яз.Съединение

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

яз.Съединение

Мнение от stoj40doc »

Здравейте колеги, понеже в неделя мисля да посетя горе споменатия язовир, някой би ли ми дал актоална информация, какво се хваща, как са пътищата до язовира след падналите дъждове.Благодаря предварително. :D
LONG LIVE ROCK AND ROLL
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Съединение

Мнение от tzetzo62 »

Дава бабушка,таранка едра.Пътищата са проходими,но в коловози от окъсалите колеги,големи коловози.
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas atanasov »

Не разбрах от коя страна са коловозите.От страната на Бистра или от противоположната.Къде да я търсим едрата каракуда и на каква стръв?
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

tzetzo62 написа:Дава бабушка,таранка едра.Пътищата са проходими,но в коловози от окъсалите колеги,големи коловози.
Здравей колега, на какво ги ловеше, коловозите от страната на Бистра ли са или от другата страна.Благодаря! :D
LONG LIVE ROCK AND ROLL
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Тъкмо щях да питам и аз от коя страна са коловозите ,пък то виж двама ме изпреварили :D .Естествено че е срещу с.Бистра.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравейте колеги.На яз.Съединение пълна скръб.Бях срещу стената от страна на Лозница,на дълбокото.Сутринта с колегата и сина направихме бърз тур,платика ,червеноперка и дребна таранка.До 9.00 и това беше.Дойде един колега и каза че сме застанали на най-хубавото място.Представям си на другите места какво дава.Вдигнахме багажа и на яз.Бели Лом.Там скръбта продължи,водата вече е до пътя в върбовата горичка.Но поне е сянка,а и малко червеноперки даде.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”