Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболовни излети
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Риболовни излети
Колега Петков,теми тук се четът токмо от тези хора,който си сложил в статистиката си.Жалкото е че познавам много хора,който ежедневно посещават форума,но заради не знам кой причини,не пишат.Аз ,колега Петков съм от Македония,па с колко голям кеф чета като излезне тема за некой от ваще водоеми.Вие ,хора трябва още повече да се радвате на тези теми,и да се мотивирате да се пускат нови и нови,щото от тях само печелите,но май в пракса не е така
Да го земеме за пример Венци 72.Човека ходи,лови,бърка захранки,снима,идва си и харчи още часове да оправи снимките,да качи клипове,да напише....и това го е направил пет пъти този месец.Е до кога ще издържи,като вижда че некой само консумира от неговия труд....

Да го земеме за пример Венци 72.Човека ходи,лови,бърка захранки,снима,идва си и харчи още часове да оправи снимките,да качи клипове,да напише....и това го е направил пет пъти този месец.Е до кога ще издържи,като вижда че некой само консумира от неговия труд....
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- учете се от него
Без коментар:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 20#p594875
п.п. пиша по достатъчно други въпроси във Форума, та някак си ще мине и без моите мижави излети; тях много подробно ги пускам само в два други форума в които няма "мъртви души" или са на изчезване...по регламент и всички сме от една група, наречена "форум ...еди кой си.."
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 20#p594875
п.п. пиша по достатъчно други въпроси във Форума, та някак си ще мине и без моите мижави излети; тях много подробно ги пускам само в два други форума в които няма "мъртви души" или са на изчезване...по регламент и всички сме от една група, наречена "форум ...еди кой си.."
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Илия тука като сме мъртви що пишеш бе кой ще ти чете другите въпроси?Бачо Илия написа: п.п. пиша по достатъчно други въпроси във Форума, та някак си ще мине и без моите мижави излети; тях много подробно ги пускам само в два други форума в които няма "мъртви души" или са на изчезване...по регламент и всички сме от една група, наречена "форум ...еди кой си.."
п.п Престани да пропагандираш колко е добре в другата къща и колко сме зле тука!
Спри да търсиш кусури бе човек...
Ако идваш само да плюеш с негативни коментари по добре недей...
снимките ти малки, хората ти мъртви, групите не знам кво си... само акъл се дава!
Баси хората...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ал Капоне да ме извини но подписа му е точен....Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани.
душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани.
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- учете се от него
Ангеле, има конкретна тема и аз съм изказал конкретно мнение по конкретния въпрос в първия пост в темата- ясно, точно и обосновано според разбиранията ми. Що да плюя по Форума; точно обратното? Направи си една бърза справка колко са само "потребителите" които не са се логнали нито един път в акаунта си след като са регистрирани(ше останеш учуден) и още колко са с нулеви постове- ми съвсем нормално е хора които са писали и все още пишат, в един момент да почнат да се дръпват и това е неоспорим факт! Колкото до "другите" въпроси по които пиша, де да имаше повече колеги дето и те да пишат така, а и също може да се направи справка- няколкото теми в които основно пиша, дали се четът или не се четът.
То това е и причината за учредяването функционирането на т.н. "групи" и причината е сериозна и напълно разбираема, макар и не от всички и най вече от т.н. наречената категория "консуматори", пък били те и с по 100 поста "браво", "евала", "разцепил си ги", "колега, каде беше точно..." и т.н.

То това е и причината за учредяването функционирането на т.н. "групи" и причината е сериозна и напълно разбираема, макар и не от всички и най вече от т.н. наречената категория "консуматори", пък били те и с по 100 поста "браво", "евала", "разцепил си ги", "колега, каде беше точно..." и т.н.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Чуйте сега и го запомнете веднъж за винаги!Бачо Илия написа:Ангеле, има конкретна тема и аз съм изказал конкретно мнение по конкретния въпрос в първия пост в темата- ясно, точно и обосновано според разбиранията ми. Що да плюя по Форума; точно обратното? Направи си една бърза справка колко са само "потребителите" които не са се логнали нито един път в акаунта си след като са регистрирани(ше останеш учуден) и още колко са с нулеви постове- ми съвсем нормално е хора които са писали и все още пишат, в един момент да почнат да се дръпват и това е неоспорим факт! Колкото до "другите" въпроси по които пиша, де да имаше повече колеги дето и те да пишат така, а и също може да се направи справка- няколкото теми в които основно пиша, дали се четът или не се четът.![]()
"Мъртвите души" са си съвсем живи потребители щом са се логнали и регистрирали! Тук важната дума е потребители!
Хиляди от тях имат само по един два поста защото!
Като напише първото си мнение някой и много от вас почват - пиши на български! Кажи първо ти! без кука е най добре! Ти пък от къде се взе! и тн. вместо добре дошъл градски! здравей колега и тн.!
потребителя има право да чете и консумира щом е приел условията за регистрация!
Никъде в условията на никой форум не пише, че ако не се логнеш един месец или година си мъртвец...
Няма никога да забравя първата си тема в този форум! влезнах за да споделя един хубав излет

