Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Завръщането на рибарина
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завръщането на рибарина
Много време ме нямаше и гледам вече сте взели да плачете за мен
.Недейте да ревете най-добрият рибар в Бургаска област се завърна в нета де.Аз по блатата си бях редовно
даже последно днес
КАКВО НАПРАВИХТЕ В ПРИМОРСКО?

КАКВО НАПРАВИХТЕ В ПРИМОРСКО?
- dedeff
- разбира нещата
Local написа:Бате много грозна картинка бе... то този костурец за зарибителен материал...един няма в нормата.
Виж в неделя по грудовска рибите бяха по дoбри.
Обаче искаха ей от тази магия...
И накрая им се случи това...
Поздрави от мен и уважавай рибите.
Ей тия риби в еи тая вада ли са ги хванали.А и аз като минавам с камиона през Средец,гледам ги там да клечат на една рекичка ли е ,незнам и се чудя и се ваикам тия хора друга работа нямат ли си,а той къде бил ключът за палатката.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Евала dedeff за последната снимка!
Аз знам че това, което си направил с улова е най добро за нас рибарите!
Помисли си само, на пролет ще дадат ХИЛЯДИ ПОПУЛАЦИЯ! и догодина по това време ще снимаш двапъти по голям живарник..............

Помисли си само, на пролет ще дадат ХИЛЯДИ ПОПУЛАЦИЯ! и догодина по това време ще снимаш двапъти по голям живарник..............

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Local
- учете се от него
Бате ми тя последната снимка моя бе, колегата просто ме е цитиралANGEL 123 написа:Евала dedeff за последната снимка!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
Ангеле , май не си имал много време за размисъл , пишейки този постANGEL 123 написа:Евала dedeff за последната снимка!
Времето за размисъл не е загубено време...!

Я погледни по-добре кой е хващал и пускал рибата.
Иначе си прав

С най-добри чувства

- Local
- учете се от него
Много народ бе бате... много кретени ... много викачи... плаши се бряната от такава гюрлотия. В четвъртък бях и нямнаше много хора тогава изкарах около 10-тина бряни и доста по едри морунажи , а и бабите ми се стори че бяха по едри. Другото , което отчитам е повишеното налягане заради лошото време , а и определено лошото време се отрази на храненето на рибата, докато в четвъртък имаше много риба и омитаха храната, в неделя имаше риби които е повръщаха! А и под нас по течението имаше поне 20 човека... така че не успяваше много риба да мине към нас... кълванетата бяха на серийки и на периоди.strijok написа:Локале нямаше ли белювичка,брени,морунажи или само червеноперки.
На същото място в събота - две брени,четери белювички и много червенопера за разлика от предната седмица.
Клавиатура риба не лови!!!