Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Батаккк
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Re: Батаккк
аз тръгвам след час , но ще съм на едно заливче до стената от към дъното ДАНО ИМАМЕ СЛУКА ! 

Братле,снощи бях на втичалото под дискотеката.Риба - костур,стръв - рибенца.Удярих и една перка на бял покрай захранката - риба освен костур МНОГО трудно се лови,а забравих за слънчаците - УЖАС.Пълно е с парашутисти по заливчетата.Вечер много мрежари - яз.Батак замира. 

Вуйчо ти да не е с един голям джип?milo_bg написа:Колега той от много време замира сега по точно се оправя.Доста често напоследък хващат мрежари.А тея парашутисти са пълна трагедия,така или иначе ни6то не хващат.Аз досега от стотици парашутисти почти не съм виждал някой да знае как се използва...unchita написа:Братле,снощи бях на втичалото под дискотеката.Риба - костур,стръв - рибенца.Удярих и една перка на бял покрай захранката - риба освен костур МНОГО трудно се лови,а забравих за слънчаците - УЖАС.Пълно е с парашутисти по заливчетата.Вечер много мрежари - яз.Батак замира.
Вуйчо ми е бил миналата седмица от към Циговчарк каза че е хванал много каракуда и перка...

-
- научил се да хвърля
unchita прав си ! само костур на рибе излиза ! Иначе захраних и за каракуда ама напразно не бараше нито на торен нито на бял нито на царевица !

-
- сериозен играч
Кво стана бре наш?В петък риболова си вървеше добре,бащати какво направи с фидерите?milo_bg написа:Пълна трагедия.Точно петък вечер са започнали да пускат язовира.А ние риба чакаме.
-
- сериозен играч
Здраве да е.Другия път повече!milo_bg написа:Еми хвана няколко перки и 2-3 костура...Имаше 1 много добър удар на рибе обаче го видехме късно и оплете двете пръчки и скъса.А петък през ноща са пуснали язовира и за 1 ден водата спадна около 15см...А бе поне си починахме на хладно...yzyna написа:Кво стана бре наш?В петък риболова си вървеше добре,бащати какво направи с фидерите?milo_bg написа:Пълна трагедия.Точно петък вечер са започнали да пускат язовира.А ние риба чакаме.

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, да не отварям нова тема:
Батак дали ще става за риболов от началото на Август - имам предвид точно тия изпускания на водата?
Има ли едър костур там, похвалиха ми го като "царството на костура"
Батак дали ще става за риболов от началото на Август - имам предвид точно тия изпускания на водата?
Има ли едър костур там, похвалиха ми го като "царството на костура"

-
- научил се да хвърля
Не знам колко го изпускат БАТАК колегано,но миналата година като изпускаха яз.КОПРИНКА костура го помляхме,не беше само това причината,беше му и време(юли).Само в тьнката вода го тьрси-разбира се сутрин в 5.30 трябва да си ПЬРВИ.Опитаи пьрво на блесна№1
Последно промяна от na4o_kz на Вто Юли 27, 2010 9:56 pm, променено общо 2 пъти.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
И перката и каракудата си взимат добре,вьпроса е дали си нацелил правилното място и стрьв.Ако е рекьл господ тези дни ще ходим за един ден цялата банда.
п.п Водата на язовира доста спада,това може да изиграе лоша шега
на риболова.

п.п Водата на язовира доста спада,това може да изиграе лоша шега

-
- сериозен играч
Николайчо,ще ви чакам!!!!beis написа:И перката и каракудата си взимат добре,вьпроса е дали си нацелил правилното място и стрьв.Ако е рекьл господ тези дни ще ходим за един ден цялата банда.![]()
п.п Водата на язовира доста спада,това може да изиграе лоша шегана риболова.

-
- сериозен играч
Не се ядосвай бе човек,на Батак риболова е до място,знаеш хващаш,незнаеш почиваш!След като се видяхме с теб аз пак ходих и си хванахме риба,много е важно кога,къде и на какво търсиш рибата!milo_bg написа:А бе пичове вие не четете ли...Беше бъкано от риба там дори колегата(Uzuna)беше там и ловеше добре.Е после като започнаха да пускат язовира всичко спря.И Копринка е доста далече от Батак,сигурно знаеш де...Успех като ходите...Риба бол...
П.П.Следващите няколко дни съм горе,ако има някой желаеш да сменим приказка,те това ми е тел.-0897895795 Илия Узунов
Мисля да си кача лодката горе,та да обикалям по спокойно.

-
- новобранец
Здравейте колеги, каним се и ние да идем на Батак но от скоро съм в Пловдив и не съм посещавал водоема. Дайте предложение за място където да настаним палатките занякоя нощувка. Сянката е от съществено значение. Методи на риболов също няма да откажем.
Дали са спрели изпускането след подобряващото се време????
Благодаря предварително и наслука.
Дали са спрели изпускането след подобряващото се време????
Благодаря предварително и наслука.
-
- кандидат преподавател
Момци раздела е:
Отивам на излет !
Излети, които смятате да направите в близките дни
Ако се зароди дубъл с другата такава за Батак тая ще я заключа
Отивам на излет !
Излети, които смятате да направите в близките дни
Ако се зароди дубъл с другата такава за Батак тая ще я заключа