Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Съединение
Модератор: sapuna
- stoj40doc
- разбира нещата
яз.Съединение
Здравейте колеги, понеже в неделя мисля да посетя горе споменатия язовир, някой би ли ми дал актоална информация, какво се хваща, как са пътищата до язовира след падналите дъждове.Благодаря предварително. 

LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- научил се да хвърля
Re: яз.Съединение
Дава бабушка,таранка едра.Пътищата са проходими,но в коловози от окъсалите колеги,големи коловози.
-
- научил се да хвърля
Не разбрах от коя страна са коловозите.От страната на Бистра или от противоположната.Къде да я търсим едрата каракуда и на каква стръв?
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
- stoj40doc
- разбира нещата
Здравей колега, на какво ги ловеше, коловозите от страната на Бистра ли са или от другата страна.Благодаря!tzetzo62 написа:Дава бабушка,таранка едра.Пътищата са проходими,но в коловози от окъсалите колеги,големи коловози.

LONG LIVE ROCK AND ROLL
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Тъкмо щях да питам и аз от коя страна са коловозите ,пък то виж двама ме изпреварили
.Естествено че е срещу с.Бистра.

За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте колеги.На яз.Съединение пълна скръб.Бях срещу стената от страна на Лозница,на дълбокото.Сутринта с колегата и сина направихме бърз тур,платика ,червеноперка и дребна таранка.До 9.00 и това беше.Дойде един колега и каза че сме застанали на най-хубавото място.Представям си на другите места какво дава.Вдигнахме багажа и на яз.Бели Лом.Там скръбта продължи,водата вече е до пътя в върбовата горичка.Но поне е сянка,а и малко червеноперки даде.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..