Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Завръщането на рибарина
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Този костур дето го виждате на снимката всичкият го изчистих и го панирам .Страхотно мезе за бира е.А за размера на костура:ВСИЧКИЯТ Е НАД 20 см. ЗАТОВА ЧЕ НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ С МАЙСТОРА.
А ЗА ТОВА ЧЕ НА ВАС НЕ ВИ ВЪРВИ НЕ СЪМ ВИНОВЕН АЗ!!!
ЗА ГРУДОВСКАТА РЕКА В НЕДЕЛЯ НЕ МОЖАХ ДА СИ НАМЕРЯ КОМПАНИЯ ИНЪЧЕ И АЗ ЩЯХ ДА СЪМ ТАМ.ВЧЕРА ЩЯХ ДА ХОДЯ НО ЕДНИ КОЛЕГИ МИ ТЪКМО СЕ ВРЪЩАХА И КАЗАХА ЧЕ НЯМАЛО НИЩО.
До Бат Милен: Другят път ще те снимам

А ЗА ТОВА ЧЕ НА ВАС НЕ ВИ ВЪРВИ НЕ СЪМ ВИНОВЕН АЗ!!!
ЗА ГРУДОВСКАТА РЕКА В НЕДЕЛЯ НЕ МОЖАХ ДА СИ НАМЕРЯ КОМПАНИЯ ИНЪЧЕ И АЗ ЩЯХ ДА СЪМ ТАМ.ВЧЕРА ЩЯХ ДА ХОДЯ НО ЕДНИ КОЛЕГИ МИ ТЪКМО СЕ ВРЪЩАХА И КАЗАХА ЧЕ НЯМАЛО НИЩО.
До Бат Милен: Другят път ще те снимам

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако искаш другият път ще ги наредя около метъра да видиш че няма нито една маломерна.А пък ако кофата е 60 литрова значи съм голям майстор да извадя толкова риба докато други стоят и лапат мухите.А има и още по-зле такива дето вадят парашутите като Бат ..... и после разправят на цялата махала че са хванли една кофа риба.Това което аз хващам се е закачило на ЕДНА кука вързана на майсторски такъм и заметната МАЙСТОРСКИ с добре подбрана стръв на правилното място.И още нещо от както свят светува има хора които могат(като мен) и хора които не могат (като вас дето се заяждате с мен)!!!
-
- учете се от него
Относно въпроса на riibok:бряната и белювицата са местни риби чиято популация излиза от Мандренското езеро и се разпростанява по реките свързани с езерото.Поне аз така знам, ако греша някой да ме поправи
.
Барутчията може да има повече инфо от култовия си наръчник за рибите от където съм научил доста неща.
А пък и Локала може да сподели
.

Барутчията може да има повече инфо от култовия си наръчник за рибите от където съм научил доста неща.
А пък и Локала може да сподели

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Имаше костур,червеноперка,платика,таранка и бабушка.Костура кълвеше на нормална въдица с плувка и КУКИЧКА,а червеноперката и другите риби се хващаха на парашутите на Бат ви Милен.А за тъщата поне не ми е мляла толкова на главате че да почна да оплешивявам.За това не ми коват шапката за главата.
Пък Барамундито кажете ми нещо повече за тази риба
Пък Барамундито кажете ми нещо повече за тази риба