Батаккк

Модератор: Кърцата

golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Батаккк

Мнение от golden-retriever »

аз тръгвам след час , но ще съм на едно заливче до стената от към дъното ДАНО ИМАМЕ СЛУКА ! :lol:
unchita
новобранец
новобранец

Мнение от unchita »

Братле,снощи бях на втичалото под дискотеката.Риба - костур,стръв - рибенца.Удярих и една перка на бял покрай захранката - риба освен костур МНОГО трудно се лови,а забравих за слънчаците - УЖАС.Пълно е с парашутисти по заливчетата.Вечер много мрежари - яз.Батак замира. :cry:
unchita
новобранец
новобранец

Мнение от unchita »

milo_bg написа:
unchita написа:Братле,снощи бях на втичалото под дискотеката.Риба - костур,стръв - рибенца.Удярих и една перка на бял покрай захранката - риба освен костур МНОГО трудно се лови,а забравих за слънчаците - УЖАС.Пълно е с парашутисти по заливчетата.Вечер много мрежари - яз.Батак замира. :cry:
Колега той от много време замира сега по точно се оправя.Доста често напоследък хващат мрежари.А тея парашутисти са пълна трагедия,така или иначе ни6то не хващат.Аз досега от стотици парашутисти почти не съм виждал някой да знае как се използва...

Вуйчо ми е бил миналата седмица от към Циговчарк каза че е хванал много каракуда и перка...
Вуйчо ти да не е с един голям джип? :D Ако е същият - той удари една пъстървичка в бързея дето влива.Спомена за каракудите и перката,ама това е единичен случай - в общи линии е много зле.Дано си направиш хубав шарен риболов.Те парашутистите не казвам,че ловят тонове риба,ама само я плашат и още по трудно се лови.
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

unchita прав си ! само костур на рибе излиза ! Иначе захраних и за каракуда ама напразно не бараше нито на торен нито на бял нито на царевица !
:evil:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

milo_bg написа:Пълна трагедия.Точно петък вечер са започнали да пускат язовира.А ние риба чакаме.
Кво стана бре наш?В петък риболова си вървеше добре,бащати какво направи с фидерите?
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

milo_bg написа:
yzyna написа:
milo_bg написа:Пълна трагедия.Точно петък вечер са започнали да пускат язовира.А ние риба чакаме.
Кво стана бре наш?В петък риболова си вървеше добре,бащати какво направи с фидерите?
Еми хвана няколко перки и 2-3 костура...Имаше 1 много добър удар на рибе обаче го видехме късно и оплете двете пръчки и скъса.А петък през ноща са пуснали язовира и за 1 ден водата спадна около 15см...А бе поне си починахме на хладно...
Здраве да е.Другия път повече! :wink:
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

Колеги, да не отварям нова тема:
Батак дали ще става за риболов от началото на Август - имам предвид точно тия изпускания на водата?
Има ли едър костур там, похвалиха ми го като "царството на костура" :mrgreen:
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Не знам колко го изпускат БАТАК колегано,но миналата година като изпускаха яз.КОПРИНКА костура го помляхме,не беше само това причината,беше му и време(юли).Само в тьнката вода го тьрси-разбира се сутрин в 5.30 трябва да си ПЬРВИ.Опитаи пьрво на блесна№1
Последно промяна от na4o_kz на Вто Юли 27, 2010 9:56 pm, променено общо 2 пъти.
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

И перката и каракудата си взимат добре,вьпроса е дали си нацелил правилното място и стрьв.Ако е рекьл господ тези дни ще ходим за един ден цялата банда. :wink:

п.п Водата на язовира доста спада,това може да изиграе лоша шега :evil: на риболова.
Изображение Изображение Изображение Изображение
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

beis написа:И перката и каракудата си взимат добре,вьпроса е дали си нацелил правилното място и стрьв.Ако е рекьл господ тези дни ще ходим за един ден цялата банда. :wink:

п.п Водата на язовира доста спада,това може да изиграе лоша шега :evil: на риболова.
Николайчо,ще ви чакам!!!! :wink: :lol:
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

milo_bg написа:А бе пичове вие не четете ли...Беше бъкано от риба там дори колегата(Uzuna)беше там и ловеше добре.Е после като започнаха да пускат язовира всичко спря.И Копринка е доста далече от Батак,сигурно знаеш де...Успех като ходите...Риба бол...
Не се ядосвай бе човек,на Батак риболова е до място,знаеш хващаш,незнаеш почиваш!След като се видяхме с теб аз пак ходих и си хванахме риба,много е важно кога,къде и на какво търсиш рибата!

П.П.Следващите няколко дни съм горе,ако има някой желаеш да сменим приказка,те това ми е тел.-0897895795 Илия Узунов
Мисля да си кача лодката горе,та да обикалям по спокойно. :wink:
zdravko_i_i
новобранец
новобранец

Мнение от zdravko_i_i »

Здравейте колеги, каним се и ние да идем на Батак но от скоро съм в Пловдив и не съм посещавал водоема. Дайте предложение за място където да настаним палатките занякоя нощувка. Сянката е от съществено значение. Методи на риболов също няма да откажем.
Дали са спрели изпускането след подобряващото се време????
Благодаря предварително и наслука.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Момци раздела е:
Отивам на излет !
Излети, които смятате да направите в близките дни

Ако се зароди дубъл с другата такава за Батак тая ще я заключа :wink:
Изображение
Публикувай отговор