Това което искам да Ви кажа дано ме разбереш Илия! За зависимостта!
Тези, които пишем сме "зависимите болните" същите тези сме група примерно от 1000 човека! и трудно приемаме и допущаме нови - така че спрете да ревете срещу групите защото ние сме група "Нариба ком" пишещите!
група ли сме?
лоши ли сме?
мъртвите по лоши или по добри са от нас?
Ще ти дам следния пример: Аз съм регистриран във форума на Сапуна! Не съм писал там но чета! Мъртвец ли съм или крадец на безценна информация??? Трябва ли да ме заличи защото не съм с 150 мнения

И за финал Илия знаеш ли кое ме дразни при теб и не е тайна за никого!
Знам, че отлично разбираш и проумяваш ама се ПРАВИШ на луд най-редовно както ти отърва!
И затова ще те трия когато си реша

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- учете се от него
Нека да не бъда криво разбран, но дали ще си пуснеш излета или информацията за водоем в "групата" или в съвсем друг форум е точно едно и също по отношение на трети лица- съвсем нормалните и активни потребители които си споделят излетите и съответно искат да могат да четът излетите и информациите на всички свои колеги, по съответния адекватен и огледален начин; и в двата варианта, няма как да го прочетът. Не е обаче съвсем едно и също, по простата причина че ако се пусне излет и информация в друг форум, при всички положения е по-коректно и по-колегиално спрямо останалите колеги тук, от колкото да си член на някоя от групите и да си пуснеш инфото(темата) в групата.
Дано и аз да съм бил разбираем и не съм само аз този, който е спрял да пуска излети и информация по тази причина, нито пък само аз този, който го е и декларирал
Отделно другата причина която споменах по-горе; предпочитам да пусна подробна информация за излет или водоем, там където знам кой-кое, а не като отида следващата семица на Копринка, да не мога да си намеря място измежду десетина колеги с по 5-6 дънни, и всичките ми се усмихват свойски и разбиращо, все едно че се познаваме от някъде... пък като се сменят и по 2-3 пъти с още толкова колеги, щото почти нищо не са хванали, после да им съберем боклуците- има, няма 1-2 чувала и да ги влачим да първия контейнер.
Пък третия вариант- пускането на "струмски" снимки, някакси не ме устройва и не го практикувам
п.п. и понеже сега прочетох добавеното, това да ме триеш когато и както си поискаш, напълно ти е в правата и аз няма как да протестирам, щото това ми влиза в задълженията... но и двата момента не променят по никакъв начин фактологиата
Дано и аз да съм бил разбираем и не съм само аз този, който е спрял да пуска излети и информация по тази причина, нито пък само аз този, който го е и декларирал

Отделно другата причина която споменах по-горе; предпочитам да пусна подробна информация за излет или водоем, там където знам кой-кое, а не като отида следващата семица на Копринка, да не мога да си намеря място измежду десетина колеги с по 5-6 дънни, и всичките ми се усмихват свойски и разбиращо, все едно че се познаваме от някъде... пък като се сменят и по 2-3 пъти с още толкова колеги, щото почти нищо не са хванали, после да им съберем боклуците- има, няма 1-2 чувала и да ги влачим да първия контейнер.
Пък третия вариант- пускането на "струмски" снимки, някакси не ме устройва и не го практикувам

п.п. и понеже сега прочетох добавеното, това да ме триеш когато и както си поискаш, напълно ти е в правата и аз няма как да протестирам, щото това ми влиза в задълженията... но и двата момента не променят по никакъв начин фактологиата