Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Вчера първо на Панорама хванах нищо , после на Траката я разбих , пак НИЩО.
- sundy
- новобранец

- Обратна връзка:
Хм, аз пък се притеснявах че сме зле - вчера на Царево от 9ч докато дойдоха разни мамки с малоумни синчета, завиращи се у въдиците "да си земели рибката"
5иларии и една доста добра платерина + неизвестно количество барбуни-досадници, натирени обратно в морето
А м/у другото докато влизах да си охлаждам яда от наглите "дИца" настъпих нещо и го извадих.... странна плоска риба
Половинката ми каза, че е бебе-писия ама не снимах защото побързах да го пусна обратно - дано оцелее
Пък и това вече за темата "ква е тая риба" - явно там ша съм редовен участник, че все попадам на особени екземпляри 
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
Re: Платерини от плажа ?
Че то това си е прекрасно постижение за от моста. Ма то в петъка валя цял ден бе колега. Ти къде се кри под плочата ли?amatev1 написа:Днес от моста за 3 часа 10 попчета, 2 лапини, 1 куче.
Аз пък се бях наканил, ма се отказах, като видях прогнозите. Баси, тия синоптици за вчера се изложиха доста.sarfa написа:Днес реших отново да отида на"Дюни"за риба
Сърф, морето как беше вчера?
-
bendji_men
- новобранец

Здравейте и от мене малко инфо.Днес на славянка на обяд ходих да видя как е положението.Един колега хващаше на тапипичка иларийки.не даваше да хвърлиш.Бяха около двайсетина см.Айде успех на тези който ще пробват утре 
Дъждовете спряха но и рибата също.Вчера на белия бряг не бутна.Забелязах ,че иларията и платерината плува отгоре9може би иска да излезе на сухо
Извадих бомбардата но ефекта бе същия като на дъно.НИЩО!
Тук на юг започнаха да се събират пасажи. Тази сутрин 7 броя на бомбарда. Лошото е, че много рано, още преди 8 часа се отдалечиха от обхвата на обстрел.
...най-вероятно е било Морски език...Боцмане , добри новини !!!sundy написа:.... странна плоска рибаПоловинката ми каза, че е бебе-писия ама не снимах защото побързах да го пусна обратно - дано оцелее
Пък и това вече за темата "ква е тая риба" - явно там ша съм редовен участник, че все попадам на особени екземпляри
- felippemassa
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Днес на зеленото фарче 2 дребни иларии, хората вадеха по повече , ама така ще е докато се науча да засичам. Иначе имах някъде 15-20 потапяния от които реализирах едва 2 
вчера на солниците 10тина попчета и един ватос
-
Venkicha
- вече хвърля и на тежко

Я па тоя - ватус . Браво бре ! Кажи по подробно: как на какъв ем ....
опашка на попче
-
tatkoogi
- вече хвърля и на тежко

Някъде прочетох за такъма който използваш. Защо не пробваш с по-малка кука?felippemassa написа:Днес на зеленото фарче 2 дребни иларии, хората вадеха по повече , ама така ще е докато се науча да засичам. Иначе имах някъде 15-20 потапяния от които реализирах едва 2
- sarfa
- научил се да хвърля

карид написа:Аз пък се бях наканил, ма се отказах, като видях прогнозите. Баси, тия синоптици за вчера се изложиха доста.sarfa написа:Днес реших отново да отида на"Дюни"за риба
Сърф, морето как беше вчера?
Здравей Карид,извинявай че не ти отговорих венага но морето беше прекрасно,лек западен бриз.