Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Знае ли се нещо за Микрото???
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Днес смятам да тръгна към Пясъка в 12.00,довечера ще напиша какво е станало,но не смятам да настоявам много на микрото.Нито една пролет досега не съм успял да открия едрия костур,лятото и есента знам каде стои,но това като му доиде времето.Около кулата се е групирал само дребен и тук таме среден костур,но само от лодка,дори някои колеги слагат по няколко мормишки с тежко олово наи отдолу и така вадят по 2-3 костура наведнъж,но са все дребни.От брега също може да се хваща около съораженията,но размера значително издребнява.Това е засега,дано съм помогнал и наслука!
-
- ще става разбирач
[quote="rokoradkoff"]Днес смятам да тръгна към Пясъка в 12.00,довечера ще напиша какво е станало,но не смятам да настоявам много на микрото.Нито една пролет досега не съм успял да открия едрия костур,лятото и есента знам каде стои,но това като му доиде времето.Около кулата се е групирал само дребен и тук таме среден костур,но само от лодка,дори някои колеги слагат по няколко мормишки с тежко олово наи отдолу и така вадят по 2-3 костура наведнъж,но са все дребни.От брега също може да се хваща около съораженията,но размера значително издребнява.Това е засега,дано съм помогнал и наслука![/quot
Как беше риболова?
Сподели нещо?!
Как беше риболова?
Сподели нещо?!
Който го може го може,останалите гледат!
-
- новобранец
Има промяна в статута на Микрото,вече го стопанисва ЛРД "Сокол",така че се изисква членска карта,не ми остана време за риболов там.На Пясъка пак лових бабушки около съоръжението вляво от кулата,определено на жито взима по добре отколкото друга стръв.Риболова е доста динамичен след захранване.Имаше 3 лодки пред стената ,колеги споделиха че имали няколко добри бели риби.След обед имаше няква акция на ИАРА,а днес във вестника пише че извадили към 500м мрежи.Имаше колеги които ловяха костур от брега ,но с неприлично малки размери.Това е от мен.Наслука