канала на новоселци

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Имаше трима с големи рачила,парашутисти поне10бр.Нямаше ги ловните иначе щях даги накажа.Относно мястото е 10 м. по надолу,хвърляш плътно до трастиката но гледаш там, където е малко понавътре тръстиката.Ако пак имаш проблем сложи по тежко оловци отдолу а кукичката 15 санта нагоре,захранваш малко и дерзай!!!!!!!!!!
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

какво да направим за да ги разкараме тези които пречат на хората които искат да ловят с въдици а не с парашути.молбата ми е и до администраторите трябва нещо да се предприеме иначе скоро и зимата тяма да има каде да ходим много добре знаете че зимата само на канала кълве нещо.утре ще се обадя в иара да видим какво ще стане.на snegk му благодаря за инфото пак ще пробвам тези на тръстиково
toko1968
новобранец
новобранец

Мнение от toko1968 »

днес от 12ч.до14ч.хванахме около 30 костура на малка рибка.имаше много колеги и всички хващаха.извадиха няколоко едри таранки и червеноперки.имаше и няколоко парашутисти,които плашеха рибата.времето беше много студено,но костура кълвеше здраво.утре мисля пак да ходя,ако не вали
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

браво колега.да те питам таранките и червеноперките каде ги изкараха.и какво ще ги правим тези парашутисти онзи ден званях във рибарския съюз на мара гидик и ми казаха че ще проверят.като виждам явно са проверили.
toko1968
новобранец
новобранец

Мнение от toko1968 »

извиняваи колега за късния отговор,но не бях влизал във форума.таранките и червеноперките ги хванаха в дупките в тръстиката,а що се отнася до парашутистите в наи скоро време ще хвърля някои във водата.
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

днес на канала от 11 до 2-30 много костур но най-интередното тай като ми писна на да го ловя на рибка взех да хвърлям на силиконова рибта и взе да удря непренъснато даже по добре от рибката.като поне три костура бяха над 250 гр което си мисля че за канала си е голям грамаж.
toko1968
новобранец
новобранец

Мнение от toko1968 »

браво колега.другият път ще пробвам и аз.дано да имам същия успех.
MASTA
новобранец
новобранец

Мнение от MASTA »

Аз щях да бия там един дъртак с парашут тапана доиде до мен и с цялата си наглост хварли до мен обаче много се изкефих като си го закачи и скаса ,яавно сам го урчасал хахаха :lol: Вярно ли е че са взели мандрата под аренда и всичките и притоци и имало някакво сдружение :?:
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от gogobogo »

днес хубаво време по малко риба и многоооооооооооооооо хора.отивам си аз нормално на канала за през седмицата към 7 и какво да гледам почти всички места са заети.застанах е едно в средата на тръстиката и резултата 1 таранка 20 перки 10 костура и много бибан над 50 голяма напаст накрая налиташе и на царевица.точно накрая на канала на завоя в последната тръстика яко дърпаха таранка към 1 часа имаха към 10 като някои бяха по 500гр.но хората бяха хванали местата от 5-30 сутринта.но общо взето голяма лудница много хора голяма гирлутия.да питем някой не знае ли дали не е тръгнало нещо на разлятото след твърдица и защо така рибата изведнъж се изнесе от там от октомри месец
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”