Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидър или пружина
Модератор: Paublo_Eskobar
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Фидър или пружина
Пичове, моля ви за малко повече уважение.
Състезание може да се организира и без хапливи постове.
Състезание може да се организира и без хапливи постове.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Хора аз имам фидер от 2 месеца и съм го ползвал 10 пъти, но нищо не ми прече да ви отворя на някой неща в този риболов ...
Нито съм федерист нито шаранджийя, моята риба е щука. сом,бяла.
Тази седмица няма да ходя на риба, но другата правиме състезания с фидери, на Искъра или платеното на Богров където кажете. Регламента ще го направиме тук.
Тази седмица няма да ходя на риба, но другата правиме състезания с фидери, на Искъра или платеното на Богров където кажете. Регламента ще го направиме тук.
-
- разбира нещата
Момче ти имаш психични проблемиqno_zloo написа:Хора аз имам фидер от 2 месеца и съм го ползвал 10 пъти, но нищо не ми прече да ви отворя на някой неща в този риболов ...

П.С: Стискаме ти палци

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Не оправдан пост, коригирам си гоqno_zloo написа:Хора аз имам фидер от 2 месеца и съм го ползвал 10 пъти, но нищо не ми прече да ви отворя на някой неща в този риболов ...

Последно промяна от koki на Вто Юли 13, 2010 8:13 pm, променено общо 1 път.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За Богров мога да говоря с Асен, но няма да е 20м един от друг, но 10м няма да има проблеми.
Иначе знам на Искъра два места, едното е между сухото дере и бункера, другото е на резервата.
Станка
, какво говориш бе мен,

Иначе знам на Искъра два места, едното е между сухото дере и бункера, другото е на резервата.

Станка

-
- сериозен играч
Ако събереш 40 човека готови да платят такса само за ловене 30-35лв,може и да ти се получиqno_zloo написа:За Богров мога да говоря с Асен

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ники, примерно 5 души с такса по 2 пръчки а ще ловиме с по една, така ще си осигуриме няква дистанция.
...е не че пак няма да има разходки с риби ама.

...е не че пак няма да има разходки с риби ама.

qno_zloo написа:Ники, примерно 5 души с такса по 2 пръчки а ще ловиме с по една, така ще си осигуриме няква дистанция.
...е не че пак няма да има разходки с риби ама.![]()

Батко ти си уникален

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...е тогава се оправяйте.
, решавате вие.

На кой му пука?Бачо Илия написа:...мохабета заяловя...
Това е състезание , не мохабет

Фестовете ги правите Вие бачо Илия

Последно промяна от koki на Вто Юли 13, 2010 7:47 pm, променено общо 1 път.
A защо не на "Батак", нали ще сте там с Еминем?milo_bg написа:На Веринско няма смисъл...Там рибата е на места и много рядка...Що на републиканското по шаранджийски риболов първи станаха с 6 кг и нещо за 4 дена сметни с фидерите колко ще хванеме...Едни познати бяха преди около 2 седмици за цел ден 5 каракуди на фидер...Направо е супер....Предложение КРИВИНА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.КОНЗА ?
-
- учете се от него
Не мога да ви разбера- има си официални състезания с фидери- на "хоуплесите"( на Геле брат му, брат му) и що не си спретнете по едно отборче от по двама отявлени фидериста и да ви четем по вестниците
Таксата за състезание е 100 лева на калпак и наградния фонд се раздава по схема!
Тук ставаше дума за "вързано" на гьола с мутантите- Богров, а не за спортно-масово мероприятие
Колкото до феста, ако има някой недоволен от миналогодишното мероприятие- нека да постне 

Тук ставаше дума за "вързано" на гьола с мутантите- Богров, а не за спортно-масово мероприятие

Тези състезания са по 2 дена, лично аз не мога да отделя толкова време!Бачо Илия написа:Не мога да ви разбера- има си официални състезания с фидери- на "хоуплесите"( на Геле брат му, брат му) и що не си спретнете по едно отборче от по двама отявлени фидериста и да ви четем по вестницитеТаксата за състезание е 100 лева на калпак и наградния фонд се раздава по схема!
Тук ставаше дума за "вързано" на гьола с мутантите- Богров, а не за спортно-масово мероприятие![]()
Колкото до феста, ако има някой недоволен от миналогодишното мероприятие- нека да постне
Само да уточним ,че парите са по 50 лв. на човек , общо за отбор от двама / 100 лв./!