Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Направо-ТРАОР...
Модератор: dantho.mihov
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Направо-ТРАОР...
Подочух оттук и там, че в ИАРА Пловдив е играла метлата и са съкратени служители. Понеже бяха много оперативните работници та са решили да ги оставят само двама. Ей тва ако не е пед....тия ме гръмнете 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Направо-ТРАОР...
И в Хасковската агенция имаше метла...предполагам и по-другите подразделения ще е така... вместо да се оправят нещата,те се влошават...май !!!
Каква дейност ще се върши без хора...не знам...
Каква дейност ще се върши без хора...не знам...

-
- разбира нещата
Тооо пък все едно някаква работа вършеха.... айде моля ви се....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И с тях и без тях все тази,аз не съм видял поне от 10г да има някакво подобрение,все по-зле става.Ами с арендованите гьолове се залъгваме.
kasmet
- barutchiata ©
- Администратор
Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.
Да бе вервай, по ми се чини че се опитват да оптимизират разходи и просто се извършват поредните съкращения !barutchiata © написа:Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- barutchiata ©
- Администратор
Може и така да е, ама по ми харесва да мислим оптимистично.Jechev написа:Да бе вервай, по ми се чини че се оптимизират разходи и просто се извършват съкращения!barutchiata © написа:Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колкото по-малко подобре.
С тях и без тях се сме си без контрол.
И без това само един Пясачник имат да пазат то един да е ама качествен.
С тях и без тях се сме си без контрол.
И без това само един Пясачник имат да пазат то един да е ама качествен.

-
- ще става разбирач
Според мой близък, служител на ИАРА, тези съкращения имат двойна цел- да се махнат тези, за които има съмнения, че играят с бракониерите, и да се спестят средства, с които да бъдат закупени автомобили и лодки.
Склонен съм да се съглася, че прогнилото трябва да се махне, и че трябва да се закупи техника, улесняваща контролиращите по водоемите, но малкия брой служители няма как да помогне на работата на ИАРА.
Аче, явно ще трябва сами да си помогнем, но за целта тъпаците от народното събрание трябва да променят един два закона, да ги е*а!
Склонен съм да се съглася, че прогнилото трябва да се махне, и че трябва да се закупи техника, улесняваща контролиращите по водоемите, но малкия брой служители няма как да помогне на работата на ИАРА.
Аче, явно ще трябва сами да си помогнем, но за целта тъпаците от народното събрание трябва да променят един два закона, да ги е*а!
Никога не пия карал!

И на мен така ми казаха като ходих в Хасковската ИАРА да подам един сигнал придружен със снимков материал.С две думи : съкращенията са заради така наречената кризата.Saxon написа:Според мой близък, служител на ИАРА, тези съкращения имат двойна цел- да се махнат тези, за които има съмнения, че играят с бракониерите, и да се спестят средства, с които да бъдат закупени автомобили и лодки.
Склонен съм да се съглася, че прогнилото трябва да се махне, и че трябва да се закупи техника, улесняваща контролиращите по водоемите...

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Във връзка с тези съкращения ще кажа, че поне през ден-два група на ИАРА си минаваше на проверки около новия мост на реката до Харманли и по определени дестинации се проверяваше.Малко или много имаше някакъв контрол и респект...но от известно време нищо,нито проверяващи,нито никакви...И какво се получава веднага след спирането на проверките...бентът до моста е окупиран от знайни и незнайни герои,които си безчинстват на воля,като преди 10-ина дни на колега се закача доста голям Дзвер(сом), и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !
И тук питам ако все още проверките на ИАРА-Хасково, бяха ежедневни, колкото и фиктивни и неефективни да бяха ...това с тази риба може би някаше да се случи и тя отново някой ден, може би щеше да вдигне адреналина на някой друг риболовец и нямаше да има тази ужасна съдба...това вече е жалко и трагично...!
И тук питам ако все още проверките на ИАРА-Хасково, бяха ежедневни, колкото и фиктивни и неефективни да бяха ...това с тази риба може би някаше да се случи и тя отново някой ден, може би щеше да вдигне адреналина на някой друг риболовец и нямаше да има тази ужасна съдба...това вече е жалко и трагично...!
Като го прочетох направо откачих,тея са за трепане ................... да убият по такъв начин 55 кгtamihal написа:...и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ДАНО някой ден да им дадат на късо уредите и да се изпържат и те МАМКА ИМ бракониерскаfn1p написа:Като го прочетох направо откачих,тея са за трепане бе мама им да еба лайна с лайната им да убият по такъв начин 55 кгtamihal написа:...и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !сом това си е голям кеф да го вадиш с въдица,ааааааа направо нямам думи потресен съм....

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Точно така , трябва да почнат от администрацията а не от оперативните работници. И оправданията , колко хора трябва да съкратиш че да спестиш за един високопроходим автомобил.bantumi написа:Хал хабер си нямат от икономика тия,ама айде...