Риболовни излети

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Риболовни излети

Мнение от Nikola Polizovski »

Колеги,от много време се мислех дали да пуснам темата,но видех че поне според мене отдавна в форума трябваше да се развие подобна тема за дискусия :!: Имено,става дума за излетите който всеки от нас прави а само некой от нас пише тук за тях.Скоро излезе една тема за зависимост от форума-всичко хубаво,зависими сме,но колко от зависимите пишат за риболовните си излети и колко от тях ни го правят и нас пишещите този форум интересен.???Толко ли е трудно,некой чрез неколко редове и снимки да не направи съпричастни с излета му???Не е обавезателно да се напише местото,достатъчно е да се сподели че е станал риболов...Според мене ако това се случва,форума ще цъфти.Ето излезе и друга тема тези дни за кефалите...Слагат се снимки от уловени кефали...Защо колегите не ги описват в хубави теми в раздела РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ,веднага след риболова???И много подобни примери на епизодни снимки,който са потенциял за много хубави теми.Не е коректно шепа хора да харчат часове писайки за излетите си,а некой само да си четът па отгоре да казват и че форума се бил развалил за разлика от преди.
Друг пример.Тук има много,но наистина много хора като мене който ходат редовно по Гърцко.Каде са темите????
Когато аз пусна подобна тема-веднага десетици ЛС.А от тези пишещи ЛС-та нема една единствена тема-а всички ходат по Гърцко.Не е праведно.
Надявам се на положително развитие на въпроса :wink:
П.С.
Нека погледнем в поновата история на раздела МОЯТ РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ.По колко нови теми на ден се пускат.По 2-3-4-5 максимум.От 50000 хора???
Нека от тези 50000 да влизат тук две -три хиляди,не повече...само двама ,трима.или четирима ли ходат по риба в един ден???
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболовни излети

Мнение от Станимир Христов »

Абсолютно същото си мислех преди 1 час... общо взето аз си пуснах темата с кеф, обаче никой друг нищо не пуска и на мен ми е пълна скука като влеза да чета :(
Даже обмислях и аз да спирам да пускам, защото само си губя времето, а нищо не получавам в замяна... Ако всеки пускаше теми от излетите си ще има много по-голям обмен на информация, а и ще е доста по-интересно от милионите теми с въпроси как да си вържа кукичката или " да захрана ли с царевица за Бяла риба?? " :D :D :D
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Наистина си прав, аз лично не пускам теми не защото ме е страх че ще ми вземат мястото или нещо такова, а просто защото нямам навик да снимам(предполагам искате снимки затова) :) , отивам, ловя, кефа се и се връщам... :D
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ribko написа:Наистина си прав, аз лично не пускам теми не защото ме е страх че ще ми вземат мястото или нещо такова, а просто защото нямам навик да снимам(предполагам искате снимки затова) :) , отивам, ловя, кефа се и се връщам... :D
Немам нищо против тебе като човек :wink: но като съфорумец,ето ти се кефиш на снимките от другите хора,а от проста причина че ти немаш навик да снимаш(отнема само мигове от риболова) ние не можем да се кефиме на твойте снимки :wink: Найдобронамерно го казвам това :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

nikola polizovski написа:
Ribko написа:Наистина си прав, аз лично не пускам теми не защото ме е страх че ще ми вземат мястото или нещо такова, а просто защото нямам навик да снимам(предполагам искате снимки затова) :) , отивам, ловя, кефа се и се връщам... :D
Немам нищо против тебе като човек :wink: но като съфорумец,ето ти се кефиш на снимките от другите хора,а от проста причина че ти немаш навик да снимаш(отнема само мигове от риболова) ние не можем да се кефиме на твойте снимки :wink: Найдобронамерно го казвам това :wink:
Ще се опитам да си насадя този навик... :wink: :D п.п. ако стане работата през ден ще гледате мои излети :lol: :lol:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

От както форума стана групарски, аз излет със снимки тука няма да пусна. След като има колеги, които имат тайни от други и се групират за да си споделят инфо всичките ми теми ще са ето така
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=37197 Супер интересна нали?
А ето как е другаде същата тема.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=38968
Изображение Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Ами тогава по-хубаво изобщо не пускай теми тук..... Кво нещо наказани ли да се чувстваме :butthead:
Изображение
Изображение Изображение
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Станимир Христов написа:Ами тогава по-хубаво изобщо не пускай теми тук..... Кво нещо наказани ли да се чувстваме :butthead:
Ок шефе щом казваш няма да пускам. Аз си казвам причината за какво спирам да пускам такива теми и не е нужно да ми се дзвериш отсреща, а с тоз емотикон некви намеци ли ми правиш. Ако се надяваш на нещо от мен нема да ти излезе късмета. Н е си падам по мъжко. :wink:
Изображение Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Много добра тема Никола . Браво за идеята. Аз за мен си мога да кажа , че съм по- активен риболовец през зимата , и съответно темите ми във излетите са именно тогава. И без това , зимата има много по-малко теми , така че се надявам да бъда разбран !!!
Лятото ходя почти всеки ден за риба , но то е или много рано сутрин , или вечер , и съответно излетите ми не са толкова тематични и интересни. Ловя основно мряна , и от време на време шаран , по Марица и други реки , но тази година , за разлика от миналата , все още не мога да се похваля с некви сериозни резултати , които да заслужават тема. Обещавам обаче , при първа възможност и слука да пусна нещо интересно за четене и гледане. Засега обаче , при нас реките са много объркани , и от там - резултатите са слаби !!!
Върл Shimano фен!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

