Направо-ТРАОР...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Направо-ТРАОР...

Мнение от achocarp »

Добре де трябвало да прочистят гнилото- то тогава трябва да се закрие ЦЯЯЯЯЯЯЯЛАТА агенция по тази логика щото нищо читаво невиждам в ИАРА. То няма тяхна крачка без издънка. Па на които служител си върши работата и си хране семейството само със заплатата която му плащаме всички ние му се извинявам, да каже ква работа е свършел през тази седмица :? :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Колега Тамихал,защо не викнахте няколко местни- ваши приятели и да ги бяхте смачкали тия от бой и да ги бяхте наебали !!!! Така,с това писане,дошли с тока,хвана ли го и т.н пред десетина човека,само ни дразниш.Тия десетината,кура ли ми държаха през това време,нямаше ли кои да ги организира и да ги набият тия токаджиите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :axe: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Колега Тамихал,защо не викнахте няколко местни- ваши приятели и да ги бяхте смачкали тия от бой и да ги бяхте наебали !!!! Така,с това писане,дошли с тока,хвана ли го и т.н пред десетина човека,само ни дразниш.Тия десетината,кура ли ми държаха през това време,нямаше ли кои да ги организира и да ги набият тия токаджиите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :axe: :axe: :axe: :axe:

Първо никой с нищо не дразня,а изказвам факти...ако се правеха проверки,това може би нямаше да се случи...
Второ те всички са местни...и се познават...
и трето случката с ваденето на сома не е била пред публика...сеирджиите са били там предната вечер,когато е изпуснат...
В този град има стотици риболовци и още повече бракониери, за действията на които, аз не искам да отговарям,пишейки в този форум и разказвайки подобни истории...!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

tamihal написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Колега Тамихал,защо не викнахте няколко местни- ваши приятели и да ги бяхте смачкали тия от бой и да ги бяхте наебали !!!! Така,с това писане,дошли с тока,хвана ли го и т.н пред десетина човека,само ни дразниш.Тия десетината,кура ли ми държаха през това време,нямаше ли кои да ги организира и да ги набият тия токаджиите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :axe: :axe: :axe: :axe:

Първо никой с нищо не дразня,а изказвам факти...ако се правеха проверки,това може би нямаше да се случи...
и трето случката с ваденето на сома не е била пред публика...сеирджиите са били там предната вечер,когато е изпуснат...
В този град има стотици риболовци и още повече бракониери, за действията на които, аз не искам да отговарям,пишейки в този форум и разказвайки подобни истории...!
Има ли значение кой от кой грат е бе братле :idea: то като няма Иараджиичета явно сами трябва да се справяме с тия гадини, та затова Любо е много прав- съберетесе :axe: :axe: :axe: :axe: , натъртете им кокалите и им хвърлете колата в реката па после да ходят да се оплакват :smt022 :smt022 :smt022
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

tamihal написа:

Колега Тамихал, по принцип няма спор, че ИАРА засега са една паразитна организациика, и хубава дума не заслужават! Вярно е също така обаче, че те нямат ресурса да огреят навсякъде и по всяко време! НИЕ,РИБОЛОВЦИТЕ, сме длъжни, поне пред съвеста си, да се борим с бракониерите, С ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА! Кроки е прав, че знаете какво става, и нищо не сте предприели.
Знам много добре, че в малкия град всички се познават, трудно е да предприеме човек нещо, НО, ако продължавате да гледате безучастно как тези противни изроди- бракониерите съсипват рибната популация, в близко бъдеще риболова ще бъде само в спомените ни!
Ами след като ги знаете кои са, след като ви е страх от тях, и не можете да ги биете, напишете писмо до прокуратурата, тя вече е длъжна да вземе мерки по въпроса!
Винаги има начин!
Никога не пия карал!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”