Направо-ТРАОР...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Направо-ТРАОР...

Мнение от achocarp »

Подочух оттук и там, че в ИАРА Пловдив е играла метлата и са съкратени служители. Понеже бяха много оперативните работници та са решили да ги оставят само двама. Ей тва ако не е пед....тия ме гръмнете :smt070
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Направо-ТРАОР...

Мнение от tamihal »

И в Хасковската агенция имаше метла...предполагам и по-другите подразделения ще е така... вместо да се оправят нещата,те се влошават...май !!!
Каква дейност ще се върши без хора...не знам... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Тооо пък все едно някаква работа вършеха.... айде моля ви се....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

И с тях и без тях все тази,аз не съм видял поне от 10г да има някакво подобрение,все по-зле става.Ами с арендованите гьолове се залъгваме.
kasmet
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

barutchiata © написа:Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.
Да бе вервай, по ми се чини че се опитват да оптимизират разходи и просто се извършват поредните съкращения !
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Хал хабер си нямат от икономика тия,ама айде...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Jechev написа:
barutchiata © написа:Аз пък мисля, че има кампания да разкарват корумпираните.
Да бе вервай, по ми се чини че се оптимизират разходи и просто се извършват съкращения!
Може и така да е, ама по ми харесва да мислим оптимистично. :wink: :D А и Кърцата го нема, нали там по едно време имаше некакви тесни връзки с ИАРА.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Колкото по-малко подобре.
С тях и без тях се сме си без контрол.
И без това само един Пясачник имат да пазат то един да е ама качествен. :lol:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Saxon
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Saxon »

Според мой близък, служител на ИАРА, тези съкращения имат двойна цел- да се махнат тези, за които има съмнения, че играят с бракониерите, и да се спестят средства, с които да бъдат закупени автомобили и лодки.
Склонен съм да се съглася, че прогнилото трябва да се махне, и че трябва да се закупи техника, улесняваща контролиращите по водоемите, но малкия брой служители няма как да помогне на работата на ИАРА.
Аче, явно ще трябва сами да си помогнем, но за целта тъпаците от народното събрание трябва да променят един два закона, да ги е*а!
Никога не пия карал!

Изображение
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Saxon написа:Според мой близък, служител на ИАРА, тези съкращения имат двойна цел- да се махнат тези, за които има съмнения, че играят с бракониерите, и да се спестят средства, с които да бъдат закупени автомобили и лодки.
Склонен съм да се съглася, че прогнилото трябва да се махне, и че трябва да се закупи техника, улесняваща контролиращите по водоемите...
И на мен така ми казаха като ходих в Хасковската ИАРА да подам един сигнал придружен със снимков материал.С две думи : съкращенията са заради така наречената кризата.
Изображение Изображение
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Във връзка с тези съкращения ще кажа, че поне през ден-два група на ИАРА си минаваше на проверки около новия мост на реката до Харманли и по определени дестинации се проверяваше.Малко или много имаше някакъв контрол и респект...но от известно време нищо,нито проверяващи,нито никакви...И какво се получава веднага след спирането на проверките...бентът до моста е окупиран от знайни и незнайни герои,които си безчинстват на воля,като преди 10-ина дни на колега се закача доста голям Дзвер(сом), и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !
И тук питам ако все още проверките на ИАРА-Хасково, бяха ежедневни, колкото и фиктивни и неефективни да бяха ...това с тази риба може би някаше да се случи и тя отново някой ден, може би щеше да вдигне адреналина на някой друг риболовец и нямаше да има тази ужасна съдба...това вече е жалко и трагично...!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

tamihal написа:...и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !
Като го прочетох направо откачих,тея са за трепане ................... да убият по такъв начин 55 кг :cry: сом това си е голям кеф да го вадиш с въдица,ааааааа направо нямам думи потресен съм....
Изображение Изображение
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

fn1p написа:
tamihal написа:...и понеже той не успява да го удържи и извади от водата,пред погледа на десетки зяпачи и риболовци на следващия ден пристига ударната ''електрическа'' група и със съответното ел.оборудване успяват да заковат горкото животно, което доколкото знам е ударило на кантара 55 кг. !
Като го прочетох направо откачих,тея са за трепане бе мама им да еба лайна с лайната им да убият по такъв начин 55 кг :cry: сом това си е голям кеф да го вадиш с въдица,ааааааа направо нямам думи потресен съм....
ДАНО някой ден да им дадат на късо уредите и да се изпържат и те МАМКА ИМ бракониерска :twisted:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
toniikoko
новобранец
новобранец

Мнение от toniikoko »

bantumi написа:Хал хабер си нямат от икономика тия,ама айде...
Точно така , трябва да почнат от администрацията а не от оперативните работници. И оправданията , колко хора трябва да съкратиш че да спестиш за един високопроходим автомобил.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”