КОЙ Е ХВАЩАЛ НОЩНО ВРЕМЕ СОМ

Модератор: sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

КОЙ Е ХВАЩАЛ НОЩНО ВРЕМЕ СОМ

Мнение от snegk »

Мисля,че ако го раздухаме този въпрос нашите контролни органи,ще се сетят даго махнат този умрял закон.Аз ще кажа честно,че ходя нощно време ине се смятам за браконер.Ако има честни хора нека да признаят .
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Един от любимите ми видиве риболов е нощния, ходя винаги когато имам възможност :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Определено сома е по активен нощновреме и то от 19 до 23 часса,но какво да кажем за михалцата по Дунав която взима само нощно време и ако я ловим пак сме в нарушение. :shock: :twisted:
nikolco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikolco »

Мисля,че който е искал да хване сом е ходил нощно време.Крайно време е да се вземе под внимание от чиновниците и да се оправи този закон.Аз също съм ходил и не смятам да се отказвам :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Нощно време е хващан сом от всеки,но закона няма да оправим.Той се пише от тапири,които нищо не разбират.
tapasersem
новобранец
новобранец

Мнение от tapasersem »

И аз да си призная само нощтно време съм хваштал сом :oops: .Без да броя сомлета по педя две .Но според мен за промяна в закона изобщто не мозем да мечтаем
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

тях какво ги интересува кога кълве и кога не те на риба неходят те си седят до дебелогъзите секретарки и се чудят каде каква спънка да измислят :evil:
Изображение
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Някой знае ли какви са аргументите за забрана на нощния риболов? Лично аз смятам, че това е голяма простотия :evil: .
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ами малоумниците писали закона че риболова е разрешен само през светлата част на денонощието :twisted: ама не писали че през тъмната част е забранен :wink: така че ще си ловим и нощно време :smt117
snegk

Мнение от snegk »

Много части от риболовния закон куцат и мисля,че трябва да има начин да се чуе и нашия глас.За първо време мисля,че един списак с подписка пуснат в медиите и в министерството може да промени нещо. :lol:
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

Ловил съм нощно време сом и ще продължавам защото е голям кеф. Нали вече сме ЕВРОПЕЙЦИ да взимаме пример от тях в повечето европейски държави нощният риболов е разрешен.
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Както си личи от аватара ми и аз само нощно време си го търся.И не се смятам за бракониер.А при риболов на шаран след като са необходими лодките да поставим шамандури и да подхраним поне на 150 м дистанция,пак ли сме бракониери след като забраниха и лодките тия главочи.
Аватар
краси12345678
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от краси12345678 »

А стга бе кога пак забраниха да се използват лодки . :( .Знам че по закон можеш да използваш лодка в държавните водоеми а в арендуваните само с разрешение на арендатора.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Ще си ловя когато и както си искам, нали аз си нося последствията, въпреки че невиждам много голяма разлика между ден и нощ :roll:
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
rusenec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rusenec »

и аз ловя доста често нощем, освен че има риби активни тогава има и друга причина. Друго си е да запалиш оган нощеп някякси атмосверата е друга. Пък и някяде бях чул че не са много европеиските държави кадето има такава забрана.
най-якото хоби е риболова - ФАКТ
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”