Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Напълно си прав.Вече и по платените язовири риба трудно се хваща/това не е само мое мнение/.Ядене и пиене ти предлагат,но за рибата все "вчера един тука на твойто мясо ги утрепа....... кг. см.калкани".Общо вчера и утре кълве,но днес нещо НЕ.Пускат с тонове,а явно рибите мутират в къртици или птици изчезват без да са хващани.Приятен риболов по телевизията.За сега тръпката поне за мен остава там или съм най големия карък!!!kef4e написа:Не искам да цапам никой,но след като се пита ще кажа две думи.
1.Ще започна с чичо Гошо...всяка година в края на май рибата или изчезва или си хвъля хайвера или се ловят само маломерни/чичо Гошо ми е любим водоем ама като дава/преди една седмица ходих там,но издържах само до 13.00....просто нямах удар,само искам да кажа че сам от редовните посетители на водоема-хващал сам страшно много риба,хващал сам и само по една,но никога не сам бил валат до сега.Лично аз ще забравяза този водоем за дълго.
2.За Илия в циганската махала-тоя човек го мислех за сериозен в бизнеса,добре му вървеше,много риба,много бира,много хора.От както реши да го разширява направо си е.а мамата.Все копае и само случайни риби,не е каквото беше.Та след като не хванах при чичо Гошо отидох на разузнаване при Илия.Имам много добри спомени от този язовир ми е на сърце.Даже му се обаждах зимата по телефона и направихме 1 час разговор.Обясних му че няма ли риба няма и да ходим.Той като запали: "ще правя клетки за трофеи,за хищници за тва за онова..."много ме лъга и аз имах големи надежди.Та отивам там и гледам пълна трагедия-2 клетки празни,2 с вода,6-7 човека,риба имаше ама само пъстърва.Затри си бизнеса тоя човек.Той си знае.
3.Първенец-инфо от тази седмица.Шаран няма,а каракудата кълве яростно ,но е с размери от 5-10гр./в магазините за стръв продават по-едра/
Това е инфото за тези водоеми,всеки да си прави сам изводите.Пиша не за да правя мръсно на някой ,а за да спестя разочерованието на колегите.
Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
-
- разбира нещата
На Чоба е хваната една,от митичните щуки за които,само се говореше
Килограми 5+
А преди да завалят дъждовте се поразходих по Марицата много кефал играе,в рамките на града.Ще ги пробваме след забраната.

-
- вече хвърля и на тежко
да и мен ме вълнува ако може някой колега който скоро го е посещавал да даде информациикаbisqo написа:Някой с инфо от Езерово?
САМО БОТЕВ
-
- разбира нещата
Аз пък проблеми при чичови Гошо нямам !!
Тоя шаран на аватара е от 6 юни .... освен него хванах 2 по 3 кг.... предишните два пъти при Гошо-ви положението беше: 9 шарана около 2кг събота и 12 шарана пак около 2 кг с изключение на 1 четворка в Неделя (беше някой си април майче). Аз лових на фидер хранилка (не метод).
Другите колеги брояха мухите... един чичек до мене пък откъм 1 часа им скъса джуките на плувка .... напрао ги разби... нямаше трофейни, НО ги сцепи с най обикновенна въдичка и плувка
Съгласен съм че рибата не-винаги иска да кълве, но понякога си е и от задвъдичната уредба.... не може да се оплаквате от гйол който гъмжи от тъпи рибоци....
Колкото до Първенец: такава гнусна кенефна дупка не съм виждал и не бих отишал отново....чист аквариум....

Другите колеги брояха мухите... един чичек до мене пък откъм 1 часа им скъса джуките на плувка .... напрао ги разби... нямаше трофейни, НО ги сцепи с най обикновенна въдичка и плувка

Колкото до Първенец: такава гнусна кенефна дупка не съм виждал и не бих отишал отново....чист аквариум....

