко тъй че имам проблеми с голями снимки и ги чакам да се ресайзват по "2 часа".Същата работа е и при музикалните теми.За това се избазиках,ако е възможно да се направи ще стане,трябва си желание. 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- учете се от него
Да, така е Пабло... но аз не искам да шумоля като мишок в чорап....