Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидър или пружина
Модератор: Paublo_Eskobar
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Фидър или пружина
Koki, то стана дълга и широка, два дни , пет дни, дай да си направиме ние вързаното по 50 кинта и тва е.
Пък кой иска да дойде да гледа ......
ПС: да питам ние с теб дали сме се засичали някъде
.

ПС: да питам ние с теб дали сме се засичали някъде

-
- учете се от него
Ми те, всички официални състезания "плувка" и "фидер"(отскоро) са по два дена, а международните и с по три дена задължителни тренировки преди това
Хубаво че е по 50 лева на калпак, значи още по-достъпно за майсторите на фидера( или за тези който си мислят че са такива), пък два дни винаги могат да се "съберът" според мен; още повече че там кръговете са предварително ясни като дати
Частните облози и изхвъргации като в тази тема, нямат нищо общо със спортния състезателен риболов

Частните облози и изхвъргации като в тази тема, нямат нищо общо със спортния състезателен риболов

Смятай ,че си спечелил служебно с 3:0 . Отказвам предизвикателствотоqno_zloo написа:Koki, то стана дълга и широка, два дни , пет дни, дай да си направиме ние вързаното по 50 кинта и тва е.
ПС: да питам ние с теб дали сме се засичали някъде.

Незнам дали сме се срещали, най-вероятно не.
Ако някой измисли къде , как и за какво , съм насреща!
Това ми беше последния пост по тази тема .
Това не са официални състезания!Бачо Илия написа:Ми те, всички официални състезания "плувка" и "фидер"(отскоро) са по два дена, а международните и с по три дена задължителни тренировки преди товаХубаво че е по 50 лева на калпак, значи още по-достъпно за майсторите на фидера( или за тези който си мислят че са такива), пък два дни винаги могат да се "съберът" според мен; още повече че там кръговете са предварително ясни като дати
![]()
![]()
Нямам намерение да споря с теб!
Приключих с тази тема!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Бачо Илия, последното състезание къде го обявиха, че не си спомням и как да се драсна с моя френд Oldi-Сашо, барем стане нещо от нас
.
Това последното дето го написа , трябваше с големи букви да го виждат и да се сещат къде се намират някои хора.
ПС; АКо сложат ключ, ще продължим на ЛС.

Това последното дето го написа , трябваше с големи букви да го виждат и да се сещат къде се намират някои хора.
ПС; АКо сложат ключ, ще продължим на ЛС.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нищо колега другия път, но мисля да ти пиша на ЛС. ако ходя, поне да се запознаем.koki написа:Смятай ,че си спечелил служебно с 3:0 . Отказвам предизвикателствотоqno_zloo написа:Koki, то стана дълга и широка, два дни , пет дни, дай да си направиме ние вързаното по 50 кинта и тва е.
ПС: да питам ние с теб дали сме се засичали някъде.
![]()
Незнам дали сме се срещали, най-вероятно не.
Ако някой измисли къде , как и за какво , съм насреща!
Това ми беше последния пост по тази тема .
-
- учете се от него
М, даааа....с коментари от моя страна; да вярно не са официални състезания, но поне имат ясен регламент а не бардак и фидеристите си ги мерят там
Не да пишат "ако сме на Копринка, сла..ам 100 лева" и подобни простотии... "бабушкари" и мишоци, дал господ , та...

-
- учете се от него
И според мен е така, а и съм го и доказал... ма това май не е за тази тема, а и въобще май не за тази аудиторияmilo_bg написа:........А и според мен на тези състезания не е най-важното кой ще стане първо,а всички да се забавляваме...![]()

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз не искам да има сърдити от цялата тая писаница.
Събота съм на платения , ако иска някой да пиеме по бира да заповяда.
Събота съм на платения , ако иска някой да пиеме по бира да заповяда.
Извинявам се за въпроса,но темата нали е за фидер и пружина или уговорки да си мерим п....е Аз отскоро съм тук,направих си труда да изчета доста от темите и ми направи впечатление,че на млади рибари с малко стаж не им липсва самочувствие-БРАВО.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Меренето на пишки е част от всяка игра
Сега ще я заключа темата, но ще се радвам, ако наистина си организираме среща-състезание, че да пием по бира на някой язовир.

Сега ще я заключа темата, но ще се радвам, ако наистина си организираме среща-състезание, че да пием по бира на някой язовир.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.