LynyrdSkynyrd написа:
Станимир Христов написа:Ами тогава по-хубаво изобщо не пускай теми тук..... Кво нещо наказани ли да се чувстваме :butthead:
Ок шефе щом казваш няма да пускам. Аз си казвам причината за какво спирам да пускам такива теми и не е нужно да ми се дзвериш отсреща, а с тоз емотикон некви намеци ли ми правиш. Ако се надяваш на нещо от мен нема да ти излезе късмета. Н е си падам по мъжко. :wink:
Ок, аз ти казвам че след като си имаш причини не пускай изобщо.... Мара пощипаната била расърдена и ся дай да и съчустваме и да съжаляваме че ще ни наказва със смотани теми ОХ пука ми :) :)
Изображение
Изображение Изображение
ProfiLER
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ProfiLER »

аз като един обикновен потребител ще си изкажа мнението за излетите..пуснах 1 тема за моят риболовен излет като излета ми беше 2 излета в 1 .. от 1000 преглеждания писаха само 2-3 човека ..в същата тема после добавих още 1 излет..и все 1 си пиша излета сам на себе си...за какво да пиша излети като после си ги обеснявам сам на себе си ?
ето ги и излета за да добиете представа за какво става въпрос.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=36527
не целя 1000 човека да ми напишат БРАВО , но за какво да пускам излети като вътре от 8 поста - 4 са мои ?
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

ProfiLER написа:аз като един обикновен потребител ще си изкажа мнението за излетите..пуснах 1 тема за моят риболовен излет като излета ми беше 2 излета в 1 .. от 1000 преглеждания писаха само 2-3 човека ..в същата тема после добавих още 1 излет..и все 1 си пиша излета сам на себе си...за какво да пиша излети като после си ги обеснявам сам на себе си ?
ето ги и излета за да добиете представа за какво става въпрос.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=36527
не целя 1000 човека да ми напишат БРАВО , но за какво да пускам излети като вътре от 8 поста - 4 са мои ?
Батка , бъди по- упорит. Пускай си репортажи , обяснявай по- подробно стръв , захранка , монтажи , тактики и други интересни неща , и ще видиш че нещата ще се променят ! Успех , и наслука ! :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Върл Shimano фен!
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Станимир Христов написа: смотани теми
Ами колег, като има такива изказвания, как човек да си пусне тема? Не може всички да пускат интересни теми като твоите. Хем що не пускате, хем като пуснат били смотани. Не знам за какво ми приписваш неща от рода на "търсил съчувствие". Нещо май си в 5 на въртележките (това няма да ти го обяснявам)!?! Казах просто защо не пускам със снимки, както и ти по горе казваш, че ще спираш да пускаш защото си бил единствен и както колегата profiler казва защо не пуска.Всеки, който не пуска си има причина я щото го мързи, щото не му се пуска, крие си местата, няма апарат, бил единствен който пускал, не му коментирали темата, търсил съчувствие(себе си визирам) и още куп други причини. Това означава ли, че всички търсим съчувствие??? Искам също да те попитам господин Христов, след като толко ревеш, че не се пускат такива теми, ти като си регистриран от близо 2 години би ли казал тук пред всички колко теми си пуснал в подфорум "Моят риболовен излет" ?????
Последно промяна от LynyrdSkynyrd на Съб Юли 10, 2010 6:14 pm, променено общо 2 пъти.
Изображение Изображение
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

Много често ходя на кратки излети (3,4 часа),но въпреки това съм се стремял да направя съфорумниците съпричастни на моите емоции,именно пускайки репортажи за преживяното, с въдица с ръка (макар и много пъти капо и без сериозен улов)...но ентусиазма ми се изпарява след като видя,че темата ми е посетена от 800 потребителя, а са я коментирали само 8...Не казвам,че всички трябва да пляскат и да казват браво...но положителното отношение на повече колеги дава стимул и следващия път да се направи хубав и интересен репортаж...приятно е когато повече колеги са останали с хубави впечатления от това,че най-малко си си направил труда да снимаш риболова( бил и той кратък),а след това и да качиш снимките...!
Макар да съм забелязал,че има хора които,в почти всяка нова тема за риболовен излет си пускат дежурните (браво, :drinkers: :smt023 :wink: ),а репортаж добавен от мен се подминава,като експрес селска гара...ама нищо,сигурно не съм достатъчно интересен...а пък и не се познаваме...все още... :wink: !
Та при положение,че това е един от най-посещаваните раздели в този форум, смятам че активността тук би трябвало да е по голяма (мъртвите души и тук ще си ги има), но активните потребители би трябвало да се заемат по сериозно и тази тема да е една от приоритетните,а не магазина...
Последно промяна от tamihal на Съб Юли 10, 2010 6:17 pm, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

Аз пък от известно време наблюдавам безразборно дупене,показване на пръсти,клатене,зъбене и кво ли още не?!
Що не се махнат половината емотикони и поне с 50% ще се подобри добрия тон във форума!
Cohiba Fishing
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”