Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Царевин
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Царевин
Наскоро си заприходи един пакет царевин.Продавача ми каза че наскоро го е получил ,та реших да го взема и в най-скоро време а го пробвам на метода,защото седи така като пластелин се моделира.Та ако някой го е ползвал нека да сподели какви впечатления има
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Царевин
аве и аз вчера си купих от въпросния царевин на марсел,но не можах да го пробвам,интересно ще бъде да споделите някое мнение

-
- ще става разбирач
Уникален е!!!!!!!!!!
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Здравейте колеги ..дайте инфо за тоя ЦАРЕВИН стръв ли е захранка ли е от каде се купува БЛАГОДАРЯ ви за инфото

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
това е според мен някакъв качамак ,който е готов за употреба,копува се от рибарските магазини-още не съм го отварял,но си мисля че за каракуда е уникален

- StoychevV
- разбира нещата
Колега като го пробваш този Царевин сподели с нас мнението за него, защото ми е много интересно .Такова нещо не съм чувал
-
- научил се да хвърля
Абе според мен е много добьр за метод фидера ,ама все си мисля че ако се направи на топчета и се запече леко ще стане и за пр.топчета.
Само да се отскубна от обекта и обезателно ще пробвам и пиша
-
- и господ не е толокова добър
Няма да станат топчета, ще се нацепят.Това е идеално за метод, при риболов на рекаbatistuta написа:Абе според мен е много добьр за метод фидера ,ама все си мисля че ако се направи на топчета и се запече леко ще стане и за пр.топчета.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
аз досега на царевин абсолютно нищо не съм хванал!
виж имаше едно друго черно -Масзат май беше, с аромат на меласа - то работеше!

-
- ще става разбирач
Предимството на царевина е че бързо се разтваря и привлича бързо за река е най - подходящ!!!! Върши дори по добра работа от качамака в някои случаи 

-
- новобранец
уНИКАТ много издражлив аз раотех с него така: 1 На прожината слагам така че да се запълни горе долу полу вината и от горе в/х него слагам от захранката и има добър ефект
Успех

С ин-лайн хранилка натъпкана с въпросния царевин, преди 7-8 години извадих най-големия си шаран , досега. Може и късмет да е било, но факт! След това съм го ползвал много малко, та не знам как действа по други водоеми и други риби. Определено зависи къде ще се ползва. В смисъл , че са от значение особеностите на водоема и самите риби.
Царевина е горе-долу като пластелин , по отношение на структура и свойства. За метод хранилки, мисля ще е идеален. С него могат да се прилепят царевични зърна, пелети , коноп и др. към самата хранилка!
Царевина е горе-долу като пластелин , по отношение на структура и свойства. За метод хранилки, мисля ще е идеален. С него могат да се прилепят царевични зърна, пелети , коноп и др. към самата хранилка!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
-
- научил се да хвърля
Вчера го пробвах на Стамболийски на пружина с две куки със студиопор и на метода със 4 царевички.
На пружината искарах доста каракуда,като предварително овалях царевина в мления коноп.Докато на метода имах само един стабилен удар ама го опущих.Та мисля скоро да го пробвам и по реката както казвате
На пружината искарах доста каракуда,като предварително овалях царевина в мления коноп.Докато на метода имах само един стабилен удар ама го опущих.Та мисля скоро да го пробвам и по реката както казвате