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте нов съм в форума,искам да попитам дали някой е ходил на Сърнегор да каже какво е положението там и колко е таксата?
-
- новобранец
Послено ходих завчера = 2 шаранчета х 1,5 2 кг. Миналия месец на 14 -един шарко 7,300 и 40 по 1,5 2 кг. Беше понеделник и нямаше никой.След 3 шаран пазача се обади на собственика,човека дойде и вика лови колкото можеш искам да останеш доволен.Рибата шаран и каракуда едра около кг. вземаше до 11 ч. След това само червеноперка.nedved3 написа:Колеги някаква информация за Калето след село Любен
Колега а в момента условията променени ли са или е пак 10 лева и рибата за теб ,колко пръчкистранджата написа:Послено ходих завчера = 2 шаранчета х 1,5 2 кг. Миналия месец на 14 -един шарко 7,300 и 40 по 1,5 2 кг. Беше понеделник и нямаше никой.След 3 шаран пазача се обади на собственика,човека дойде и вика лови колкото можеш искам да останеш доволен.Рибата шаран и каракуда едра около кг. вземаше до 11 ч. След това само червеноперка.nedved3 написа:Колеги някаква информация за Калето след село Любен
Вальо,това ми се струва като скрита реклама,последния път бяха мои познати преди има няма месец,плачевно е.
-
- ще става разбирач
прочетох доста мнения колеги , а сега как е положението при Чичо Гошо, някой да се ходил тези дни.
И понеже не съм бил там никога, може ли да дадете няколко напътствия на какво се търси рибата там...?
И понеже не съм бил там никога, може ли да дадете няколко напътствия на какво се търси рибата там...?
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Нека и аз да се включа в дискусията,макар че много рядко посещавам подобен тип водоеми.
Малко след "Чичо Гошовия" , има един друг рибарник с името - Бадема.Подминавате този на Георги,стигате до един хотел ( забравих му името ) , и от там табелата,сочеща на ляво от пътя се вижда.Минавате 500 метра черен път и сте на него.Доста народ се изреди там последно време и всички останаха доволни.Без изобщо да се опитвам да му правя,каквато и да е реклама, в дупките се държи страшно много и разнообразна риба.Късанията там са най-честото явление.Има доста шаран,амур,сом,бяла риба ,костур и каракуда.Таксата е 5 лв ,като всичко с изключение на каракудата и костура се заплаща.Цените могат да се видят на табелата в началото до къщичката.В близост до всички клетки,има доста бесетки и пейки с навес и сянка,от които също може да се лови.Рибарниците работят само в събота и неделя,през седмицата не се пуска.
Пак повтарям,не се опитвам да правя реклама ,просто споделям личните си и тези на колегите наблюдения.Всеки сам може да си прецени,къде да отиде.
Поздрави и наслука!
Малко след "Чичо Гошовия" , има един друг рибарник с името - Бадема.Подминавате този на Георги,стигате до един хотел ( забравих му името ) , и от там табелата,сочеща на ляво от пътя се вижда.Минавате 500 метра черен път и сте на него.Доста народ се изреди там последно време и всички останаха доволни.Без изобщо да се опитвам да му правя,каквато и да е реклама, в дупките се държи страшно много и разнообразна риба.Късанията там са най-честото явление.Има доста шаран,амур,сом,бяла риба ,костур и каракуда.Таксата е 5 лв ,като всичко с изключение на каракудата и костура се заплаща.Цените могат да се видят на табелата в началото до къщичката.В близост до всички клетки,има доста бесетки и пейки с навес и сянка,от които също може да се лови.Рибарниците работят само в събота и неделя,през седмицата не се пуска.
Пак повтарям,не се опитвам да правя реклама ,просто споделям личните си и тези на колегите наблюдения.Всеки сам може да си прецени,къде да отиде.

TICA FAN
- Кузмич
- dreamer
Ходил съм на тези водоеми, след Куртово Конаре има хотел "Чешмата", преди хотела покрай оградата му е пътя.SONY написа:Нека и аз да се включа в дискусията,макар че много рядко посещавам подобен тип водоеми.
Пак повтарям,не се опитвам да правя реклама ,просто споделям личните си и тези на колегите наблюдения.Всеки сам може да си прецени,къде да отиде.Поздрави и наслука!
Ако някой реши да го пробва да си приготви поводи 18-20 и основи 22- 25, куки Kamasan Animal или нещо от този род.
Рибата е много борбенна и има доста закачки.
Това е Калин (Lastika)
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ou5clO47iRs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ou5clO47iRs&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube],
това е сина на Митко (Dimivel)
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JLjOEWWFsgo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JLjOEWWFsgo&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube].
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- ще става разбирач
Да допълня и аз за Бадема, че току що се връщам от там.
незнам как може да ми видите усмивката обаче... супер доволен риболов направихме. Бяхме тръгнали основно за шарко и резултата си беше както се казва изгубихме им бройката...
Най-големия беше 4кг , доста около 3-те килограма а осаналото повече от 10бройки от 1,5кг до 500гр.

Най-големия беше 4кг , доста около 3-те килограма а осаналото повече от 10бройки от 1,5кг до 500гр.
- Кузмич
- dreamer
Повечето шарани май ги изкарахте със служебната въдица.konty написа:Да допълня и аз за Бадема, че току що се връщам от там.незнам как може да ми видите усмивката обаче... супер доволен риболов направихме. Бяхме тръгнали основно за шарко и резултата си беше както се казва изгубихме им бройката...

Ето и от нас некоя снимка за да не пускам отделна тема.

Не знам при вас ама при нас имаше и такива шарани мангали.

Мойсей: "Законът е всичко!"
-
- ще става разбирач

и както колегите казват се наложи да ползвам една от служебните въдици(най-кадемлийската) та се почна едно вадене...
Колега Кузмич, не разбрахме обаче какво стана с сомчетата, дали успяхте да ударите някое?