Въпрос

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Въпрос

Мнение от Бачо Илия »

Защо ми е заключено първото мнение в тази тема и не мога да го променям:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 89#p176289

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Въпрос

Мнение от sapuna »

Защото променливите ти настроения водеха до постоянен едит,заместване на стойностни мнения с емотикони,триене и подмяна на снимки ...
Не мога да допусна една развита и полезна тема да бъде затрита с лека ръка!!!Заключвах подобни мнения преди време и сега не съжалявам,че съм го првил!Интересното беше при някои хора - пишат простотии,аз предвидливо заключвам мненията и на следващата сутрин съм заринат от лични с молба да ги отключа или премахна!НЕ СТАВА!Кой квот си надроби! ;)
В твоя случай - ако ти отключа мненията от къде да съм сигурен,че ще ги преработиш в правилната посока и няма да постъпиш както с галерията си?!?!?! :smt058
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ми, нека си седи кат гурел най отпред в темата; снощи оправях останалите си постове от към текстове и снимки, ма този не можах... :wink: Таман да ми напомня за едни хубави средни пръсти на един бивш..... :wink: :drinkers:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Моля модераторите да ми отключат първия пост в темата :!: :wink:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Готов!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Мерси! :drinkers:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Сега пък, в тази тема какво стана, та постовете ми въобще нямат опция "промени"?!?

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 30#p597929

Снощи имаше, понеже писах и после оправях правописни грешки :!: :!: :?:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Вероятно, някой работлив модератор ги е заключил, за което му благодаря :)
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

chirusa_bg написа:Вероятно, някой работлив модератор ги е заключил, за което му благодаря :)
Виж ся колега, има няколко категории хора и аз ги степенувам така като КПД(коефициент на полезно действие):

- умен и работлив
- умен и мързелив
- глупав и мързелив
- глупав и работлив

Поста ти по-горе се вписва в две от тези категории и понеже разбирам подтекста на поста ти, ти сам прецени за категорията, след като след малко изтрия всички мои снимки и споделени файлове в тази тема :wink:
Аз не съм седнал да си възстановявам постовете и темите в този Форум, че някой да ми върви по петите и да се е..ва с мен по този начин :evil:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Радвам се, че си схванал какво ти казвам.
Все пак ще го повторя с риск да стана досаден.

Преди няма година ти и Ицо Бутников скапахте повечето четени теми във форума. Заминахте си със скандал, а след вас останаха много ла*на за почистване. Сега и двамата сте пак тук и смятам, че е напълно нормално да търсим начин да защитим форума от описаната по-горе ситуация.

Имаш ли предложения, как да излезем от ситацията?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Няма как да се излезе от тази ситуация, до като има длъжностни лица които се ебават с потребителите както си искат. Какво предложение смяташ че мога да ти направя... ми да се държите прилично и всичко ще е наред със снимките в темите, пък и със самите теми. :idea: Аз съм си играл снощи да търся мои постове и снимки в три други форума и да ги натрупам в темата като пчеличка, пък някой ще мине рано сутринта и ще се изсипе като самосвал, та да ми разваля настроението и празника :axe:
Другия вариант е - да ми се назначи индивидуален модератор, който да копира в отделни папки всички мои безценни постове, споделени файлове и снимки и след като се случи поредната простотия и ги трийна, него да го боли глава да ги възстановява а не мен :D :drinkers:
Третия вариант е да ми се изтрие профила и абсолютно всички постове във форума(за да не остават осакатени после) и все едно че такъв ваш колега, никога не е имало..... :wink:

Сега е мой ред да те попитам- ти какво предлагаш?

Айде със здраве и както се разберете помежду си! :wink:

п.п. това с тази "заключена" тема си е гаф от всякъде и поредно гадно и унизително отношение на ... вий там се разберете кой точно, към потребител :wink:
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Предлагам да ти се назначи индивидуален модератор, на който ти да пращаш заплатата в Караловска ракия.

Също така ти предлагам да не си разваляш настроението с дреболии, особено на празника.

Като се разберем помежду си, ще те информираме веднага.

Хубав празник!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Не пия в момента, търси друг вариант... :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

UP :arrow:
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Бачо Илия написа: Другия вариант е - да ми се назначи индивидуален модератор, който да копира в отделни папки всички мои безценни постове, споделени файлове и снимки и след като се случи поредната простотия и ги трийна, него да го боли глава да ги възстановява а не мен :D :drinkers:
Ти пък кой беше?Чак и персонален модератор ще ти следи писаниците(copy-poste).... :lol: Не бях чел по голяма смешка,явно много на сериозно се земаш. :evil:Като си трил ще си пишеш всичко наново САМ.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”